דיון התקשורת הרשמי- מהשידורים ועד לעיתונאות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י spurs229, ‏21/7/06.

  1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,124
    לייקים שהתקבלו:
    8,473
    איינשטיין גם מבחינתי מספר 1... לא יודע למה.. פשוט קול נוסטלגי אולי...
     
  2. Pipe Member

    הצטרף ב:
    ‏17/8/06
    הודעות:
    7,446
    לייקים שהתקבלו:
    1
    1.רמי וייץ.
    2.נדב יעקובי.
    3.יורם ארבל.
    10^10-מאיר אינשטיין.

    גם לראשון וגם לשני יש מגרעות, אבל הידע שלהם מכפה על זה. גם הצבע שהם מוסיפים לשידור הופך את הצפיה למהנה יותר, והם גם ממש מרגישים את המשחק ומתלהבים במידה הנכונה.
    השלישי, עבר זמנו. שדר צפוי,מלא בקלישאות,לא מחדש שום דבר, וגם הקול שלו..איכשהוא נמאס כבר. באמת חבל לי שהוא שידר את רוב המשחקים הגדולים ליגת האלופות בשנה שעברה. אני משוכנע שאם וייץ היה משדר את המשחק באיסנטבול, היינו מקבלים חווית שידור הרבה יותר משמעותית מ הללויה.

    בקשר לאיש והשיער, אין לי מילים לתאר אותו. יש משחקים בערוץ 10 שאני לא רואה רק בגלל שהוא משדר אותם. כל פעם שאני שומע "וזה בפניייייייייים" בא לי לנסוע לתימן ולחיות בלי טלוויזיה. גם הקול שלו כל כך מאוס, וההתלהבות שלו מכל שטות על המגרש, מציקה ברמות אדירות. אני זוכר משחק של בית"ר ירושלים בשנה שעברה, אנחנו בדקה הרביעית, הוא בשיא הדרמטיות:"גבירותי ורבותי, צהוב לאנסומבו!" כאילו מדובר על חתימת הסכם שלו עם הערבים.

    טוב מאוד עשו ערוץ 10 שהעיפו אותו סוף סוף, ועוד יותר טוב שהוא חוזר לערוץ 11. כשדר כדורסל מאוד אהבתי אותו בזמנו, וגם בשירים ושערים הוא היה מצוין, בטח יותר טוב מהעלובים שנמצאים שם כיום.
    בקיצור, סעקה טובה לכולם.

    עכשיו מה שנשאר לערוץ 10 הוא לשלוח את האיש והאינטרסים בחזרה לנס טוברוק, ובכלל נקבל שידור יותר איכותי.(אני הייתי מביא את גיא לוי)
     
  3. Pipe Member

    הצטרף ב:
    ‏17/8/06
    הודעות:
    7,446
    לייקים שהתקבלו:
    1
    הנה עוד דבר שלא ידעתי בדיוק איפה לדחוף אותו, אז שמתי כבר פה.
    http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...D=16978&lang=he
    "מי שיתפרע במגרש, ראשו יערף".

    אם יפעילו את זה על האוהדים בארץ.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx
     
  4. אורדון במכתש Member

    הצטרף ב:
    ‏3/1/07
    הודעות:
    395
    לייקים שהתקבלו:
    0
    משהו בעניין שלמה שרף...

    זה רק אני או שאתמול הוא ניסה לדחוף ממש בכוח בכל משפט "לנו" ו"אנחנו"....?
    [ב2 המשחקים]

    זה היה ממש מציק לאוזן כבר...
     
  5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,408
    לייקים שהתקבלו:
    4,956
    מין:
    זכר
    לא הייתי כאן כל השבוע, אבל באמת העיפו את איינשטיין מערוץ 10? אתמול הוא שידר את המשחק של חיפה בערוץ הזה. נשמע לי קצת לא הגיוני אבל אוקי.
    לגבי הדירוג של השדרים אני גם טוען שרמי וייץ טוב יותר מכולם. בעבר הוא היה קצת נלעג בקרב הציבור, הרבה בזכות השבלוניות במשחקי הפיפא, אך לדעתי הוא בשנים האחרונות מספר אחת בתחום, הרבה יותר מיורם ארבל שעבר זמנו. את נדב יעקובי אני דיי אוהב כי הוא מלהיב מאוד, מתרגש מתי שצריך, מתאכזב מתי שצריך. אבל יש איתו בעיה. אסור לתת לו לשדר משחקים של קבוצות ספרדיות. כל עוד הוא משדר את חיפה /הפועל או נבחרת ישראל, אין לי בעיה שהתהלב כמה שירצה, אך ברגע שזה מגיע למשחקים של הברזילאים או של ברסה בפרט הוא נהיה מעצבן ברמות, ממש בגבול ההטרדה.

