הצהובון של המדינה מפרסם כי ספאחיה יעזוב בסיום העונה."מקורביו" טוענים. אני מאמין שבסופו של דבר זה מה שיקרה, אבל תהיו בטוחים שזו לא חשיפה של אופירה והמקורבים האלה שכבר יוצאים מכל החורים. את האמת,לפרסם כותרת ראשית שנראית סופר הגיונית, ולקטלג אותה כפרסום ראשון,זו התגלמות של התקשורת בארץ במיטבה. http://www.one.co.il/cat/articles/article....?id=88963&bz=21
כן, זה גם מה שאני חשבתי. הפרסום הראשון הבא יהיה שפיליקס יעזוב בסוף העונה או שבמכבי מתכוונים להשאיר את וויצ'יץ'.
שטויות של אופירה.. שום קבוצה לא תודיע למאמן שנשאר לו עוד שתי תארים להשיג, שהוא הולך הביתה, במיוחד ש"מקורבים" אומרים את הדברים.
זכויות השידור למשחקי הקבוצה ביורולויג בשנה הבאה נמכרו לאביב גלעדי תמורת 3.6 מיליון דולר.הפרסומים אומרים כי ערוץ הספורט וערוץ 10 הם המועמדות המובילות לרכוש את הזכויות מגלעדי(שהוא אגב בעל מניות בערץ הספורט כמו גם בערוץ 10). לבקשת מכבי ת"א הזכויות לא יוצאו למכירת לרשות PPV בשלב הראשוני,אולם אם לשפוט על סמך "ההישגים" ההאחרונים של צ'רלטון בתחום זכויות השידור, אני לא יתפלא אם גם היורוליג יהיה בתשלום בשנה הבאה.
ערוץ 10 לא יכול להרשות לעצמו גם לשלם על זכויות השידור למשחק המרכזי בליגת העל בימי ראשון, וגם את משחקי הכדורסל של מכבי ביום חמישי. אני מאמין שבמידה וערוץ 10 אכן ירכוש את הזכויות למשחקי מכבי ביורוליג הוא יוותר על משחקי ליגת העל בכדורגל. במידה וערוץ הספורט ירכוש את משחקי היורוליג, נוכל רק לברך על כך. הרי ששמעתי את רמי ויץ, יורם ארבל, מאיר איינשטיין, והאחרון עמית הורסקי, לא אתנגד לשמוע קצת את רסקין.
אם ערוץ הספורט ירכוש את השידורים אנחנו נראה את זה בערוץ ספורט גולד או איך שהם קוראים לכסף הנוסף שהם רוצים לקחת מאיתנו,אני מעדיף לשמוע פרשן/שדרן פחות טובים ולקבל את זה בחינם על בטוח מערוץ 10.
http://www.sport5.co.il/Articles/Article.274.17727.html זה יהיה צעד ראשון בדרך לכס המלכות של אירופה... הלוואי.
אני מקווה שמכבי באמת יחבקו את ההזדמנות הזו כמו שאמר רסקין אתמול ולא יתנו לו לברוח בין הידים שלהם ויצרפו אליו ואל וויצ'יץ' עוד כוח משמעותי.
מצויין,עכשיו צריך להתחיל לשלוח סקואטים שיתחילו לבחון אופציות לעונה הבאה וכמובן להתחיל לחפש מאמן אחר לעונה הבאה כי זה די ברור שספאחיה לא יישאר.
בענין השידורים, אין לי תלונות מקצועיות לגבי ערוץ 1. אלי סהר לטעמי הוא הטוב ביותר בתחום(אולי שני רק לעופר שלח), רמי וייץ גם כן היה מרשים(פרט לניחוס הגדול ביותר בהיסטוריה. מכבי ת"א ביתרון 20 על צסק"א ברבע השלישי והוא אומר ש"אולי מכבי ת"א צריכה לחשוב על ההפרש כבר", בסוף צסק"א ניצחו 3 הפרש), וכדורסל זה הדבר היחיד שמאיר אינשטיין יודע לשדר ברמה.אפילו להורסקי, שהוא לא ברמה שלהם אבל הוא בהחלט נסבל, כבר התרגלתי. הבעיה שלי עם ערוץ 11 הוא שהם משלמים 6 מיליון דולר למכבי ת"א, כסף שבא מהאגרה הכי מטומטמת עלי אדמות, אגרה שאנחנו משלמים אותה. אם ערוץ הספורט ירכוש את הזכויות, אין סיכוי שהם יעבירו את זה לגולד, משתי סיבות: 1.גולד הוא ערוץ ארכיון, ולא אמור לכלול בתוכו שידורים חיים. 2.לוח השידורים "העשיר" של ערוץ הספורט פשוט זועק למשהו שימשוך אליו אנשים. אין ליגת העל, אין פרמיירליג, והלה ליגה והסריה A פשוט לא מספיקות. מכבי ת"א ביורוליג זו אחלה פרסומת, אחלה דבר לחרוט על הדגל שלך ואחלה דבר להוביל את הלוח שידורים שלך לעונה הבאה. מה עוד שזה יכסה משבצת שהיא בדרך כלל ריקה בימי חמישי. בקשר לרסקין,צביקה שרף ועופר שלח.. תענוג. אבל זה כבר שולי. אגב, בנימה אישית אני מאמין שבסופו של דבר זה ינחת בערוץ 10, גם בגלל הקשר של אביב גלעדי לערוץ, 10 וגם כי יש דיבורים חזקים מאוד שבשנה הבאה המשחק המרכזי בליגת העל יחזור לערוץ 22. בנושא באסטון, חזרה שלו לקבוצה לא תחולל נפלאות. הוא שחקן של מתפרצות, הוא צריך לקבל כדורים, הוא לא מהחשרים שקולעים מחצי מרחק ויוצרים לעצמם מצב. הוא צריך רכז שיאכיל אותו, ובהיעדר דבר כזה, פרט לאיכויות ההגנתיות הנהדרות שלו, לא נראה את באסטון אפקטיבי כמו בעבר. שיביאו רכז ברמה(שאראס!!1111), אח"כ נוכל לדבר.(אני יסתפק גם במישהו אחר חוץ משאראס, רק שיהיה מהטופ של אירופה).
