יורוליג 2007: פאנאתנייקוס אלופת אירופה

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by Der Kaiser, Oct 25, 2006.

  1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    זה תמיד היה רביעי חמישי כמו שליגת האלופות יוצא בשלישי רביעי. איכשהו מכבי סידרו לעצמם את חמישי קבוע.
     
  2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    טאו פיטרה היום את פסוביץ', העוזר שלו, שניצח ביד אליהו, יאמן מול מכבי, אני מניח שזה המקום לאחל לו בהצלחה.
     
    Last edited: Mar 5, 2007
  3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,110
    Likes Received:
    8,467
    היום אם כן מכבי משחקת בספרד. טאו ניצחה בהיכל ונראית בדרך הבטוחה לסיים ראשונה.

    מכבי באה כאנדרדוג, טאו נראית נהדר במיוחד בשלב הטופ 16 ובינתיים נראה שהיא במסלול הנכון לסיים ראשונה, איך שמכבי נראית יהיה לה קשה לתת פייט לטאו אבל כל משחק לגופו, השחקנים יעלו וינסו להתעלות על עצמם, מול קהל עוין יש לך זרימת אדרנלין מוגברת וניצחון של מכבי צריך איכשהו להילקח בחשבון.
     
  4. Maayan#19 Member

    Joined:
    Feb 18, 2007
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    האמת מכבי לא משחק משהו. אבל בזמן האחרון היא משתפרת אבל קצת.
    כמו שמתם לב..ברוב המשחקים של מכבי אז כול הרבעים היריבה הובילה ורק ברבע האחרון מכבי מנצחת.
    האמת למכבי הבעיה הכי גדולה שלה שהיא לא נלחמת על הניצחון.
    נכון שהיא ניצחה את רומא ואורטז אבל המשחקים האלה לא היו כמו פעם. הם עדיין לא כול כך משחקים כמו שצריך. וגם לא כול כך נלחמים על הניצחון הזה. כאילו שאין טעם. וזה מה שהם צריכים לעבוד. והאמונה שהם לא ינצחו רק עושה את המצב יותר גרוע וככה אין להם חשק לשחק.
    ונראה לי טאו לוקחת את המשחק הזה. או שפתאום מכבי תפתיע אותנו ברבע האחרון.
     
  5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,401
    Likes Received:
    4,949
    Gender:
    Male
    היא משתפרת? מתי היא הספיקה להשתפר אם רק לפני שבוע היא ניצחה קבוצה שהייתה אמורה להביס בהפרש של 4 נקודות עם כדורסל מגעיל לאורך רוב, אם לא כל דקות המשחק?
     
    Last edited by a moderator: Mar 7, 2007
  6. Dimitar Berbatov Member

    Joined:
    Jan 17, 2007
    Messages:
    7,763
    Likes Received:
    0
    משחק על המקום הראשון יתקיים היום בספרד, אני אישית לא יראה את המשחק (צ'מפיונס מעל לכל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ) אבל הולך להיות משחק מעניין מאוד. טאו אחרי שפירקה את רומא ובנתיים היא עם 100% הצלחה, יהיה קשה מאוד למכבי, התקווה של אוהדי מכבי ומכבי עצמה היתה שהקבוצה תצליח לגנוב נצחון בהיכל לטאו ולנצח את אורטז ורומא בבית ובחוץ ולהפסיד לטאו ואז אולי איכשהו לעלות מהמקום הראשון ולהמנע ממפגש עם צסק"א המצוינת. אבל זה לא קרה והפסד היום ומכבי תפגוש את צסק"א מוסקבה, משמע הדחה בהצלבה. מכבי חייבת להזהר מהקו האחורי של טאו שהוא אחד הטובים באירופה וכמובן מסקולה המצוין בפנים.
    אם אני ספאחייה אני שוקל לפתוח עם דרק שארפ בחמישיה, דרק וניקולה הם היחידים שטובים במכבי ואם מכבי רוצה לנצח היא חייבת לפתוח איתו. גם וויל ביינום צריך לפותח בחמישיה, יש לו יכולות מצוינות, חדירה נהדרת, אתלטיות, מוסר לא רע בכלל ונראה לי שדווקא היום ביינום יראה את כל הדברים שציינתי. וכמובן טל בורשטיין שחייב להיות טוב. בפנים אליהו עם האתלטיות וויציץ' צריכים לפתוח בפנים.
    בקיצור אני לא מאמין שמכבי תנצח, אבל שיהיה לה בהצלחה.
     
