מחזור 27 בליגת העל: בית"ר עם עוד צעד חשוב לאליפות

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Apr 5, 2007.

  1. לא מצאתי כינוי Member

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    2,890
    Likes Received:
    1
    כבר הרבה זמן אני טוען את זה, ובעבר פתחתי על זה נושא ואני הולך לטעון את זה שוב: תמיד קל להיות פופוליסט בשקל ולהסחף עם קריאות ה"צעירים, צעירים" של שלמה שרף. בסטוק הנוכחי של בית"ר, הצעירים היחידים שכרגע מגיע להם חולצת הרכב זזה ברק יצחקי, שהוכיח בשנה שעברה בסיבוב השני והשליש את יכולותיו, ואילולא היה נעדר למשחק כל הסיבוב הראשון היה לדעתי מסיים עם 16-17 שערים, וכמובן גם טוטו תמוז שנמצא בתקופה לא טובה אבל מגיע לו מקום בהרכב. עמית בן שושן, עם כל הצער שבדבר לא שחקן הרכב כרגע. מוכשר? אכן. אבל שימו לב, כמעט כל פעם שהוא פותח בהרכב הוא לא מורגש. יש לו מאזן די עלוב של 2 שערים ו4 בישולים והוא הרבה פעמים נעלם לפרקים ארוכים מהמשחק או פשוט משחק באגוצנטריות. את ברוכיאן קשה לשפוט, מהסיבה שהוא כמעט ולא מקבל דקות משחק. קשה לי לראות שיוסי מזרחי מכניס אותו לסיר הלחץ שהקבוצה מפגרת/בשיווין ל20 דקות אחרונות פעם בשלושה משחקים, וכל הקהל יושב עליו וצועק עליו על כל מסירה לא נכונה. בשנה שעברה בסיבוב השלישי הוא קיבל קצת יותר דקות משחק מלואיס, וסיים עם מאזן של 5 שערים ו2 בישולים. לא הרבה, אבל לשכוח כמה הוא שיחק. מזרחי נתן לברוכיאן רק 2 פעמים בודדות את חולצת ההרכב, ולא נתן לו אפילו פעם אחת לסיים 90 דקות ולהוכיח את עצמו. הרי הוא מפחד להוציא מההרכב את אלברמן. הגיע הזמן שאנשים יתייחסו קצת יותר בפרופורציות למי שהוא "צעיר מוכשר" , ולמי שהוא צעיר שבאמת מגיע לו לשחק.
     
  2. צהוב בנשמה! Member

    Joined:
    Jun 13, 2005
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    בני יהודה קבוצה כזאת גרועה...
    בית"ר כבשה שערים ממש בקלות.
    קשה עד כדי כך לשמור על יתרון עוד 2 דקות...
    בית"ר לא קבוצה טובה כל כך ממה שראיתי אתמול, קח תליגה 4 שנים אחורה ואותו קבוצה גומרת שלישית.
    בני יהודה צריכה לומר תודה שהיא 5 נקודות מעל הקו האדום, היא כל כך חלשה...
     
  3. אלי מתחן Member

    Joined:
    Dec 8, 2003
    Messages:
    13,335
    Likes Received:
    316
    התקפית אתם צודקים, הגנתית לבית"ר יש את ההגנה הכי טובה שהייתה בארץ בשנים האחרונות.
     
  4. Number 8 Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    9,977
    Likes Received:
    1
    ההגנות של מכבי ת"א ובית"ר בנתיים הכי טובות בליגה, רק 19 שערי חובה.
     
  5. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,408
    Likes Received:
    1,353
    של מכבי בגלל קאלה, של בית"ר בגלל כולם.
     
  6. Number 8 Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    9,977
    Likes Received:
    1
    קאלה הוא חלק מההגנה. אומנם יש לו חלק נכבד בהצלחה של ההגנה אבל לא רק. אל תוריד מערכם של מרטינוביץ ויחיאל.
     