כמו שכבר אמרו כאן, אם וכאשר באסטון יגיע למכבי שנה הבאה זה יצור משחק פנים מצוין עם וויצ'יץ' ובאסטון, כשיש את ארנולד, אליהו וגרין כערה מהספסל. אבל עדיין חסר לקבוצה רכז, ביינום אם הכל הסימפטיה שיש לי אילו כבנאדם הוא לא רכז, וכמספר 2 יש לך את בורשטיין ושארפ. מכבי צריכה רכז במקום ביינום, פלוס שחקן בעמדה מספר 3 (אם כל הכבוד ליאסייטיס וששון, זה לא זה) ואז מכבי תהיה אותה קבוצה גדולה של השנים האחרונות. אבל מה אכפת לי, מצידי שישארו עם ביינום ויאסייטיס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
ברור שמכבי צריכה עוד כמה דברים אבל בתור התחלה זה חיזוק מצויין למכבי,ביינום,פליקס,סימאס וירטין יעזבו עונה הבאה[אני לא אתפלא גם עם הלפרין] ובמקומם אני מקווה שמכבי תביא שחקנים באמת טובים.
אני לא יודע בנוגע לבאסטון. אני בטוח שחזרה שלו תתרום למכבי, אבל השאלה אם אין משהו יותר טוב למכבי בשוק. מכבי כבר הציעה לבאסטון 1.3 מיליון דולר לעונה והוא סירב. אני לא רואה מצב שחזרה של באסטון למכבי לא תלווה בתשלום משכורת, לפחות בגובה שננקב בעבר אם לא יותר. לדעתי בסכום כזה אפשר לנסות להביא את לואיס סקולה מטאו. הצבה של סקולה ביחד עם וויצ'יץ' יכולה ליצור את אחד הקווים הקדמיים המפחידים שנראו אי פעם באירופה. אבל, לפני הכל! הרבה לפני הכל, יש להחליף את ספאחיה. מכבי צריכה לנסות להביא את דיוויד בלאט בעונה הבאה. אני לא רואה מועמד אחד פרט לבלאט. גם את בעיית הרכז יש לפתור. ביינום יכול להישאר, אבל לעולם לא בעמדת הרכז. אפשר להביא רכז אירופאי חכם שיפעיל את ביינום בתור סקנד - גארד. אם תשאלו אותי, פאפלוקאס!!!! הנפלא... או לנסות באמת להחזיר את שאראס.
בלאט כבר התבטא מספר פעמים בנושא ואמר כי אין בכוונתו לחזור לאמן בארץ, לפחות לא כרגע. אולי אם הקבוצה אותה הוא מאמן תכנס בסופו של דבר, הקבוצה תאבק על הירידה, מה שאולי בסיטואציה מסויימת יגרום לו להעדיף את מכבי על פני קבוצתו הנוכחית. לגבי באסטון, אני חושב שכאשר תהיה את ההזדמנות יש להחתימו מייד. נכון, יכול להיות שהיכולת ההתקפית שלו תפגע במידה מסויימת, עקב החסרון הגדול של רכז בקבוצה, אך לגבי היכולות ההגנתיות שלו אין כלל ספק. עם כל הכבוד לליאור הוא לא מספיק פיזי, על מנת להיות החלק האחורי הכל כך נוקשה שהיה למכבי בתקופה האחרונה. כיום ההגנה של מכבי מאוד רכה, כמעט כל שחקן שחודר לסל מוציא לפחות עבירה, מה שבעבר כאמור לא היה קורה.