  7. Tony Adams Member

    Joined:
    Dec 19, 2006
    Messages:
    5,889
    Likes Received:
    0
    מאוד רציתי לראות את המשחק הזה, אבל ארסנל קודמת לכל. בכל מקרה, משחק מצוין אמור להיות הערב. מכבי סוף סוף מגיע למשחק כלשהו ביורוליג בלי לחץ מאסיבי ושכולם מצפים ממנה להפסיד. אולי בגלל הנסיבות האלה מכבי סוף סוף תשחק כדורסל משוחרר. גם אם מכבי תפסיד אסור שזה יהיה תבוסה. אסור למכבי להתפרק כי זה רק יגביר את הבלאגן סביב הקבוצה. אם מכבי תפסיד מתחת ל-10 זה יהיה ממש לא רע. במיוחד בכושר הנוכחי של טאו שניצחה במח' האחרון ב-26 את מלאגה.
     
  8. matanhh Member

    Joined:
    May 28, 2003
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    משחק אוד קשה מצפה הערב למכבי,בלי לחץ היא מגיע לכי אל מצפים ממנה לנצח ויהיה לה קשה מאוד,כולם צרכים להתעלות היום אם רוצים לנצח ולא רק ויימציץ ופה ושם דרק שאר כי שנייהם לבד לא יספיקו היום מול טאו הזקה בבית שלה,צרכיםם גם בורשטיין בוינום ואחרים!
     
  9. Maayan#19 Member

    Joined:
    Feb 18, 2007
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    על זה דיברתי כול ההודעה.... השתפרה רק בניצחונות שלה..אבל בהשג ממש לא..
     
  10. הרצליה Member

    Joined:
    Sep 10, 2003
    Messages:
    12,629
    Likes Received:
    2,442
    השתפרה בניצחונות?
    מכבי עם מאזן כמעט מושלם במשחקי הבית ביורוליג(הפסד בודד לטאו).

    בדיוק להפך,ברוב משחקי החוץ שמכבי הפסידה בשלב הקודם היא לא תיפקדה בדקות האחרונות
     
  11. burning soil Member

    Joined:
    Nov 15, 2002
    Messages:
    5,216
    Likes Received:
    0
    דרק שארפ היחיד שעושה משהו במכבי !
    איפה כל השאר?!
     
  12. הרצליה Member

    Joined:
    Sep 10, 2003
    Messages:
    12,629
    Likes Received:
    2,442
    חושך,איפה מכבי תל אביב?
     
  13. Gady Member

    Joined:
    Sep 13, 2006
    Messages:
    648
    Likes Received:
    0
    תבוסה. מזה חששתי מכל, ההפסד היה צפוי, אבל כמה קיויתי שלא נובס. משחק נוראי שלנו מכל הבחינות, מנגד, טאו שלקחה את המשחק בהליכה. מכבי חייבת לנצח את 2 המשחקים הנותרים כדי לסיים שנייה בבית, גם וכאשר נעלה להצלבות, נפגוש את צסק"א, קשה לי להאמין שצסק"א יאכלו אותה פעמיים בעונה מישראל, קשה לי להאמין. אם מפסידים לטאו בתבוסתנות שכזאת, מה אפשר לצפות מול אלופת אירופה?

    אני דיי מרוכז עכשיו בליגת האלופות וגם ככה מבואס מההפסד, אז מחר אני ייתן תגובה קצת יותר רצינית.
     
    Last edited by a moderator: Mar 8, 2007
  14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,401
    Likes Received:
    4,949
    Gender:
    Male
    התוצאה לא מפתיעה בכלל. זה פשוט לא כוחות. מכבי של השנה לא קבוצה שמסוגלת להתמודד עם קבוצה בסגל השחקנים כמו של טאו, קיוויתי שהמשחק הזה ייגמר עם קצת יותר כבוד, מבחינתה של מכבי אך זה לא קרה.
    25 איבודי כדור. מה עוד נשאר להגיד?
     
  15. Number 8 Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    9,977
    Likes Received:
    1
    לא ראיתי את המשחק אבל שמעתי וקראתי שהיה משחק ממש עלוב מצד מכבי. במשחק שמאבדים 25 כדורים אי אפשר לנצח, במיוחד נגד טאו בבית.

    מכבי צריכה להתרכז בליגה שלא תפסיד במקרה גם את האליפות. אם אבל אם מכבי תעלה לרבע הגמר, שם היא תיפול. מכבי של השנה לא יכולה להתמודד מול קבוצות גדולות, זה לא כמו שהיה שנה שעברה ולפני שנתיים-שלוש, לפחות לא השנה. אז הגיע הזמן לשים את הכל על השולחן ולהגיד: די, נכשלנו.