קליפ ריצ'ארד זה לא זה שהתחרה באלוויס? גיא, הראפ וההיפ-הופ חדרו לרחוב האנגלי בצורה מדאיגה. ושלא יזיינו לך את השכל, הבריטים לא מאמצים את היורו כי הפאונד חזק ולא משום סיבה אחרת.
ההיפ-הופ, להערכתי, בשלבי גסיסה, הז'אנר מאוד מיצה את עצמו במיינסטרים ומראה שחיקה, לא יוצא שום דבר מיוחד והכל נשמע אותו דבר, זה רק עניין של זמן עד שזה יפנה את הבמה למשהו אחר. השאלה מה.
כדורסל זה ספורט משעמם. הבריטים הבינו את זה ובגלל זה לא מעניין אותם הסיבה העיקרית לכך שאני שונא את זה היא ההתרגשות שהקבוצה קולעת סל אתה לא מתרגש אתה לא באקסטזה אתה מוחא כפיים ויושב שהקבוצה שלך מבקיע בכדורגל אתה באטרף אתה מותח את הגוף שלך לקצה היכולת עם צעקות ותנועות אתה הרבה יותר שמח ולסיום יאללה צסקא
גיא- אני דווקא זוכר שכשטיילתי בפארקים של לונדון ובשכונות הקטנות יותר (גרתי אצל חבר שהבטיח להכיר לי את לונדון 'האמיתית' ולא רק את אתרי התיירות) דווקא ראיתי המון אנשים בכל הגילאים משחקים כדורסל. רוב המגרשים היו תפוסים וזה עוד בפארקים מקומיים בלבד. הבריטים אוהבים כדורסל, הם פשוט לא מתעניינים בו כספורט תחרותי, אני חושב. אין לזה תשתית וכמו הבייסבול בישראל, יש ליגה ושחקנים בודדים וגם להם לא אכפת... wazza- מה שאמרת על כדורסל: אני מאה אחוז איתך. אמנם יש ריצות ויש שלשות מדהימות, אבל באמת, אין התרגשות וטירוף כמו בכדורגל. מבחינת ריגוש, חוץ מההעפלה ההיסטורית וההיסטרית של מכבי ת"א ליורוליג הקודם עם השלשה של שארפ, באמת שאין רגעי התפוצצות כמו גול במשחק חשוב. לא קרוב אפילו.
בסדר לא חייבים לבחור. לפני שנחשפתי לפרמיירליג הייתי רואה רק כדורסל, בעיקר בגלל שאין כדורגל בארץ, אבל באמת שכדורסל זה ספורט נחמד מאוד.
מה שטוב בכדורגל שהוא כל הזמן באקשן, קורה משהו, גם אם זה מסירות בין השוער לבלם. בכדורסל כל טיים אאוט, כל פאול קטן זריקה מקו העונשין. מה זה פאול שמה בכלל כל פיפס קטן, וזה מצחיק בהשוואה לכדורגל. כדורסל אני רואה או שממש משעמם ואין כלום בטלוויזיה חוץ ממכבי באירופה, או את גמר הפיינל פור אם מכבי משתתפת. אולי כי הכדורסל האירופי חרא, אבל את הNBA אי אפשר לראות בכלל, כי זה לא שווה להשאר ער עד 3 בלילה בשבילו (וכנגד זה, ברזיל-ארגנטינה שהיה פעם אחת באיזה 4 לפנות בוקר וכל החברים באים ורואים חגיגה של כדורגל לפני בית ספר).
לא מצאתי מקום אחר להתלונן על זה ש Hotspur נעל את הדיון על הכדורגל הסקוטי. הנה מספר נקודות שלא קיבלו מענה. 1. השימוש במילה 'כדורגל' נירא לי קצת מוגזם במקרה הזה. 2. נמנע מאיתנו לפתח נושאים מרתקים כמו 'שוערים סקוטים גדולים בהיסטוריה'. 3. שהרומאים רצו להמנע ממגע עם הסקוטים הם נאלצו לבנות חומת האדריאן, והנה עברו רק 2000 שנה ובא Hotspur וסתם כותב 'נעול, סוף סיפור - לאן הגענו אני שואל אתכם? נ.ב. ומה עם כל אוהדי בריק רנג'רס בארץ?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
אוי פיטר פיטר... כאן אתה מוזמן לעסוק בכל הנושאים הללו... יש לזה מקום, כאן מדברים על כדורגל... שזה כבר משהו שהסקוטים לא ממש מכירים, ואם אפשר שיהיה אנגלי, ככה על הדרך.
