מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

  1. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא משחק גדול שלנו היום בקוטג', אבל הרבה מאוד אופי נצחון שמזכיר מאוד את הנצחונות של צ'לסי בשנתיים האחרונות או במילים אחרות נצחון של אלופים. הנצחון הזה מגדיל את הפער מצ'לסי זמנית ל-9 נקודות וילחיץ את המיליונרים.
    רחמים על פולהאם שנתנה משחק טוב מאוד אבל היו נאיבים ובסוף חטפו מרונאלדו, אם פולהאם היתה משחקת כמו ששיחקה נגדנו היום היא היתה יכולה להיות בקלות קבוצת צמרת, כשאני אומר צמרת זאת אומרת 4-8.
    כמו שכבר אמרתי לנו היה משחק רע מאוד, כל ההגנה אולי מלבד אברה שנתן מחצית טובה היתה חלשה מאוד ובעיקר מרכז הגנה בראשות וידיץ' ופרדיננד. בקישור משחק רע מאוד לקאריק שלא היה דומיננטי מספיק במרכז המגרש, גם סקולסי לא היה גדול, גיגס נתן משחק טוב, לפעמים נעלם קצת אבל סה"כ היה טוב מאוד, וכמובן כריסטיאנו רונאלדו, איזה שער ענק, איזה שחקן ענק, תענוג לראות אותו משחק רק שהשאר שד אדום גם בשנה הבאה. רוני נתן משחק לא טוב וחוץ מהבישול היה חלש, גם סאהה לא ביום גדול.

    עכשיו אנחנו עם הפנים למשחק נגד רדינג בגביע ואז כמובן משחק חוץ קשה מאוד באנפילד נגד ליברפול.
     
  2. cantona#7 Member

    הצטרף ב:
    ‏7/10/04
    הודעות:
    726
    לייקים שהתקבלו:
    0
    רונלדו אחרי המשחק ...

    The goal was for my team-mates, my club, but especially for Gaby because he is my friend. He told me before the game that I would score, so I ran straight to him."
     
  3. THE STRETFORD END Member

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    20,005
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ואפרופו גבריאל של עופרה חזה,המניות שלו ירדו אם סילבסרה מועדף על פניו היום כמחליף לאברה.
    יפה אבל שהוא כמו מקצוען יושב בשקט ולא עושה כותרות של בת יענה נעלבת ולא פוגע בשקט ששורר סביב הקבוצה במאבק שלה.
     
  4. ManUtd Fan Member

    הצטרף ב:
    ‏14/1/06
    הודעות:
    3,278
    לייקים שהתקבלו:
    26
    ובאמת,כשחגג את השער ראינו איזה חיבוק הוא נתן לו, וראינו איך עולים עליו בספסל. 16 שערים יש לפורטוגזי המדהים הזה, ובקצב הזה הוא ינצח את פרגי בהתערבות (בלי עין רעה).

    בכל אופן, הראנו אופי יוצא מן הכלל במשחק לא טוב שלנו בלשון המעטה, אך העיקר שהנקודות הולכות לאולד טראפורד, ואני מקווה שהם ימשיכו ככה, ואני כמובן מדבר על התוצאות, ולא על היכולת. במידה והם ימשיכו להביא תוצאות טובות, גם כשהם משחקים רע מאוד, זה מוכיח שהם בהחלט ראויים לאליפות. כרגע הכל פתוח, אני נשאר על הקרקע, מקווה כמובן שצ'לסי תמעד מול פורטסמות' ולא תנצח אותה, ואני לא מאמין שאני אומר את זה אבל גם נגד שיטי.
    בקשר למשחק עצמו, כל הקבוצה, ללא יוצא מן הכלל לא נתנה משחק טוב. וידיץ' ופרדיננד נתנו משחק מחוסר ביטחון, אברה עושה טעויות, בראון אותו הדבר, קאריק עם המשחק החלש ביותר שלו אצל יונייטד, סקולס נשמר חזק מאוד ולא בא לידי ביטוי. לארסון לא מורגש ורוני אותו דבר. גיגסי ורונאלדו לדעתי נתנו משחק בינוני, למרות השערים שכבשו.

    בכל אופן, יום שלישי במדג'סקי, חייבים לתת לכמה מהשחקנים מנוחה, אף על פי שזה יכול לעלות לנו בגביע.
     
  5. Pipe Member

    הצטרף ב:
    ‏17/8/06
    הודעות:
    7,446
    לייקים שהתקבלו:
    1
    הוא כבר ניצח אלירן. ההתערבות הייתה שהוא לא יעבור את ה15 שערים.
     
  6. ManUtd Fan Member

    הצטרף ב:
    ‏14/1/06
    הודעות:
    3,278
    לייקים שהתקבלו:
    26
    משום מה חשבתי שזה היה 20, בכל אופן, מה הוא מרוויח? עוד 5 שנים ביונייטד? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏25/2/07
  7. Pipe Member

    הצטרף ב:
    ‏17/8/06
    הודעות:
    7,446
    לייקים שהתקבלו:
    1
    אני מניח שכמה אלפי פאונד, לא משהו רציני.בכלל ההתערבויות האלו שמאמנים עושים נועדו רק לדרבן אותם.מבחינת המאמנים זו סוג של פרמיה.
     
