פאק כל הזמן נתקע לי השידור, בסוף פרשתי לראות כדורגל... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx בכל אופן, נשמע כמו משחק מותח בצורה קיצונית
ויש לנו 4 ערוצי ספורט שאף אחד מהם לא חשב על לשדר את המשחק, נו טוב מה ציפיתי.. היה שלב שכבר ירושלים הוליכה ב 12 אך אשקלון הראתה הרבה אופי וחזרה פעם אחר פעם, משחק של מעל 3 שעות, אני לא זוכר דבר כזה. לקראת סיום המשחק כבר לא נשארו שחקנים לירושלים, אך היא ניצחה, ולמעשה המטרה הושגה.
למה ציפית? לא הייתה שום סיבה לשדר. המשחק היה בין השניה בטבלה נגד האחרונה, על הנייר הניצחון של ירושלים מובטח. אף אחד לא חשב לרגע שהמשחק יסתיים אחרי שישה הארכות ושאשקלון תיתן פייט רציני. כולם חשבו שירושלים תביס את אשקלון לאחר שניצחה את מכבי ת"א וגליל עליון אבל מסתבר שיש הפתעות בחיים והיום זאת הייתה אשקלון שכמעט ניצחה ועשתה הפתעה אבל עדיין כבוד שהיא השתתפה במשחק הכי ארוך בכדורסל הישראלי ושהמשחק נערך בביתה.
שש הארכות (הארכה-נקבה)!!**** קלעו לירושלים: מריו אוסטין 35 נק' 10 ריבאונדים טרנס מוריס 33 נק' 19 ריבאונדים הוראס ג'נקינס 31 נק' מאיר טפירו 25 נק' 7 אסיסטים גיא פניני 11 נק' ארז מרקוביץ' 7 נק' דרור חג'ג' 5 נק' טימי באוורס 4 נק' יוריצה גולמאנץ שיחק ולא קלע קלעו לאשקלון: מרכוס האטן 43 נק' 15 ריבאונדים 9 אסיסטים ריקרדו מארש 27 נק' מיירון אלן 24 נק' חנן קולמן ואור איתן 18 נק' כ"א מושון יעקוסי 8 נק' ליאור ליפשיץ 5 נק' שחר כהן 3 נק'
שש הארכות... אבל וואו, בחיים לא שמעתי על כל כך הרבה הארכות במשחק כדורסל מישהו יכול להגיד אם המשחק הזה נכנס להיסטוריית ההארכות (כמו שמכבי פ"ת-מכבי הרצליה בעונה שעברה נכנס להיסטוריית מספר הפנדלים הגבוה ביותר)??? עריכה: השיא העולמי, למי שמתעניין, עומד על לא פחות מ-13 הארכות, ונקבע ב-29 בפברואר 1964. באותו משחק של בתי ספר בצפון קרוליינה, ארצות הברית, גברה NC על אנג'ייר 54:56. בהיסטוריה רשומים לא פחות מארבעה משחקים שהסתיימו אחרי 9 הארכות. לאשקלון וירושלים יש עוד לאן לשאוף.
למה לשדר? משחק בין שניה לאחרונה, הניצחון של ירושלים היה בכיס לפני המשחק. כולם ציפו לניצחון קליל של ירושלים. חוץ מזה, אין קשר לליגת האלופות. ספורט 5 לא יכולים לשדר משחקי השלמה מליגת ווינר, רק ערוצי ספורט 1 ו-2. תאמין לי שהם מסתפקים בשיא ישראלי. יופי, יצאת גבר. מדברים על כדורסל, וחייב לבוא ולהגיד שש הארכות. יופי.
לא קשור. פשוט כבר אמרו כבר לפנייך ופעם שניה מיותר. דרך אגב, הפועל ירושלים עולה למקום הראשון (זמנית) אחרי הרבה זמן שמכבי סחבה את כל הליגה.
אל תכניס לי מילים לפה, אני רואה שאני צריכה לפרש כל תגובה שלי פה, התכוונתי שהתחנות האחרות לא יתאמצו לשדר כשבמקביל שיא הרייטינג הולך לליגת האלופות שמשודר בספורט חמש.