    בהתחשב בעובדה שמי שהיה לפניו היה הסופגנייה עם המשפטים השבלוניים, שכל שחקן צריך לתת את המקסימום שלו עבור הקבוצה, את המחויבות שלו למועדון וכל זה, אני כבר לא יודע מי יותר גרוע. שלמה אינטרסט בצורה שפשוט לא הגיונית, הקול שלו פשוט נורא, הוא ההוכחה שעברית שפה קשה.

    אני לא יודע מה הפרשן האולטמיבי לערוץ 10, כי אין ספק שאם הם ישתדרגו בעמדת השדר הם יכולים להפוך את השידורים שלהם ואת הערוץ בכלל להרבה יותר מהנה. במיוחד לנוכח העובדה שהם משדרים הרבה יותר משחקי כדורגל מערוץ הספורט ה"מדהים" שלנו.
    תסכימו איתי שלא משנה מי יהיה הפרשן רק שזה לא יהיה זאב זלצר. כל פעם שאני שומע אותו מדבר אני מרחם על השדר שצריך לשמוע את הנחש הזה יורד עליו.

    והעיקר שלפני המשחקים של הישראליות הוא אמר שהוא לא נותן סיכוי לאף אחת מן הקבוצות ושלדעתי שתי הקבוצות יודחו בלי בכלל להוות יריב ראוי. נו טוב זה שלמה למה אתה מצפה?
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/2/07
  6. ManUtd Fan Member

    הצטרף ב:
    ‏14/1/06
    הודעות:
    3,278
    לייקים שהתקבלו:
    26
    בהחלט שהקול של הפודל מאוד מאוס, מאוד מאוד מאוס, ומכל דבר הוא מתלהב כאילו קבוצה ישראלית עלתה לגמר ליגת האלופות. קצת פרופורציות לא יזיקו. בכל אופן, ערוץ 10 עשה כשהעיפו את האיש שלא מסתפר אף פעם. השלב הבא, להעיף את שלמה שרף, שהוא הרבה הרבה יותר מציק ממאיר איינשטיין. אתמול כל שנייה הוא אומר אנחנו ומנסה לדחוף את זה בכל הזדמנות, והבן אדם נשמע כאילו הוא עומד להיחנק, הוא לא עוצר לקחת אוויר זה? גם הדברים האלה שאמר על קטן, ולא לפני הרבה זמן התפייסו כשאמר לו בכל הזדמנות "בושה וחרפה של שחקן" וזה למה? כי הוא איבד כדור. נו באמת, בדיחה מהלכת. רמי וייץ וגיא לוי דחוף!

    בקשר ליורם ארבל, פעם אהבתי אותו, כשהוא עוד היה ממש צועק בשערים, אבל עכשיו, אין לו את ההתלהבות של פעם, וגם הידע שלו לא משהו. אני לא מבין למה שולחים אותו לשדר בליגת האלופות. ההללויה הזה כבר נדוש יותר מדי ונמאס ממנו כבר. שילך לשדר את ה"מי רוצה להיות מיליונר" ושיעזוב כבר את תחום שידור המשחקים, כי כמו שאמרתי, עבר זמנו. רמי וייץ לדעתי השדרן הטוב ביותר, יש לו ידע, הוא מתלהב בשערים, ולא מתלהב מכל דבר שקורה על המגרש כמו מאיר איינשטיין. אך, אם אני לא טועה, לא מאפשרים לשדר גם בערוץ הספורט וגם בערוץ 10, או שזה גם בצ'רלטון ובערוץ הספורט. אני מעדיך שוייץ יגיע לערוץ הספורט לשדר שם את משחקי ליגת האלופות, הרבה יותר מהמשחק המרכזי שבערוץ 10, אך חלומות שלי לחוד ומציאות לחוד.
     
  7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏1/4/05
    הודעות:
    24,217
    לייקים שהתקבלו:
    6,259
    שי, איינשטיין לא יעזוב מיידית את ערוץ 10 אלא בסוף העונה (נשמע כמו ידיעה מעונת המלפפונים).
     