  8. פלג Member

    הצטרף ב:
    ‏13/12/05
    הודעות:
    484
    לייקים שהתקבלו:
    5
    המשחק היום היה באמת לא טוב, ושוב כמו כמה פעמים בזמן האחרון, בזכות רונאלדו ניצחנו.

    פרגי פתח בהרכב חזק, דבר שלבסוף השתלם, כי בקושי ניצחנו גם עם ההרכב החזק. בתחילת המשחק יונייטד שוב, כמו בהרבה משחקים לאחרונה, תקפה הרבה, שלטה יותר בכדור, אך לא הגיעה למצבים. פולהאם היתה יעילה יותר ולדעתי עם קצת יותר מאמץ, היא יכלה לנצח אותנו בעזרת היעילות שלה. בהתקפה ראשונה היא הצליחה להגיע לשער.

    בכל אופן אחרי הפיגור, יונייטד החלה גם להגיע למצבים ואז הגיע השוויון המוצדק. במחצית השנייה יונייטד באמת שיחקה כאילו פולהאם היא יריבה ממש קשה, ובעצם המשחק היה מאוד קשה ליונייטד. אני לא חשבתי שנצליח להשיג ניצחון. אבל שוב רונאלדו הוכיח את יכולתו הפעם המי יודע כמה העונה, כשכבש את שער המהפך.

    בעיקרון, עוד שלוש נקודות חשובות, רק נקווה שמול רדינג וליברפול תיהיה יכולת טובה יותר כי המשחקים האלה בהרבה יותר קשים.
     
  9. Giggs-11 Member

    הצטרף ב:
    ‏27/1/05
    הודעות:
    195
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מבקש עזרה מכל המבין בעניין-
    אני מתכנן לעלות לרגל עם אבא שלי, למשחק נגד בולטון ב17.3
    איפה ניתן להשיג כרטיסים? כמה יעלה?
    תודה מראש
     
    נערך לאחרונה ב: ‏25/2/07
  10. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    בדיוק קראתי על זה לפני כמה ימים, לא זוכר אפילו איפה, באותו מקום דיברו על 400 פאונד.

    מספיק בשביל האתגר, לא מעבר לזה. ביונייטד אגב, לא מיהרו לפתוח ועדת חקירה ולשכתב את הקוד האתי.
     
  11. Louis Saha Member

    הצטרף ב:
    ‏21/8/06
    הודעות:
    286
    לייקים שהתקבלו:
    0
    גבריאל היינצה ספורטאי למופת. אגב, הוא התראיין וסיפר על ההעדפה שלו לשחק כבלם. אני חושב שיונייטד יכולה רק להרוויח אותו בעמדה הזאת. הוא באמת ראוי לשער, אני חושב שהוא גם ישחק מול רדינג ביום שלישי.

    רונאלדו כרגע השחקן הטוב בעולם. אין לי ספק בזה בכלל.
    יום רביעי רדינג ואח"כ ליברפול וליל. סאהה חייב לחזור להרכב הראשון. לארסון פשוט מבייש אותו.
    אגב זה רק אני או ששמעתי מ-2000 אוהדי יונייטד בקרייוון קוטג' היום את שירת המארסייז לפטריס אברה, שלא היתה מביישת גם 80 אלף צרפתים משולהבים בסטאד דה פרנס?? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx
     
  12. Wave Member

    הצטרף ב:
    ‏20/6/06
    הודעות:
    2,625
    לייקים שהתקבלו:
    3
    למרות הכל, אני עדיין סבור שבהרכב האידיאלי, הכי חזק של היונייטד, לואיס סהא הוא זה שפותח לצד רוני ולא הנריק לארסון, אני מקווה שפרגי יבין שהוא חייב לתת לו ביטחון כי לארסון עוד מעט עוזב, וכבר נראה אותו בהרכב הפותח בשבת הבאה, באנפילד
     
  13. THE STRETFORD END Member

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    20,005
    לייקים שהתקבלו:
    0
    באמת נראה לכם שפרגוסון ישלם לרונאלדו את הכסף שהפסיד על ההתערבות בינהם?
    הוא סקוטי,הוא כבר ימציא איזה חוק עזר לטובתו בכדי לא לשלם.
     
  14. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    אמרו שהוא טוען שפנדלים לא נחשבים.
     
  15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    20,887
    לייקים שהתקבלו:
    5,278
    הוא בטח ימצא דרך לשכנע את המועדון לשלם את זה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

    בקשר למשחק היום, התקפית נכנסנו אליו רק אחרי שספגנו את השער. הגנתית לא נכנסנו אליו בשום שלב, זה היה פשוט רע. ואחרי שער הניצחון, כל כדור ארוך של פולהאם סיבך את ההגנה שלנו.

    אני מסכים עם סטרטפורד שהיתה השפעה גדולה למשחק נגד ליל, אבל זה מטריד מאוד. יש לנו עוד משחק נגד ליל וכנראה מינימום שני משחקי רבע גמר. ואחריהם יהיו משחקים בליגה (מן הסתם, לא בדקתי את הלוח). אנחנו חייבים לדעת להתאושש טוב יותר.