אלופות: בארסה, ליון, אינטר, ריאל וארסנל בחוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏6/3/07.

  1. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,766
    לייקים שהתקבלו:
    3,841
    מין:
    זכר
    איך ערוץ הספורט עוד לא לקחו אותך.... פתטי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/3/07
  2. Jose Mourinho Member

    הצטרף ב:
    ‏26/6/05
    הודעות:
    4,833
    לייקים שהתקבלו:
    0
    "קורה שעפים, ליגת האלופות מפעל קשה שדורש הרבה מזל ולא תמיד מראה הרבה על איכותה של קבוצה."

    יודעים מה, הפעם אני ארחיב. במהלך צמד המשחקים היה ניתן לראות שאינטר קבוצה איכותית וטובה יותר מולנסיה גם בהרכב חסר, אבל לספרדים היה יותר מזל, כמו שמצויין בציטוט הנ"ל - ניצול מצבים מקסימלי שלהם במשחק הראשון וניצול הזדמנויות לקוי של אינטר בשני המשחקים, וגם בפציעות ששיחקו לטובתם.
    קבוצות עלובות? פיורנטינה, רומא, מילאן ולאציו. אפסים אחת-אחת. ארבעת אלה טובות יותר מרוב הקבוצות בליגה הספרדית(למעט 4-5) ובליגה האנגלית(למעט 4-3).
    מזלזלים בשאר הקבוצות באיטליה? ליבורנו עם אמלייה, קופור, פיורה ולוקארלי, פאלרמו עם ברצאלי, זקארדו, קוריני, דיאנה, ברשיאנו, די-מיקלה ואמאורי, אודינזה עם דה-סאנטיס, פליפה, זפאטה, מונטארי, אובודו, די-נטאלה ויאקווינטה, ואני אתן לכם דוגמאות לעוד כמה קבוצות עם תותחים כמו אטלנטה(דוני, זמפאניה, ונטולה), קייבו(סמיולי, אובינה), רג'ינה(מסטו, ביאנקי), סמפדוריה(וולפי, קוואליארלה), מסינה(פאריסי, ריגאנו) וכו'. אגב גם בפארמה יש שחקנים מצויינים(קאוטו, דסנה, גרלה, מורפאו, בודאן, רוסי) אבל משום מה הם הרבה מתחת לאיפה שהם צריכים להיות.
    הליגה האיטלקית היא עדיין אחת מ3 הטובות בעולם, וזה שאינטר דורסת אותה רק מראה כמה אינטר חזקה העונה, ולא ההפך.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/3/07
  3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    אל תנסה להוריד מערכו של בניטז, זה לחלוטין לא הוגן. גם אם רייקרד לא תיפקד טוב, יש לו סגל טוב בהרבה.

    זה הזמן לציין גם שרייקרד אומנם לא הכי מנוסה, אבל עשה נפלאות בברצלונה. הוא לא התקדם עם השנים יותר מהר ממה שזה נראה לעין, וגם הוכיח שיודע לנהל משחקי טקטיקה עם הכנה מלאה לפני משחקים כמו שעשה בצ'לסי עונה שעברה. חבל שהעונה ההכנה לא הייתה מוצלחת.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏7/3/07
  4. SkiMan Member

    הצטרף ב:
    ‏19/6/06
    הודעות:
    1,758
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שאלה מעניינת. רייקארד נכשל ובניטז לקח את זה ב-2 ידיים, אתה לא יכול למחוק את הקרדיט מבניטז לחלוטין. ברצלונה קבוצה טובה יותר מליברפול וגם את זה צריך לדעת לעשות, יש גם את הצד השני של המטבע.
     
