יורוליג 2007: פאנאתנייקוס אלופת אירופה

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by Der Kaiser, Oct 25, 2006.

  1. בית"רי מלידה Member

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    9,190
    Likes Received:
    1
    הרוטאציה הבאה תהיה ( חייבת להיות ! ) בין ספאחיה לג'ורה מיוון... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

    ויפה שעה אחת קודם.
     
  2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    אף מאמן טוב ככל שיהיה לא יצליח לעשות משהו טוב יותר מזה בצורה מזעזעת עם הסגל המאוד אפור הזה. הלחליף מאמן בשלב הזה של העונה רק יפגע עוד יותר.
     
  3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Sep 1, 2002
    Messages:
    17,976
    Likes Received:
    0
    בדיוק,מכבי עשו טעות שלא החליפו שחקנים,אני לא רואה גם את אוברדוביץ' לוקח עם השחקנים האלה
    את גביע האירופה.
     
  4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,401
    Likes Received:
    4,949
    Gender:
    Male
    אני לא אומר שעם מאמן אחר אנחנו ניקח את הגביע כי זה לא יקרה וגם לגמר לא נגיע. אני מדבר כל כך שמאמן טוב היה עושה חילופים יותר נכונים, לא מייבש שחקנים שהיו יכולים לתרום ושחקן שלא מתפקד ממשיך לקבל את ההזדמנות למרות שהיא לא מגיעה לו, דואג לכך שהקבוצה תשחק מהר יותר ולא תצטרך בשיניים לגרד 70 נקודות.
    ספחיה לא שולט בקבוצה, בצורת המשחק שלה, ומאמן שלא שולט אפילו על הדברים המינימליים האלה אין לו מקום בקבוצה גדולה כמו מכבי.
     
  5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    סלח לי, אבל הוא מייבש זבלים. גרין, הלפרין ובורשטיין הם עגלות. הרוטציה המצומצמת נכפתה עליו, וההוכחה לכך היא שהוא נתן לכולם הזדמנות כל העונה, ויש כמה שחקנים שהם פשוט לא זה.
     
  6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,401
    Likes Received:
    4,949
    Gender:
    Male
    תסכים איתי שזה לא רק החילופים שאתה טוען שאין לו מה לעשות עם המחליפים. מספר פעמים בסיום המשחק הוא לא נתן הוראה לשחקנים לבצע עבירה למרות שהיה ברור לכולם שצריך לעשות פאול ולא לתת ליריבה להגיע למצב של זריקה מ- 3 נקודות.
     
  7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Sep 1, 2002
    Messages:
    17,976
    Likes Received:
    0
    להלפרין האמת מגיע הייבוש הזה,בתחילת השנה הוא קיבל את כל הקרדיט וגם אצל גרשון ובלאט הוא ישב
    על הספסל,הוא קיבל מספיק הזדמנויות.
    אבל באמת ספאחיה משתמש מעט מידי ברוטציה שלו לדעתי.
     
  8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,109
    Likes Received:
    8,467
    מבורשטיין אפשר להוציא יותר סלע, זה התפקיד של ספאחיה. ומה בקשר לשרון ששון? ספאחיה מתעלם כמעט לחלוטין משחקן שיכול לתרום המון וראינו את זה בעונה שעברה.
     
  9. Gustavo Boccoli Member

    Joined:
    Dec 19, 2006
    Messages:
    1,042
    Likes Received:
    0
    למכבי יש מזל גדול, פו אורטז ממש פראיירית. להוביל בהפרש של 12 נקודות לקראת הסיום ולהפסיד... מכבי פשוט נראית רע, זה לא יספיק לכלום. את השלב הזה הם כנראה יעברו, אבל אם הם ימשיכו ככה אין להם מה לחפש בשלב הבא (כנראה יקבלו את צ'סק''א), כי הם סתם יביכו את עצמם. ספאחיה לא עושה כלום, שוב לא שולט במשחק, ורק בגלל כמה פעולות של שארפ וניקולה והבלוק הגדול של ביינום הוא עוד איכשהו ניצח את המשחק. הוא לא מתאים, הוא לא מצליח לגרום למכבי להראות טוב.
     
  10. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 19, 2002
    Messages:
    6,392
    Likes Received:
    0
    אני מתחיל לחשוב שכמו שמכבי נראית העונה, אולי באמת כן כדאי שהיא תעלה לשלב הבא ולא תודח איכשהו בשלב הנוכחי.
    אם מכבי תעלה (מה שכנראה יקרה) היא תקבל את צסק"א שפשוט תשפיל אותה עד עפר ותעשה למכבי מה שמכבי עשתה לקבוצות אחרות בשנים עברו. פעם אחת מכבי לא סתם תפסיד אלא היא ממש תושפל.

    מבחינת מכבי - אני באמת לא יודע מה עדיף לה, לעוף עכשיו או לא...

    מה שכן כל אלו שממהרים להכתיר את הפועל כאלופה - תירגעו. הפועל כרגע בשיא שלה, היא יכולה להיכנס לאיזשהו משבר בהמשך. חוץ מזה שכשהפועל רואה מכבי היא תמיד משתינה במכנסיים.

    שורה תחתונה - בארץ מכבי עדיין פייבוריטית, וגם אם היא תזכה באליפות העונה הזו תיזכר כאחת הגרועות בעשור האחרון.
     
