נבחרת גרמניה - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Rosner, ‏6/12/05.

  1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏29/5/05
    הודעות:
    21,635
    לייקים שהתקבלו:
    300
    מין:
    זכר
    פיטר צ'ך פשוט ענק!
    יותר מזה אי אפשר להגיד כרגע, למרות שגרמניה מובילה, לולא צ'ך כבר היינו בגרבדג' טיים
     
  2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏29/5/05
    הודעות:
    21,635
    לייקים שהתקבלו:
    300
    מין:
    זכר
    ראיתי היום שתי נבחרות, האחת גדולה באמת והשניה מתיימרת להיות גדולה אבל ממש לא קרובה לשם.
    אחרי שראיתי את אנגליה החלשה מוקדם יותר נוכחתי רק עוד פעם כמה גרמניה באמת נבחרת גדולה, ניצחון יוצא מן הכלל בצ'כיה, לא מסתכלים מי לא שיחק אלא מי כן שיחק ( קלוזה ופריץ לא שיחקו).
    תאימנו לי אנגליה וגרמניה לא באותה ליגה, פשוט תענוג להיות אוהד גרמניה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

    לגבי המשחק, משחק ענק של קוראני, האיש מ"ס אחד במשחק, לא רק שני הגולים שלו אלא גם הניידות שלו התיקולים שלו ובעצם מה לא. שוויני ולאם של הנבחרת זה לא האלה של באיירן, פשוט תענוג.
    באלאק למרות משחק בינוני הוכיח שוב כמה הוא חושב לנבחרת.
    לגבי יינסן בשמאל, שפריץ חוזר אני עדיין מעדיף אותו, הרבה חורים של יינסן למרות שמבחינה התקפית הוא היה נהדר.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/3/07
  3. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    מה עוד צריכה קבוצה/נבחרת גרמנית לעשות כדי לקבל פנדל. זה לא היה פנדל ומה שהיה על רוביניו/אינזגי (אם אני לא טועה או מי שזה לא היה בעונה שעברה) זה כן פנדל. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

    משחק מצויין של הנבחרת. כולם שיחקו טוב, חוץ מברנד שניידר שהיה קצת מתחת לרמה הרגילה שלו. באלאק עם מחצית ראשונה מעולה אבל בשניה קצת פחות טוב ובסה"כ משחק טוב גם שלו. לכל אלה כאן שדיברו בגנותו של קיי קיי, אני מצפה להתנצלות. אני בניגוד ללירן חושב שינסן היה טוב מכל הבחינות (ולחשוב שיש סיכוי טוב שבעונה הבאה נראה אותו אצלנו בשמאל ולאם בימין כמו היום).
    הדבר היחידי שהפריע לי זה שגם ב 2:0, במשחק חוץ כשנשארה רבע שעה לסיום (שלא לדבר על אחרי זה) אנחנו משחקים כאילו אנחנו בפיגור. יוצאים מהר להתקפות ותוקפים בכל מחיר. לא בושה להאט את המשחק, להחזיק בכדור. אבל אם ההצלחה אי אפשר להתווכח. אפשר להגיד שעלינו ליורו (אם למישהו עוד היה ספק בכך).
     
  4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    מסכים עם הכל כולל הכל. יינסן היה נהדר, לאם פורח (מה שלא קרה העונה בבאיירן), וכל זה יוגי עושה עם הרבה פחות תירגול. התיאום של הנבחרת מדהים. תרגילים שנעשים בצורה חלקה ממש. כל הקרדיט ליוגי הנהדר. מה שחבל כמובן הוא אולי החוסר ניסיון אולי שיש לו במובנים מסויימים. בזמן שצ'כיה נכנסו למומנטום לאחר השער הראשון, יוגי היה צריך לעצור את המשחק ולהרגיע את הרוחות בחילופים שהיו לו. מזל שצ'כיה לא גנבו שיויון לא מוצדק.

    הנבחרת מרשימה כמו תמיד, גאווה גדולה, תענוג גדול. אני כל כך גאה עכשיו.

    http://img79.imageshack.us/img79/8859/brdfahneav9.Xxx
     
  5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏29/5/05
    הודעות:
    21,635
    לייקים שהתקבלו:
    300
    מין:
    זכר
    נדב, ינסן היה טוב, אבל עשה בעיקר במחצית השניה המון חורים.
    לגבי קוראני, כמו שאמרתי החל מפתיחת הסיבוב השני בבולי, הבחור חזר לעצמו, אותו חלוץ שעשה לעצמו שם בשטוטגארט. טוב לנבחרת גרמניה שיש לה בעיית לוקסוס שקלוזה חוזר : פולדי, קוראני וקלוזה.
    וזה מבלי להחשיב את גומז הפצוע. יש עתיד :aaa021:

    ד"א שוחחתי עם סלע בנושא ואני מעוניין לשמוע את דיעתכם: אני אמרתי שברגע שקלוזה יחזור קוראני יחזור לספסל. סלע לא בטוח ואמר שבכושר בנוכחי קוראני ישחק לצד קלוזה.
    אני טענתי שלא משנה כמה פולדי יהיה בינוני הוא ימשיך לקבל אשראי אצל יוגי, כי השיטה שלו בנוייה על פולדי & קלוסה.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/3/07
  6. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/8/04
    הודעות:
    13,083
    לייקים שהתקבלו:
    827
    חלאות 5- שלא שידרו אפילו תקציר!
     