  5. לא מצאתי כינוי Member

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    2,890
    לייקים שהתקבלו:
    1
    כואב הלב הא? אתה מוזמן להמשיך לשפוך את התיסכול, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx


    nesta, אני דווקא צופה בהרבה משחקים מהליגה האיטלקית. אבל אם להיות אמיתי, אני לרוב נרדם כבר עד הדקה ה40. הזוועה שהולכת שמה לפעמים מזכירה לי את ליגת העל שלנו. שאני רואה כדורגל אירופאי אני רוצה לברוח מהמציאות של הליגה העלובה שלנו, חוץ ממילאן בחודש וחצי האחרונים, הליגה האיטלקית די מזכירה לי את השיעמום והגועל של הליגה שלנו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏7/3/07
  6. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/4/04
    הודעות:
    8,777
    לייקים שהתקבלו:
    6,080
    זה לא יעניין אף אחד מלבד קירק ועוד משועממם או שניים שבחרו לראות את המשחק בברידג' במקום אחד המשחקים היותר מעניינים של הערב, אבל אני אציין בכל זאת שסותם הפיות העיקרי אתמול לא היה באלאק וגם לא שבצ'נקו, אלא ג'ון אובי מיקל. סוף סוף ניפטר מסטאטוס הקונוס והשפיע על המשחק. עשה למעשה את התפקיד של מאקה (!) כמארגן ההתקפות, חילק מסירות יפות ופה ושם גם איים על השער, אבל העיקר היה בעצם השפעתו על המשחק לראשונה בצ'לסי.

    אתם רשאים לחזור להתווכח על עוד הדחה משעממת וצפויה של אינטר או על חוסר החשק של ברצלונה להתאמץ ולעבור את הסקאוזרס.
     
  7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏9/1/03
    הודעות:
    15,930
    לייקים שהתקבלו:
    174
    מין:
    זכר
    http://img169.imageshack.us/img169/8702/captxac80803062158spaincg5.Xxx

    אאוץ'. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
     
  8. Riki Member

    הצטרף ב:
    ‏13/7/05
    הודעות:
    5,747
    לייקים שהתקבלו:
    0
    למרות שמחתי הגדולה, שלא משנה מה יקרה היום... בארסה הלכה לפנינו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
    אני לצערי הרב מסכימה לחלוטין עם בוריס, ליברפול עלתה, אך ורק בגלל שבארסה נראתה ממש רע בשני המשחקים.
    בגלל זה אני לא מבינה למה כולם בתקשורת מתנפחים כמו שאופיר אמר, בארסה לא הודחה אחרי תצוגה מרהיבה, היא הודחה אחרי תצוגה נוראית.
    לא משנה שאטו ומסי היו עדיין לא הכי כשירים, אלופת אירופה איתם או בלעדיהם היו צריכים לתת יותר ממה שראינו.
    ובוריס, זה לא הכישלון של רייקרד בלבד, בניטז ניצל את זה יפה מאוד, מחצית ראשונה ליברפול עשתה ממכם צחוק, בעיטה נורמאלית אחת לא ראיתי, ואז במחצית השניה שכדור של רונאלדיניו פוגע בקורה, שגיא כהן זועק ויורה לכל עבר.
    פתטי היה אתמול, פתטי היה גם במפגש הקודם... רק שתישארו ככה גם ביום שבת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

    בקשר לליון, באמת נורא מה שהלך אתמול, מבחינתי טרגדיה. הפוש ההתחלתי בסיבוב הראשון היה כולו תאווה לעניים, אני לא יודעת לאן לקשר את זה, בהחלט לא למה שרוזנר ציין, אכזבה גדולה שלא נראה אותם יותר העונה.

    וסלע, מיי סוויט, מיי דארלינג http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
     
  9. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,766
    לייקים שהתקבלו:
    3,841
    מין:
    זכר
    אתה רואה על מה אני מדבר, על כך שבזכות אנשים כמוך הטופיק הפך להיות לבמשך הדיון שלך מהגן.

    אם היית קורא את ההודעה שלי על המשחק היית מבין מה העמדה שלי שהיא שאין הרבה קשר בין קבוצת ליגה לקבוצת גביע ואין קשר בין חוזקה או חולשתה של כל ליגה שהיא. כי באותה מידה יכלתי להביא את רומא שניצחה את ליון שהשפילה את ריאל, או את פאלרמו שעברה בקלות את ווסט האם, אבל אז הייתי נשמע בדיוק כמוך, פתטי.
     
