מאנצ'יני מאנצ'יני מאנצ'יני מאנצ'יני נמאס לנו כבר מהטיפשות שלך, אינטר גדולה על מאנצ'יני הוא פשוט מאמן שלא מבין כלום מהחיים שלו, למה אדריאנו לא השתתף???? למה פיגו שיחק משחק שלם????, איפה מקסואל/גרוסו,סבלתי הרבה ממה שאינטר עושה כל פעם שהיא פוגשת קבוצה גדולה, אנו תמיד משחקים יותר טוב אבל בסוף יוצאים פראיירים , ולנסיה עם שלוש הזדמניות הבקיעה שני שערים אבל אינטר השטלתה על המשחק במחצית הראשונה אבל שילמנו בסוף על ההחמצות של זלטאן וקרספו.
להשתחוות לבניטז שהצליח משום כלום להוציא נצחון ענק בקמפ נואו שכנראה מעלה את ליברפול לשלב הבא. בארסה נראיתה במחצית השנייה מרוסקת וחסרת אונים מול ההגנה הצפופה של ליברפול. קומדיית טעויות שבסופה יש ווינרית אחת שתחגוג כנראה בעוד שבועיים באנפילד מול הקהל הביתי שלה לצערי , לא תקופה זוהרת בכלל לבארסה אבל גם מזה נצא.
ידעתי שמתישהו הבלוף הזה שנקרא "ברצלונה" יתפוצץ. שועאר ברמה של ליגה לאומית, מאד הופתעתי בעונה שעברה שעם כזה שוער ברסלונה לקחה את הגביע. הגנה של קונוסים, זה פשוט לא יאמן שכל פעם זה אותן טעויות, והכוכב הראשי שכל מה שמעניין אותו זה הפרסומות. נכון, הקישור וההתקפה שלה טובים מאד(לפחות כאשר הקופיף מתרכז בכדורגל), אבל השוער?! ההגנה?! אוי ואבוי. עוד בשנה שעברה אמרתי שבניטז הוא אחד המאמנים היחידים שיכול לחשוף אץ הבלוף הזה. מסתבר שצדקתי.
אתה פשוט זורק מילים בלי לחשוב, ולנסיה החזירה אותנו לקרקע???? הם לא יצרו יותר משתי הזדמנויות רציניות ואנו השטלתנו על רוב המשחק עם הרבה הזדמנויות.אבל כנראה שאתה לא ראית את המשחק אלא הסתכלת לתוצאה וישר זרקת את המילים שלך.
אין מילים. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx לליברפול! ליברפול פשוט גררה את בארסה למשחק הפיזי שלה הודות לבניטז הגאון, ומנצחת בקאמפ נואו בתוצאה שכנראה תעלה אותו לשלב הבא!! YNWA :aaa021:
הבלופ הזה לקחת ליגת האלופות, באמת חכם מצידך, בארסה העונה פשוט לא טובה מספיק. בקשר לאינטר ולנסיה, ולנסיה שיחקה בלי בארחה, ויסנטה שיחזרו לגומלין, לאינטר יהיה קשה. ולנסיה הוציאה 2-2 בסן סירו בלי בהרכב מלא, להצדיע לה.
אוהדי אינטר, אני אפסיק לדבר. נראה מי יהיה בגומלין. לגבי ליברפול- כמה שהחזרה של סיסוקו למרכז השדה הייתה חשובה להם. פרט לפאולים הדביליים שהוא עושה באיזורים מסוכנים, הוא באמת עושה עבודה מצויינת מהמרכז. שחקן מצויין, איך ולנסיה ויתרו עליו? דווקא סטיבן ג'רארד היה בין הפחות מסוכנים היום בליברפול, התעסק בעיקר בטקטיקה בהגנה של אגף ימין נגד אגף שמאל של ברצלונה. רונאלדיניו- חלש מאוד. מסי- בקושי נגע בכדור. רק סאביולה ודקו למעשה תפקדו אצל ברצלונה.
קוד: אוהדי אינטר, אני אפסיק לדבר. נראה מי יהיה בגומלין. אחרי התוצאה הזאת 80% ולנסיה מעיפה את אינטר, אבל ללא ספק ולנסיה לא החזירה אותנו לקרקע כי פשוט אינטר קבוצה יותר טובה וחוסר המזל מנע מאינטר לנצח.
חוסר מזל לא חוסר מזל, ולנסיה הגיעה בהרכב חסר, בלי ויסנטה ובארחה 2 מהשחקנים החשובים שלהם, אינטר הגיעה בהרכב מלא חוץ מויירה.
