בית"ר י-ם: הרכש הראשון הוא השוער קאלה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏10/7/06.

  1. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    ליאור אסולין עדיף משניהם. חבל שבית"ר לא התאמצה קצת יותר להביא את אסולין.
     
  2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,461
    לייקים שהתקבלו:
    5,000
    מין:
    זכר
    אתה מתכוון להשאיר את אסולין. השחקן כבר היה בקבוצה, ושוחרר.
     
  3. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏13/9/06
    הודעות:
    4,959
    לייקים שהתקבלו:
    197
    אני לא חושב שאפשר לשפוט את רושל בנתיים,הוא לא קיבל את הקרדיט במשחקים הוא לא קיבל דקות משחק
    קיבל רק כמות של דקות מועטות ביותר וחבל.אני חושב שאתמול בדקות שהוא שיחק הוא היה הרבה יותר משמעותי
    מאשר כל החלוצים שהכניס ושיתף מזרחי אתמול.אסולין מהיר וזה מה שחסר לחלוצים של בית''ר וחבל ששיחרו
    אותו באמת.
     
  4. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    להחזיר אותו לקבוצה. אסולין חלוץ מהיר ששנה שעברה נתן עונה טובה בבית"ר ורק בגלל ארדילס הוא עזב את הקבוצה. חלוץ מהסוג של אסולין כזה חסר לבית"ר עכשיו, היה עוזר לה מאוד מאשר הדרום אמריקאים.
     
  5. תומר22 Member

    הצטרף ב:
    ‏5/2/07
    הודעות:
    3,097
    לייקים שהתקבלו:
    0
    היה לכם בקבוצה חלוץ אדיר בשם כריסטיאן פאביאני אבל ישר החליטו שהוא שמן ולא מתאים בלי לתת זמן התאקלמות. אם היו נותנים לו לסיים את העונה היו מקבלים גם תוצרת, אבל מה לעשות שאצלנו מקשיבים לכל מילה שאומר גאון הדור שלמה שרף. מרגע שהוא פסל אותו בשידור קמו כולם וטענו אותו דבר.
    היחיד שהרוויח מכל העסק הוא פאביאני, במקום להיות מחליף של איזה שוונק הוא חזר הביתה ללאנוס כשכל שיטת המשחק שלהם מבוססת עליו ועל היכולות שלו לשמור על הכדור ולקבל כדור עם הגב לשער כמו חלוץ מטרה אמיתי - מה שכל כך חסר לבית"ר כרגע.
     
  6. Gady Member

    הצטרף ב:
    ‏13/9/06
    הודעות:
    648
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מי שהחליט להעיף את פאביאני זה יוסי מזרחי, קשה לי להאמין שמזרחי מושפע מהדיבורים והחרטוטים של אדון שרף הגאון.
     
  7. Daniel_Harush Member

    הצטרף ב:
    ‏4/12/04
    הודעות:
    356
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בבית"ר ירושלים יהיו זרים מעטים מאוד שיצליחו לפי דעתי .
    לא נותנים לי את הקרדיט והזמן ישר שופטים אותם על המשחקים הראשונים שלהם תנו להם את הזמן והם יראו לכולם מה הם שווים .
     
  8. Gady Member

    הצטרף ב:
    ‏13/9/06
    הודעות:
    648
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מה שאני לא מבין כאן זה, למה צריך להביא טוטו, רמאליו, שוונק למינהם, כאשר יושבים לך על הספסל כשרונות ושחקנים גדולים כמו בן שושן, ברוכיאן, אלברמן וכו'.
    לא מבין את צורת המחשבה הזאת, לא מבין פשוט.
     
  9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,461
    לייקים שהתקבלו:
    5,000
    מין:
    זכר
    אני הייתי בעד השחרור של פביאני, ולא לא בגלל שאני חושב שהוא חלוץ לא טוב או לא מוכשר. מבחינתי שחקן צריך להגיע לארץ כאשר הוא בכושר, לא חייב כושר מקסימלי אבל כושר משחק נורמלי. כששחקן מגיע לארץ וצריך 3 חודשים רק לעשות לו אימונים על מנת שיוריד מהמשקל העודף זאת אילה לשחררו.
    אם שחקן כדוגמאת פביאני היה מגיע קילו, שניים יותר הייתי עוד מקבל את זה. אבל כאשר לוקח כל כך הרבה זמן להחזיר שחקן לכושר משחק זה נראה לי לא רציני, ואפילו מגוכח.
     
  10. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,617
    לייקים שהתקבלו:
    1,414
    שי הטימטום הוא שהחזירו את פביאני למימדים הרציונליים שלו ואז שיחררו אותו.
    אתה מבין? כאילו הביאו אותו לעשות פה דיאטה וללכת.