  10. לא מצאתי כינוי Member

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    2,890
    לייקים שהתקבלו:
    1
    שוב, אתה כנראה גם לא מבין מה אני חושב. זה לא שכל הליגה האיטלקית עלובה, אבל אני מדבר כמו שאמרו פה על קבוצות הבטן ומטה. הקבוצות היחידות שאפשר להעריך באיטלקית זה רומא, אינטר ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ), פאלרמו, ואת מילאן של החודש וחצי האחרונים שבאמת נראית כמו קבוצה על רמה. אבל אם אתה חשוב שאני זורק סתם משפטים וסלוגנים בלי לצפות בליגה האיטלקית, אז מצטער להגיד לך, צפיתי העונה בלא מעט משחקים של הליגה האיטלקית, וממש לא אהבתי מה שראיתי. דרך אגב, לא הייתי מתפאר כל כך בניצחון של פאלרמו על ווסטהאם. היום כל אחד, אבל כל אחד יכול לנצח את ווסטהאם.

    בכל מקרה, אני לא מתכוון להמשיך להתווכח. אני רק נתתי את דעתי, זה שאתה מפרש את זה "כגן ילדים", כי מה לעשות יש אנשים שחושבים שזה קשור לחוזק של הליגה, זה כבר דעה שלך. יום טוב.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏7/3/07
  11. Riki Member

    הצטרף ב:
    ‏13/7/05
    הודעות:
    5,747
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נו מה נסגר ? יורי לא מתאים לך הגנון הזה....
     
    נערך לאחרונה ב: ‏7/3/07
  12. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,766
    לייקים שהתקבלו:
    3,841
    מין:
    זכר
    אבל זה הוא התחיל. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

     
  13. Claret&Blue Member

    הצטרף ב:
    ‏23/2/06
    הודעות:
    4,149
    לייקים שהתקבלו:
    0
    עוד פעם דיון על איזו ליגה הכי טובה? מספיק, הרי כולנו יודעים שזו הליגה האנגלית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    עכשיו ברצינות, בקשר למשחקים אתמול, רומא הפתיעו לטובה בנצחון על ליון, שכנראה הושפעה לרעה מקללת הוייה. ליברפול בהפסד מינימלי עושה את שלה, אבל לא הייתי ממהר להכתיר כתרים לבניטז. הso called גאון טקטי אפשר במו ידיו את השער של גודיונסון. יש לו סגל טוב, לא מצוין, אבל הוא גם מסתמך על הרבה מזל העונה. בכל מקרה נציגה אנגלית נוספת שעוברת שלב, מה טוב. אינטר מול ולנסיה, אין מה להגיד. הכחולים הם הלוזרים התמידיים של הכדורגל העולמי. צ'לסי בנצחון שרובו אופי עם מעט מאוד יכולת.
     
  14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/7/06
    הודעות:
    9,523
    לייקים שהתקבלו:
    1,876
    מאנצ'יני מאמן אפס לא שווה כלום, במקום ללכת על ההתקפה הוא העדיף לשלוט אך ורק במרכז השדה, ומה שמצחיק זה שהוא רואה את שחקני אינטר מתעמתים עם שחקני ולנסיה והוא פשוט מסתובב ולא עושה כלום, אני אמרתי מזמן שמוראטי היה חייב לפטר אותו מתחילת העונה אבל אין מה לעשות התרגלנו לזה שמוראטי ממתין עד הרגע האחרון כדי שיעשה את השינוי, מה שבאמת כואב לי זה שקורדובה וקרוז לא הצליחו לתפוס את נבארו המגעיל.
     
  15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏9/1/03
    הודעות:
    15,930
    לייקים שהתקבלו:
    174
    מין:
    זכר
    טוב הגיע הזמן לדבר קצת על המשחק היום, אנצ'לוטי יעלה עם 4-3-1-2 הבא:
    דידה, אודו, בונרה, מלדיני, יאנקו, פירלו, גאטוסו, אמברוסיני, סידורף, קאקה, אינזאגי.

    ג'ילא יורד לספסל. כנראה שכבר כולם איבדו את התקווה:-/