המחזור ה27 בבונדסליגה

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by ג'ובאני אלבר, Mar 30, 2007.

  1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    מזה מתאימה או לא?
    מבחינת פרספקטיבה גם המבורג וגם דורטמונד יכולות לשחק באלופות, לבטח ראויות בדיוק כמו שאלקה או שטוטגארט. ככה שבכדרוגל כמו בכדורגל אין מתאים מי שטוב ומשיג נ"ק ישחק באלופות מי שלא באופ"א.
    בצרפת כבר שנתיים משחק ליל באלופות, קבוצה שלטעמי לא יותר טובה מדורטמונד, אז מה הם מתאימים?
    אולי לא, ואולי קבוצות כמו מארסיי או או פ.ס.ז עדיפות אבל היא לוקחת את הנ"ק.
    במילים אחרות אם באיירן לא תשחק באלופות היא יכולה להאשים רק את עצמה, כי היא חייבת לשחק.

    למרות שזה יהיה נחמד לראות את הבווארים משחקים באופ"א http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

    תגובה של רוזנר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
     
    Last edited: Apr 4, 2007
  2. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 10, 2006
    Messages:
    2,276
    Likes Received:
    0
    עובדה שליל כבר שנתיים ברצף מגיעים לשמינית גמר האלופות ואילו דורטמונד בדרך לבונדסליגה השנייה כאן.

    שטוטגארט היא קובצה צעירה שלטעימ תודח מהר מאוד מהמהפעל לדעתי, ואני יודע שמי שמסיימת במקום השלישי עולה וזה לא משנה מה שם הקבוצה. אבל מבחינת התאמה וניסיון, באיירן חייבת לשחק שם, לשטוטגארט אני מאמין יהיו מספיק שנים לתת את הטון והיא רק קבוצה שבונה עצמה וכבר ראינו מה קרה להמבורג שהגיעה עם חבורת צעירים ונכשלה כשלון טוטאלי שלא היה מאז ליגת האלופות של באיירן 03\02.
     
    Last edited: Apr 4, 2007
  3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    אופיר, אותו הדבר אמרו גם ב 2004 על שטוטגארט, גם אז היו ה"צעירים הפראים" הדור הראשון. בסופו של דבר לא דובים ולא יער, שטוטגאראט לא נצצה אולי, אבל הגיע לשמינית גמר ונוצחה רק על קנו של שער אחד עצמי מטומטם של מיירה מול צ'לסי.