  11. בית"רי מלידה Member

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    9,190
    Likes Received:
    1
    ספאחיה יסיים את העונה, המהפיכות יגיעו בקיץ....( מתוך טלספורט )
     
  12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    ממש מקור אמין. זה בדיוק לפני ששימעון גילגל ת'דברים על הלשון שלו.
     
  13. Gady Member

    Joined:
    Sep 13, 2006
    Messages:
    648
    Likes Received:
    0
    מספר מילים על הניצחון אתמול.

    אז מה היה לנו?, לא משו מיוחד, שוב, בדקות האחרונות ניצחון דחוק, ניצחון בשינים. דקה אחרונה - מכבי קולעת, ושוב ספאחיה בחינניות שכזאת מוחה להם כפיים כאילו הם ילדים שרק התחילו ללכת. אז הרגשתי את הצביטה בלב. נבן? נבן ספאחיה? זה המאמן הכי טוב שהצליחו למצוא להביא ההנהלה המצויינת של מכבי ת"א?, ניהול משחק כושל, הבנת משחק לקויה, שום תרגיל חדש, שום ניסיון חדש לשיפור. ניקולה וויצ'ץ, דריק שארפ, מזל. 3 עמודי היסוד שמכבי עומדת עליהם השנה, 3 עמודים חזקים מאין כמוהם, אבל שמספיקים בקושי להצלבות, לאי זכייה בגביע, ואולי לסגנית אלופה? אי אפשר לדעת. לפני מספר ימים, ראיתי האתרי החדשות ציטוט של אדון הקרואטי הנכבד נבן ספאחיה, "הלפרין ישחק מול אורטז", שיעשה לי טובה, בעצם שיעשה לעצמו טובה, ויפסיק לדבר שטויות. סתם אימרה מטופשת שעכשיו רק סיבכה את עצמו. בשביל מה זה היה טוב?. נבן נבהל מהתקשורת שלחצה עליו בשאלות למה הלפרין לא משחק, והוא שלף מהכיס את התשובה המאולתרת הזאת, חוסר טקט, התנסחות כמו של איזה עורך דין לא מוצלח, תרצן בצורה בין לאומית. זה מי שעומד העונה במכבי על הקווים. כן, אני מוציא הרבה תסכולים על נבן, הכול התפרץ בחודש האחרון, אני כאוהד כבר שנים של מכבי, ותומך בקבוצה גם במצבים הקשים, גם לי הגיעו מים עד נפש, מה קרו לימי חמישי?. לא אכפת לי שנפסיד, אבל שהקבוצה תשחק כמו קבוצה, ולא כמוני וכמו חברים שלי בשכונה. בכל מקרה, היה לנו משחק אתמול. משחק מפוזר ומבולבל של החבורה הצהובה, 3 רבעים נוראים של מכבי לטעמי, בבע האחרון במזל קיבלנו את ניקולה ושארפ שנתנו לנו את הניצחון. ליאור אליהו? הצטיין. רק תגידו לי מזה עוזר שהאחרון הצטיין אבל המצ'אפ שלו קלע כמעט אותו מספר נק'? ופעם אחר פעם קבר עליו שלשות. מאליהו אני מצפה יותר במה שקשור להגנה ואתלטיות, אליהו הרבה יותר מהיר וזריז מארנולד הכבד והאיטי. בנוסף לכך, ראיתם את החמישיה של מכבי? גוראן ירטין, וויל ביינום, סימאס יסאייטיס, ליאור אליהו, ניקולה וויצ'יץ'. יסאייטיס?, באמת נבן ספאחיה מה עשינו לך רע?. סימאס כבר לא בענינים חודשיים פחות או יותר, יקרה אסון אם תכניס את טל בחמיישיה?. סימאס בא לכאן בגלל הידית, אין לו ידית אין לו כלום. מישו ראה אותו פעם מוריד כדור לרצפה ועושה צעד וחצי? אני נשבע שלא. אני יכול עוד להרחיב ולכתוב אבל אני חושב שהבנתם את הגישה שלי בקשר למכבי של העונה ועל המשחק אתמול. עונה הבאה ספאחיה לא יישאר ואני בטוח. מה שגם אני בטוח שעונה הבאה שוב נראה קבוצה חדשה לגמרי, העונה הזאת פשוט כישלון ושיש כישלון מתחילים הכול מהתחלה. מקווה שיהיה טוב, המון זמן לא היה תחושה בהיכל אחרי ניצחון תחושה של הפסד. זה באמת נדיר. זה רק מראה את המצב העגום העונה. תודה לאל שיש ניקולה אחד ודריק אחד, בלעדים לא הייתי יודע מה היינו עושים. נקווה לימים משמחים יותר, שבוע הבאה טאו ויטוריה, אם רוצים מקום ראשון חייבים לנצח. קל זה בטוח לא יהיה, מצידי העיקר לא לצאת בתבוסה שתכניס את הקבוצה למשבר גדול. בכל מקרה אני אופטימי, יש פנאן יש דריק יש שמעון מזרחי, יש יד אליהו, יהיה טוב בסוף, אני בטוח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx.
     
    Last edited by a moderator: Mar 3, 2007
  14. Gady Member

    Joined:
    Sep 13, 2006
    Messages:
    648
    Likes Received:
    0
    אופוס פעמיים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
     
    Last edited by a moderator: Mar 3, 2007
  15. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 10, 2006
    Messages:
    2,276
    Likes Received:
    0
    מישהו יודע למה מכבי המחזור משחקת ביום רביעי ולא בחמישי כמו בד"כ?