  7. Nevermore Member

    הצטרף ב:
    ‏17/11/06
    הודעות:
    1,841
    לייקים שהתקבלו:
    41
    והם עוד שידרו את זה בערוץ שלהם. go figure..
     
  8. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

    הצטרף ב:
    ‏23/1/07
    הודעות:
    1,342
    לייקים שהתקבלו:
    0
    איך גרמניה תחנוך את וומבלי? הנבחרת הצעירה של אנגליה כבר חנכה את האיצטדיון עם 3:3 נגד איטליה הצעירה ביום שבת.
    אולי התכוונת לנבחרת הבודרת?
     
  9. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נהניתי מאד מנבחרת גרמניה אמש, חבל שהבקענו רק שני שערים. להמן היה מצוין וגם קוראני.
     
  10. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    משחק הפתיחה הרשמי (עם כל הטקסים וכל המשמעות ומה שיחשב כמשחק הפתיחה) הוא אנגליה גרמניה, בתאריך ההוא. הוא לא יהיה המשחק הראשון, אבל הוא משחק הפתיחה הרשמי.


    לעניין מה שלירן אמר על מה קורה עכשיו כשקלוזה סיים את ההשעיה - מעניין שגם אני חשבתי על זה. דעתי, היא שהוא יחזור כבר נגד דנמרק, אם כי לא בטוח שזה הדבר הנכון לעשות. בעניין פולדי. אני לא חושב שקיי קיי וקלוזה מתאימים לשחק ביחד ופולדי יותר מתאים לשחק עם כל אחד מהשניים ולכן הוא חייב להיות על המגרש (הוא או מישהו אחר עם סגנון כמו שלו). באמת מעניין איך יגיב יוגי. האם לתת את הקרדיט למי שטוב באותו הזמן (צריך לזכור שקלוזה גם לא כל כך פוגע בתקופה האחרונה) או לחזור לבסיס. נחכה ליום רביעי ונראה. בכל מקרה, בעיות טובות לנבחרת. וביי ביי לאסמואה, האנקה ונוייביל.
     
  11. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏13/9/06
    הודעות:
    4,959
    לייקים שהתקבלו:
    197
    Liran,der Jansen war perfect gut gekampft gute leistung.fritz ist nicht viel besser.

    kurany wird nicht spielen wenn der klose fit ist .
     
  12. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,773
    לייקים שהתקבלו:
    3,841
    מין:
    זכר
    למה? אני ראיתי את כל המשחק היום בבוקר.
     
  13. נעם Member

    הצטרף ב:
    ‏29/5/06
    הודעות:
    1,075
    לייקים שהתקבלו:
    56
    הנבחרת במצב שיש לה 4 חלוצי על בדומה למצב שיש קיום בצרפת (הנרי, אנלקה, סיסה, סאהה, טרזגה).
    לדעתי אין לפסול את השילוב בין קלוזה לקוראני הרי שקלוזה למרות שאינו פוגע מרבה לבשל ויודע לשלב איכויות של חלוץ שני גם בחלוץ חוד.
    פולדי לדעתי יכול לעלות כג'וקר והשמות הראשיים צריכים להשאר מריו (כשיחזור), מירו וקווין.
    צרות של עשירים....
     
  14. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,773
    לייקים שהתקבלו:
    3,841
    מין:
    זכר
    העניין שכל אלה הם דברי סרק. הרי עד המשחק הבא של הנבחרת ביוני הכושר של השחקנים ישתנה כמה וכמה פעמים ובאותה מידה גם היכולת לקראת חזרת מהשחקים בספטמבר.
     
  15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏29/5/05
    הודעות:
    21,635
    לייקים שהתקבלו:
    300
    מין:
    זכר
    צודק אורי, אבל זה עדיין מעורר תהייה.
    הרי בקבוצות הבולי ראינו ששחקן מחליף מוכיח את עצמו הוא מקבל אשראי ( אדלר ונוייר לדוגמא) השאלה האם גם יוגי ישנה את תפיסת העולם שלו אם נגיד ביום רביעי היה משחק העונה שלו נגד צ'כיה.....