למי שיש את ערוצי הספורט החדשים, בטח יצא לו לראות את התכנית "העשירייה". הפרק הראשון בתכנית בחר את עשרת המשחקים הגדולים ביותר ששוחקו אי פעם בליגת האלופות. אני בטוח שאם הם היו מחכים עד תם העונה הזאת, המשחק של מנצ'סטר יונייטד מול רומא היה נכנס לפחות למקום השלישי. מה שהכי יפה במשחק, זה שרומא לא באה להרוס את המשחק. גם בפיגור גדול עד משפיל, היא המשיכה לתקוף ולהתאמץ על לדקה האחרונה. זה לא הספיק לה מול המקהלה של אלכס פרגוסון, בניצוחו של השחקן הכי טוב בעולם, כריסטינו רונאלדו. אגב, אני חייב להגיד כמה מילים על הפורטוגלי. הובלת הכדור שלו זה משהו שלא ראיתי בחיים. ראיתי ואני רואה המון שחקנים שיודעים לשלוט בכדור בצורה פנומלית כמו רונאלדו בשיאו, רונאלדיניו ותיירי הנרי כיום, אבל אצל כריסטיאנו רונאלדו זה משהו מיוחד. הוא הולך כל כך מהר קדימה וגורם לך להאמין שהוא מאבד את הכדור ולא מדביק אותו ואז הוא פתאום שולח רגל ארוכה ומשנה את כיוון הכדור בעזרתה. אגב, יש לי שאלה. מתי מנצ'סטר יונייטד וצ'לסי נפגשות בליגה? יכול מאוד לקרות מצב שבשבוע אחד ישוחקו שני משחקים ביניהם, שאחד יכריע את גורל אליפות אנגליה והשני יכריע את גורל אליפות אירופה.
תאמינו או לא משנת 1992 מלבד הזכייה של ליברפול לפני שנתיים הם הצליחו לעלות רק פעם אחת לרבע הגמר ועפו כבר ברבע הגמר. הנצחון הגדול שלהם בהולנד לפני שבוע היה גדול יותר מהנצחון אתמול של יונייטד.
פשיי איזה גמר חייתי יהיה לנו אם יהיה יונייטד - צ'לסי הא..עד אתמול עוד טענתי שיונייטד - ולנסיה זה הגמר האדיאלי אבל גם זה נשמע אדיר, אבל אסור שליברפול או באיירן יהיו שם, פשוט אסור. ייהרסו את כל הכיף של הכדורגל ויישחקו בונקר וינסו לזכות עם איזה גניבה , יונייטד צ'לסי זה הגמר האדיאלי. ותפסיקו כבר להשוואות המטופשות האלה בין איטליה לאנגליה! איך אתה יכול (המשתמש inter4me) , זה מטופש להשוות! יש לך 3 נציגות בחצי הגמר , ועוד 1 בגביע אופ"א ..איפה אתה חי תגיד לי , הקבוצה הכי טובה בעולם היא יונייטד (אנגלית) , הקבוצה הכי עשירה מגיעה מאנגליה, הליגה הכי טובה והכי מרתקת השנה היא של אנגליה (ואני מדבר על הרמה , מרתקת מבחינת מועמדויות לאלופיות אתה יכול למצוא יותר מרתקים באירופה , אני מדבר על הרמה ,על הקצב ), חאלס כבר ..אני גם בא מהכדורגל האיטלקי והשנה היא לא דומה לכלום ושמות לא עושות לי את זה .. אתמול רומא עשתה בושה לכל הכדורגל האיטלקית וחזרנו הרבה שנים אחורה, מצד ראשון אני תמיד מקווה להפסד של מילאן , אבל גם בגלל שהיא הנציגה היחידה שנותרה מהכדורגל האיטלקי לא יודע..בוא נגיד אני לא אהיה עצוב אם הם יעלו.
איך אתה קשור לעולם עם התגובה הזאת?! אף אחד פה לא אמר שהליגה האנגלית לא יותר טובה מהאיטלקית, סה"כ היה ויכוח על איכות שחקני ההתקפה בשתי הליגות, איפה קשורה פה הנציגות של אנגליה בגביעי אירופה?
מילאן בבעיה.זה ברור שקאקה תמיד יעבור את לוסיו באחד על אחד לפחות פעם במשחק, אבל עד שזה יקרה, אינזאגי פשוט משמש כתפאורה. לפתוח עם עוד חלוץ על חשבון אמרוזיני(אוליביירה? אלא אם כן הוא מושעה/פצוע) וחזרה ליהלום עם קאקה מאחורי החלוצים היה הצעד הנכון, כי בהנעת כדור ובציפיה לשער או להברקה מילאן לא תגיע לכלום.נכון שקישור הגנתי חשוב במשחק שכזה ואסור לקחת יותר מדי סיכונים, אבל 2 חלוצים כשאתה עם הגב אל הקיר.. זו לא בקשה מוזגמת מדי. פאק, מצ'עמם לי. לא יכל לעשות את המשחק של ולנסיה-צ'לסי היום? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx עריכה: וכשאני כותב את זה, סידורף עושה 1-0 ובונה לנו משחק כאן.
הכל היה בידיים של באיירן!!! מטומטמים, לפני השער הראשון שלטנו במשחק והיינו יכולים לכבוש אם רק היינו רוצים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
כן , זה היה צפוי , כול אוהדיי מילאן הפחדנים שלפניי המשחק משחקים אותה כבר בחוץ (כמו מיכל ) אתם כאלה מעצבנים . מילאן לקחה את המשחק והיא בחצי גמר , שיהיה בהצלחה . ואגב , זה לא משנה את העובדה שאוהדיי מילאן בארץ הם אוהדיי הצלחות/אוהדים בכיינים . סיידורף בן זונה .
איך אנחנו לא עברנו אותם???.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx (אפילו שזו רק מחצית אחת). באמת כל הכבוד למילאן שכולם כבר הספידו אותה והכתירו את באיירן כעולה לחצי הגמר... עוד דבר שאני חייב לציין: איזה שידור לא אובייקטיבי של יורם ושגיא :aaaprot:
מי הספיד את מילאן ? אוהדיי מילאן - אוהדיי ההצלחה . הם ידעו שיש סיכויי גדול שיעלו אבל כדיי למנוע ציפיות או משהו - "אנחנו בחוץ" תמיד הם עושים את זה . נמאס מהאוהדים האלה .
אוהדי באיירן, חלאס! אמנם היה נבדל, אבל מילאן פשוט טובה יותר ויכלה בקלות להבקיע עוד ועוד. באיירן פשוט לא הגיע למשחק. העיקר שצריך לפטר את אנצ'לוטי, איזה מאמן גרוע, פשוט לוזר! ועדיין... שום דבר לא גמור. אני עדיין מאמין שבאיירן יכולה לחזור.
גועל נפש יורם ארבל ושגיא כהן . . . חסר כל אוביקטיביות . כל אוהדי מילאן קשה לי לכתוב כאן אבל אתם לא אוהדים אמינים אתם לא מאמינים בקבוצה שלכם גם כאשר היא עם "הגב אל הקיר" מופנה לרובכם. באיירן יכולה לחזור !!
היום הוכח סופית שהכדורגל הפסיד כשריאל הודחה מול באיירן. עדיף כבר מילאן, מנצ'סטר - באיירן לא היה משחק טוב גם בימים גדולים יותר של שתי הקבוצות אז עם באיירן כזאת? נקווה רק שיונייטד לא יחזרו על שטויות 2005 ולא יסדרו לי עוד גמר סיוט עם מילאן. באיירן בחוץ וברוך שפטרנו.