בנוגע לגיבורים: בפרק 16 מכירים את חנה גיטלמן לכאורה סוכנת מוסד לשעבר ויהודייה, עכשיו בפרק 17 כבר היא לא מופיעה וגם שהכרנו אותה זה היה ללא הקדמה, ללא כלום. יש למה לצפות ממנה להמשך? האם נכיר אותה יותר טוב? אגב פרקים 16 -17 נהדרים, המון קלייר וזה כבר טוב, לא ממש מובן מה יקרה עכשיו איתה ולאן ההאיטי לוקח אותה עכשיו אבל כנראה שזאת פרידה ממר בנט. עוד דמות שנפרדנו ממנה היא סימון שלא נראה לי שרבים יתגעגעו אליה.
אבודים - ג'ק וקלייר אחים ?! הא ?! מה ?! כן אני רק שם !! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ריקי, זה לא כזה רחוק.. ומעניין באמת מה הם יעשו עם זה ! כבר מתחיל להיות די מפחיד ומעצבן כל ה"מקריות" שם
אחים חורגים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx אין דרך שאני חושב עליה שהם יוכלו לגלות שהם אחים חורגים. האבא מת למרות שקראתי כמה שמועות שהוא עדיין חי.
היום יצא פרק 17 של אבודים... בדיוק כשחשבתי שהם מעלים את הרמה והולך להיות מעניין לקראת הסוף, הם עושים את הפרק הגרוע ביותר בתולדות הסדרה(והטלוויזיה בכלל). הכל צפוי, מרוח ומשעמם. ממש "מעניין" אותי מי זו שדזמונד ראה בסוף.. נקווה לפרק טוב יותר בשבוע הבא.
למי שמעוניין, אבודים עונה 3 פרק 17. http://rapidshare.com/files/26775489/Lost.....XviD.part1.rar http://rapidshare.com/files/26775641/Lost.....XviD.part2.rar http://rapidshare.com/files/26775802/Lost.....XviD.part3.rar http://rapidshare.com/files/26775904/Lost.....XviD.part4.rar דרך אגב, Barcelona, הפורום שהבאת לי פורום תותח! הכל יש שם, תודה רבה.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx רק אל תשכח לפרסם סיסמאות ל-RAR אם יש. זה מעצבן להוריד ואז לגלות שצריך סיסמא.
במקרה הזה לא צריך, הורדתי ולא נתבקשתי סיסמא. בקשר לפרק 17 של אבודים, הפרק היה די נחמד ולא משעמם כמו שמישהו אמר כאן. הסוף מותח, החיזיון שלו השתנה, זה כבר אומר משהו. מי זאת לעזאזל ואיך היא מכירה אותו?! מחכה לפרק הבא בקוצר רוח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
מומלץ לנסות סידרה חדשה שמשודרת כעת ברשת FOX, הסידרה נקראת דרייב (DRIVE) ומספרת על מירוץ לא ממש חוקי ולא ממש ברור מחוף אל חוף. לכל המשתתפים יש עבר שבגללו הם במירוץ וכל פרק מתגלים דברים חדשים על המשתתפים ועל מי שמאחורי המירוץ. סוג של נמלטים (מבחינת מתח ודרמה) פוגש את אבודים (מבחינת דברים נסתרים ותהפוכות), לא יודע אם הסידרה תתעלה לרמה של שתי סדרות המופת הללו, אבל עד עכשיו הכיוון בכלל לא רע. בארה"ב שודרו כבר שלושת הפרקים הראשונים.