    פביאני מהרגע שהשיל מעליו את המשקל העודף היה חייב להישאר בבית"ר, חלוץ בסגנונו וברמה שלו לא רואים כל יום בארץ, אם מזרחי היה משתמש בו כפיבוט ולא היה מבקש ממנו לרדת לקישור, פביאני גם היה מביא אחלה תוצרת.

    בקשר לשיטת משחק ולהרכב שצריך לפתוח, אם אני יוסי מזרחי כל משחק בית מלבד מול מכבי חיפה הייתי עולה לשחק 4:3:3 עם קשר אחורי, קשר 50/50 וארבעה שחקנים שעושים רק התקפה-התקפה-התקפה.
    ובכל משחק חוץ(מלבד המשחקים הקשים ביותר שזה מכבי, הפועל, חיפה ומכבי פ"ת) עם 4:4:2 כשיש בו קשר אחורי אחד וקשר מרכזי שעושה הרבה התקפה.

    לבית"ר יש סגל שחקנים ישראלי מהמשובחים שנראו בארץ ישראל בכל הזמנים ועם זר מצויין, אם היה לנו עוד זר דומיננטי(מילו יהיה כזה אם ישחק באמצע המגרש) וחלוץ סקורר(פשוט ליאור אסולין) ומאמן שלא מפחד להפסיד, היינו יכולים להראות כדורגל מאוד אטרקטיבי כבר בשנה הזאת.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/2/07
  11. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏13/9/06
    הודעות:
    4,959
    לייקים שהתקבלו:
    197
    קיבלנו יופי של ההגרלה כרגע !

    אנחנו מארחים את חיפה והבועל ת''א בבית ונוסעים לבלומפילד בשביל מכבי ת''א ובני יהודה.
    אני מאוד מרוצה מההגרלה,למרות שמכבי ת''א היא המרוויחה הגדולה של הסיבוב הזה 8 משחקי בית.

    יאללה בית''ר.
     
  12. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    עזבו אותכם, אסולין ופביאני לא יחזרו וגם לא צריכים אותם. צריך להעיף את כל הזרים מלבד בואטנג וטוטו, מירוסביץ' חייב לעוף מהקבוצה! התקשורת סתם התלהבה מכמה גולים יפים שלו, חוץ מהם הוא לא עשה כלום, הוא לא מספיק דומיננטי, לא זז על המגרש ולא עשה פעולה אחת חיובית על המגרש בראשון. ואיך אפשר בלי שוונקי, הזר המהולל של יוסי מזרחי, סגן מלך השערים בברזיל בושה, בושה שהשחקן הזה משחק על חשבון שחקנים צעירים ומכושרים כמו בן שושן, בורכיאן, יצחקי וחן עזריאל שכולם עולים עליו בכמה רמות. שוונקי לא תרם במהומה במשחק, לא זז על המגרש, לא בעט פעם אחת לשער וגם כשבעט החמיץ מול שער ריק מ-2 מטר ובעט לקורה, אמנם נבדל אבל זה מראה כמה הוא שחקן חלש, שוונקי לא עשה פעולה אחת חיובית במשחק.
    בקשר לרמאליו אמרתי את זה הרבה פעמים כאן בדיון, הוא שחקן טוב אפילו טוב מאוד אבל לא צריך אותו כשהוא יושב על משבצת של הישראלים שלנו.
    טוטו דווקא הרשים אותי בדקות המעטות שקיבל ורואים שלו לפחות אכפת והוא מנסה, בועט לשער ורואים שהוא חלוץ הרבה,אבל הרבה יותר טוב משוונקי.

    אגב, המשחק נגד אשדוד שבוע הבא הוא בי"א או בטדי?
     
  13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,461
    לייקים שהתקבלו:
    5,000
    מין:
    זכר
    המשחק ייתקיים באיצדיונה של אשדוד, בי"א.
     
  14. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    ומי יהיו החלוצים שלכם? אתה אמרת לשלוח הביתה את שוונק וטוטו, עמית בן שושן יותר פעיל באגף, ברק יצחקי פצוע כך שבית"ר נשארה רק עם תמוז. חוץ מזה, פביאני די מצליח בלאנוס ואסולין מתאים בול לבית"ר.
     
  15. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא נותנים לבן שושן מספיק קרדיט כחלוץ חוד, לדעתי הוא יכול למלא את התפקיד הזה מצוין למרות שגם בשחקן אגף הוא טוב.
    לדעתי צריך להביא חלוץ זר טוב, לא כמו שוונקי וטוטו, אחד שלא רואים רק בקלטות כי כבר ראינו מה יוצא מהקלטות האלה. וגם לא יקרה כלום אם יתנו לחבר'ה מהנוער לעלות, יש שם שחקנים מוכשרים מאוד!