  7. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,408
    Likes Received:
    1,353
    עם כל הכבוד למרטינוביץ' ויחיאל קבוצה מגיעה נגדכם לשלושה-ארבעה מצבים טובים במשחק וקאלה בד"כ לוקח את כולם.
    נגד בית"ר(טפו, טפו, טפו) קבוצות מגיעות למצב בכל המשחק וגם זה ממצב נייח או מטעות של אחד הקשרים.
     
  8. Number 8 Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    9,977
    Likes Received:
    1
    ההגנה נמדדת לפי כמות השערים שהיא ספגה.

    לא מתווכח על זה יותר.
     
  9. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,408
    Likes Received:
    1,353
    אם זו הדעה שלך אז באמת שאין מה להתווכח, אבל ברור שאתה לא צודק.
     
  10. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,635
    Likes Received:
    3,524
    Gender:
    Male
    אני לא יודע לאיזה שנים התכוונת, Mister Joe Cool, אבל ההגנה של הפועל ת"א בשנת הדאבל, ב-2000 הייתה ההגנה הטובה ביותר בארץ מזה הרבה שנים. אלימלך בשיאו(גם נחשב חלק מהגנה), גרשון בתחילת שיאו, אנטבי ובכר בשיאם, וישראל כהן ומוטי אוחיון. גם ההגנה של הפועל שלוש שנים לאחר מכן, ללא גרשון ודומב הפצועים מרבית העונה, ספגה רק 22 שערים בלבד.
     
  11. Igi Member

    Joined:
    May 25, 2005
    Messages:
    9,708
    Likes Received:
    58
    מה זה ההודעה השטותית הזאת?!
    ואם אותה קבוצה שיחקה מאד הגנתי במהלך שני הסיבובים? ואם לאותה קבוצה יש קישור מעובה שעושה עבודות הגנה לא פחותות מהמגינים עצמם? ואם לקבוצה יש שוער שמציל אותה מהפסד בכל משחק?
    מקווה שהבנת את הכוונה. תפסיקו לחשוב שכל מה שקשור למכבי ת"א הוא טוב ובלתי ניתן לערעור.
     
  12. Number 8 Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    9,977
    Likes Received:
    1
    תבין, אתה לא תמיד צודק. זה שאתה לא חושב באותו כיוון, לא אומר שאחרים טועים.

    עושה רושם שדור מסכים איתי.
    מה זה משנה איך היא שיחקה?! מסתכלים בסופו של דבר כמה השערים הקבוצה ספגה. שאלה שטותית ביותר.
     
    Last edited by a moderator: Apr 12, 2007
  13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,401
    Likes Received:
    4,949
    Gender:
    Male
    אני לא מבין על מה אתם מתווכחים. מכבי תל אביב כמו בית"ר ספגה את מספר השערים המועט ביותר בליגה, אם זה בגלל שוער טוב, או בלם טוב, או כולם ביחד. עובדתית הקבוצה ספגה את כמות השערים הנמוכה ביותר, אין פה על מה לתווכח. להגיד אימרה כמו אם היינו מוציאים את השוער שלכם הייתם סופגים הרבה יותר שערים זה בולשיט אחד גדול. ואם היינו מוציאים לבית"ר את גרשון ובנאדו הם לא היו סופגים יותר? אם היינו מוציאים את מארין מההרכב של נתניה הם לא היו סופגים מספר שערים רב יותר?
    בחייכם זה ויכוח סתמי מאוד.
     
    Last edited by a moderator: Apr 12, 2007
  14. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,408
    Likes Received:
    1,353
    יש בין ספגה הכי פחות בגלל יכולת שוער לבין ספגה הכי פחות בגלל יכולת כוללת של מניעת מצבי כיבוש של היריב.
     
  15. אלי מתחן Member

    Joined:
    Dec 8, 2003
    Messages:
    13,335
    Likes Received:
    316
    7 שנים זה הרבה זמן.
    וחוץ מזה, נגד בית"ר פשוט קבוצות לא מגיעות למצבים. לא בדקתי את זה, אבל נראה לי שכמעט ולא ספגנו שערים מהתקפות מסודרות.