איזה ערב אדיר. ובאמת, נו, חלאס עם הוויכוחי ליגות האלה. אז עכשיו הרצף של אינטר בלוף?! זה היה כל כך צפוי שיגידו דבר כזה במקרה שאינטר לא מנצחת, אבל כל מי שראה את המשחק ראה קבוצת כדורגל מעולה, שתאבק עד השנייה האחרונה במסטאייה- ההימור שלי, תרשמו- הארכה ופנדלים.(ואגב, למען האמת, אני הרבה זמן די מתחבט עם הרצף הזה של אינטר היה מתקיים גם בליגה אחרת, אבל שוב, זה לא הנקודה כאן- כי זה לא מדד להשוואה) ועל אותו משקל אני יכול להגיד שקבוצה במקום ה3 בליגה האנגלית מנצחת את אלופת ספרד בחוץ- אומר משהו? לא. הכל פה הולך למשחק אחד שהקבוצות מגיעות אליו בדריכות שיא. כאן גם ליברפול בעונה איומה בליגה יכולה לזכות באלופות, וקבוצה מליגה פורטוגלית גם. גביע זה גביע, ויש דרכים יותר טובות למדוד איכות כזאת או אחרת של ליגה מסויימת. אני לא יודע עד כמה בארסה זה בלון שפוצץ- בכל זאת, גם הקבוצות הגדולות שנראו(ולחלוטין אני לא מחשיב את בארסה אחת מהן, אבל לצורך העניין) התקשו לקחת שנתיים ברציפות גביע אירופה ככה שכל הדחה לא תתקבל אצלי בהפתעה. בטח מול ליברפול, עם כל המסורת והמשחק המאורגן. הרבה יותר קל לשחק הגנה מאשר התקפה. זה ידוע. אחרי מונדיאל קטסטרופלי ושלב בתים די מעאפן, הנה, קיבלנו הרבה כדורגל טוב, וגם משחקים שלא היו ברמה גבוהה סיפקו דרמה. יש להיות מרוצים. אין אף קבוצה שאני יכול להגיד שהיא מיותרת כאן. לילה טוב.
אינטר שיחקה בלי ויירה, קמביאסו ואדריאנו - השלד שלה, ובנוסף גם ללא גרוסו ומאקסוול. שני השערים של ולנסיה הגיעו ממצבים נייחים, אי אפשר להגיד שולנסיה יותר טובה בגלל הפצצה ששיחר וייה לחיבור. אני מדבר כעת כאחד שלא ראה את כל המשחקים במלואם אך ראה תקצירים ואינטר נראתה הכי טוב פרט למחצית הראשונה של ריאל אתמול, למרות זאת, בהרכב של היום (בלי קמביאסו), קשה לי לראות את אינטר מגיעה לרבע הגמר. נחכה למחר לברר את חומרת פציעתו של קמביאסו שלא נראתה חמורה במיוחד ואת הסיבה לאי שיתופו של אדריאנו ואז נהייה חכמים יותר לגבי הגומלין. אל תפסיקו לספור את בארסה ואינטר כי שתיהן בחוץ יכולת לנצח ולהעפיל לרבע הגמר.
הרכב מלא??? איפה גרוסו/מקסואל,ויירה,אדריאנו. אני לא רוצה לדבר הרבה על חוסר מזל ומשהו כזה, אני מעדיף לחכות עד המשחק במסטאייה ואז כולנו נידע את התשובה.
שמע מאמן שנותנים לו את כל המשאבים בעולם כל שחקן בעולם ובעצם הכל כולל זמן הסתגלות וסבלנות והוא - נכשל!!! (המטפחות הלבנות זה לא סתם, ריאל משחקת בצורה שלא שווה כרטיסים) הוא בפירוש לא המאמן הטוב בעולם. סתכל מה מוריניו עשה מצלסי ואיזה שליטה הייתה לו על הליגה האנגלית. ריאל השנה לא מקום 7כי שאר הליגה פשוט פראיירים במיוחד סראגוסה וסביליה(למרות שהיא מעליה בטבלה). אז תמשיך לצחוק מ"בדיחות" יא ליצן ונתראה במבחן התוצאה עוד שבועיים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx וraulito אכן אתה צודק ורוד הביא אתמול בישול נהדר אז ביקורת כלפיו היא סתם מהשנאה לשחקן ולא אובייקטיבית. אבל שוב אני עומד מאחוריי דבריי למרות שנכתבו בפרץ של כעס. גאגו הוא קשר אחורי עם ראיית משחק טובה אבל הוא בהחלט לא שווה לפחות ממה שראיתי את תווית המחיר המופקע שהדביקו לו. על ראמוס רייס וטורס דיברתי כמובן בהקשר של כל העונה, וזה שבקהאם מביא 3 משחקים טובים רצופים לא אומר שהיכולת הקודמת שלו תשכח לו מהר כל כך, גם ככה ראול.