אני רק מדמיין איך כמה פרצופים אדומים מאברדין או מגלזגו היו מגיבים אם הם היו יודעים שבפורום הנחשב אייסוקר במכה של הכדורגל ישראל, מישהו העיז לשייך אותם לכדורגל האנגלי....
בדיוק בגלל זה בחרתי את ה Off Topic להגיב על הכדורגל (sic) הסקוטי. אי אפשר להיות יותר אוף טופיק מזה. אני במצב רוח לוחמני ומשועשע (if that's how you spell it ) אני חושב שיש לי תגובה פוסט-טראומטית למשחק בשבת! :aaa12: :aaa12: :aaa12: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
לוחמנות היא חלק מהעסק (וכן, כתבת את זה נכון), אבל כמנהל יש לי אחריות שכל דבר יתנהל במקום הראוי לו. אתה לא רוצה שידברו על פול סקולס וגארי נוויל בדיון של הסיטי, נכון? רפאל, מסיבה לא ברורה כל המונח בריטניה מעורפל במדינה שלנו, לא יודעים להבדיל בין אחד לאחד, איך לעזאזל הם החזיקו בנו יותר מ-30 שנה ולא למדנו מהם כלום. כלום!
חס וחלילה!!! אבל זכור לי שאחרי שנוויל נתן לשון גוטר האגדי את הכדור לשער בנצחון 3-1 לפני מספר שנים שרנו לו Gary Neville is a Blue
אקשן? לזה אתה קורא אקשן? דווקא בכדורסל תמיד יש אקשן, אז יש כמה הפסקות של דקה במשחק, וואו, איזה הבדל! דווקא אני מתרגש הרבה יותר מכדורסל מאשר מכדורגל, בעיקר אם המשחק הוא צמוד לכל עורכו. מישהו אמר שלא שווה לקום בשלוש לפנות בוקר לראות משחק... איזה שטויות.בעונה שעברה קמתי לכל משחק פלייאוף ששודר בטלוויזיה, ולמרות שהלכתי אח"כ לבצפר גמור לחלוטין, לא הצטערתי לרגע. הסדרה בין הקאבס והוויזרדס הייתה שווה הכל. כל המשחקים בסדרה הוכרעו ממש בנקודה או שתיים, סלי ניצחון, חלקם בהארכה, בקיצור מה שתרצו היה שם... והסדרה דאלאס - ס"א הייתה אחת הסדרות המותחות והטובות והמרגשות ביותר שראיתי. ס"א בפיגור של 1-3 חוזרת משום מקום ל-3-3, ואז במשחק השביעי והמכריע (בסן אנטוניו) דאלאס כבר הובילה בקרוב ל-20, ס"א חזרה כמו גדולה ליתרון 3 כמה שניות לסיום, ואז נוביצקי בהתקפה אחרונה דופק מהלך של שלוש נק' (סל ועבירה), ובהארכה דווקא דאלאס גמרה את הסיפור. והסדרה של לייקרס - סקרמנטו? קלאסיקה! ומהמפגשים מהעונה, ניו ג'רסי - פיניקס, דאלאס - פיניקס? שנגמרו אחרי שתיים או שלוש הארכות? והסל המטורף של וואלאס מ-3/4 מגרש ששלחה את המשחק להארכה (דוגמה טריה מהבוקר...בדיון של האן בי איי יש קישור)? אם אלה לא דברים מרגשים, אז אני לא יודע מה כן...
סרגיי, כתבתי שאני יכול לצפות בכדורסל, אבל זה לא מספיק מעניין אותי כדי שאני אקום לפנות בוקר בשביל זה. זה עניין אישי כמובן. אני חושב שאתה די מדבר פה לעצמך, אנשים כאן מעדיפים כדורגל, אני לא אוהב את הספורט האמריקני בגלל כל ההפסקות, השעון כל הזמן נעצר, זה משגע אותי. 2 דקות משחק יכולות לקחת 10 דקות וזה טירוף בעיניי.