  8. burning soil Member

    הצטרף ב:
    ‏15/11/02
    הודעות:
    5,216
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מאיר אינשטיין ויורם ארבל משדרים מעולה משחקים מהליגה הישראלית עם הרבה קהל,
    סופגים את כל האווירה ומתלהבים. בעיקר לגבי הראשון.

    רמי ויץ הפך לקשקשן בתקופה האחרונה.
     
  9. Gustavo Boccoli Member

    הצטרף ב:
    ‏19/12/06
    הודעות:
    1,042
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הבעיה של כל החברה הנ''ל זה שהם משדרים כדורסל, ואין להם שום מושג. ארבל עוד קצת מתאים את עצמו לתוך הזה, אבל כשאיינשטיין צועק על כל ליי אפ זה כבר ממש משגע.
     
  10. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/3/04
    הודעות:
    13,886
    לייקים שהתקבלו:
    0
    קופמן היה מביך ביציע המרכזי האחרון, "מה זה להבין מי צריך להבין מה עשיתם מכדורגל", פשוט שטויות בכל אייטם ואייטם.
     
  11. mr.shmactics Member

    הצטרף ב:
    ‏6/2/06
    הודעות:
    591
    לייקים שהתקבלו:
    0
    חבר'ה התקשורת מנהלת לנו את הכדורגל זה בושההההההה
    יושבים שם 2 שדרנים שקובעים למחר את הציון בעיתון הכל ממניע אישי ונסתר.
    קובעים את ההרכב את המאמנים את המערכים מתי יהיו המשחקים כמה תשלמו אני אומר נואש מהכדורגל הישראלי כואב לי עליו היום פשוט היה ביזיון שלמה שרף חצה גבולות בפרשנות הדבילית שלו.. והדביל שלידו רק מנסה למצוא צהוב בכדורגל. איפה נדב יעקבי ויורם ארבל הטהורים לא עוד אינטרסים בשידור! לא עוד צהוב!!!!
     
  12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/3/04
    הודעות:
    13,886
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לשדר כדורגל ולהבין בכדורגל זה לא אותו דבר. נדב יעקובי מעדיף להתעסק ברשימות של "מי השחקן הכי גדול בתולדות ברצלונה?" או "מי הקבוצה הטובה בעולם" במקום בפרשנות נורמלית, יורם ארבל שדר, איך אפשר לדעת אם הוא מבין בכלל?

    לא הבנתי גם מה הקשר בין זה ששלמה וקופמן מפרשים בצורה דבילית לזה שהם קובעים ציון, הרכב ואת המאמנים, הם נותנים את דעתם וזכותם, מה הקשר בכלל?
     
  13. Spanish Weapon Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/05
    הודעות:
    3,542
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אם אתה חושב שכאן התקשורת משפיעה על ציונים/מערכים ושאר ירקות אז אתה רץ צריך להביט להביט לעבר היחסי ספורט-תקשורת באירופה כדי להבין עד כמה פה זה מזערי.
    בכל אופן , תקשורת היא חלק מהספורט , חלק מאוד אינטגרלי מכל שיווק והפצת הספורט ברבים.
    כל תוכנית/פרשן/כתב שמדברים ומנתחים זה מבורך , גם אם לא מסכימים עם כל אחד ואחד.
    אני לא חושב שההשפעה על ההרכבים היא מצד פרשנים ומנתחים למיניהם בתקשורת הספורט הישראלית.
     
  14. mr.shmactics Member

    הצטרף ב:
    ‏6/2/06
    הודעות:
    591
    לייקים שהתקבלו:
    0
    היא חלק חשוב אין בעיה אבל לאחרונה פה התקשורת בכלל לא אכפת לה מכדורגל רק משטויות.
    רק מההוא אמר ככה וההוא הגיב ככה זה לא דרך הכל בעילום שם..בלי שום מקור עיתונאי אמיתי.
    באירופההה אולי הם גם חלק נכבד מהכדורגל אבל חוץ מאנגליה בקושי מתעסקים שם ברכילות רק פה זה 90 אחוז מהכתבות.
     
  15. Spanish Weapon Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/05
    הודעות:
    3,542
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שוב אני אלך איתך לדוגמא של אירופה - שם 70 אחוז מהידיעות הן צהובות , 30 אחוז דברים פרקטיים ורציניים.
    אני בהחלט מסכים איתך שלמשל ידיעות כדוגמת ה"סקופ" של מאיר איינשטיין וערוץ 10 אתמול לפיהן "אייל ברקוביץ' מועמד לשמש בתפקיד ניהולי בבית"ר בעונה הבאה" הן ידיעות צהובות ורדודות שאין להן מקום.