שום התחזות של רוד במשחק ההוא, ווירה שלח לעברו את הרגלים כשרוד עמד לידו לאחר עבירה,רוד קפץ אחורה,זה הכל,לא נפל ולא נעליים.
קצת הגזמתם פה לדעתי עם כל הדברים שאמרתם עליו. כפוי טובה? לדעתי, הוא החזיר, ובענק על כך שפרגוסון הביא אותו לאחת הקבוצות הטובות בעולם, והפך אותו לאחד הסקוררים הטובים בעולם, ואם לא הטוב שבהם. כבר בעונתו הראשונה הוא כבש לזכות יונייטד 36 שערים בכל המסגרות, עונה לאחר מכן כבש 44 שערים, שזה הישג אדיר, ובנוסף סיים כמלך שערי הפרמיירליג, בעונת 2003/4 הוא כבש 28 שערים, בעונה שלאחר מכן הוא היה רוב הזמן פצוע, וכבש רק 16 שערים, ובעונתו האחרונה סיים עם 21 שערים. 117 שערים, מתוך פחות מ-220 הופעות (תקנו אותי אם אני טועה). כמו שהזכיר סטרטפורד, למטבע יש שני צדדים. לדעתי, לשניהם יש חלק בעניין הזה, גם לפרגי, אך בעיקר לואן ניסטלרוי. האחרון לא היה צריך לאמר את מה שאמר. רוצה להגיד משהו לא נעים כלפי המנג'ר? תגיד לו את זה לבד, ב-4 עיניים. הוא לא היה צריך להגיד את הדברים האלה לפני כולם, זה בהחלט מעשה נבזה ולא מכובד. אך, כמו שהזכרתי, גם לפרגי יש חלק בעניין הזה. לדעתי, היה מקום להכניס אותו בחילוף השלישי בגמר גביע הליגה, היה מקום לשתף אותו. אני לא אומר שהוא היה צריך לעלות בהרכב, כי הוא לא. פרגי עשה בצדק שהושיב אותו על הספסל, כי השילוב בין רוני לסאהה הוא הרבה יותר טוב מאשר רוני לרוד, אך היה מקום להכניס אותו כמחליף באותו משחק, אך גם בזה יש חלק לואן ניסטלרוי. הוא צריך לקבל את החלטת המנג'ר כמו בוגר ולא כמו ילד קטן. בכל אופן, את הנעשה אין להשיב. אנחנו פורחים בליגה, נותנים עונה נהדרת ונאבקים על האליפות, וההולנדי עד כה עם 11 שערים במדריד וזה רק בליגה.
מחצית שמסתיימת עם שער נפלא של קאריק בטיל מ25 מטר אחרי מסירה מצוינת של רונאלדו. סה"כ יתרון מוצדק, נשדדנו ע"י הקוון החייזר( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx איזה פחד, מי שראה גולשים בזמן, הוא פשוט קרומג!) בשער חוקי של סולשיאר. כמה דברים: נקודת אור - סאהה נראה מצוין, לא מפסיק לרוץ, כמה פעולות נהדרות, דריבלים מצוינים, עדיין לא בכושר כיבוש אבל בהחלט מחצית טובה מאוד, שזה מאוד חשוב עבורנו. חושך - אומנם חצי לא רע שלו, אבל יכולת הסיום של פארק ממש מעצבנת אותי, מתאים לו לשחק בארסנל, למה אתה לא בועט יא אוכל כלבים?!תמיד מחפש עוד דריבל, עוד נגיעה, חלאס תבעט! אבל זה כלום לעומת היינצה - אני הרבה זמן לא ראיתי את גבי כל כך חלש, לא עושה כלום בהתקפה, רק מאבד כדורים ובהגנה חושך, כמעט ספגנו בגללו, יש לו הרבה מאוד חלודה להוריד, בסוף העונה אני הייתי מוכר אותו, חבל לייבש שחקן כזה על הספסל.
עוד שער ממצב נייח לאוסף, 70% מהשערים שספגנו העונה הם בעיטות מרחוק/מצבים נייחים, חאלאס! אגב, גונרסון עם העתק של השער של קארבליו מולנו, כלב. שילמנו ביוקר על ההחמצות ועל כך שלא ניצלנו את 20 הדקות המצוינות של המחצית השנייה, שער משום מקום הלחיץ אותנו, בראון הציל אותנו, אבל סאהה האגואיסט, לארסון שהיה כל כך קרוב אבל פדורוצ'י מנע ממנו, כמובן שרונאלדו לבד מול השוער האוסטרלי(נראה איטלקי), חבל חבל חבל.במדג'סקי יהיה קשה.
סעמק איזה מרגיז זה.. רונאלדו היה חייב למסור במצב שהוא החמיץ, 100% אנוכיות, סהא גם ניסה להציל את המולדת אבל היה חייב למסור, איפה הפירגון ? חבל, יהיה סופר קשה במדג'סקי
נשדדנו היום. אין ספק. שער חוקי שנפסל(ואריאל, לא ראיתי את הפנים שלו, אבל מאחורה הוא בהחלט קרומג), רונאלדו עם שתי החמצות, סאהה עם שטות גדולה בסוף, פארק מחמיץ, ורק קרן מקרית של רידינג נתנה להם תיקו ועשתה לנו הרבה בעיות בעומס המשחקים. מחצית ראשונה לא טובה במיוחד, אבל בהחלט הגיע לנו היתרון. מחצית שניה טובה מאוד, הרבה מצבים, אבל שוב-חוסר ריכוז ומידה של אנוכיות(גם רונאלדו וגם סאהה היו יכולים להרים את הראש ולמסור לסאהה ולארסון בהתאמה בהזדמנויות שלהם), עלו לנו בניצחון.(שימו לב, כמעט העתק מדויק של המשחק מול צ'לסי.מצבים, שער נייח,תיקו מתסכל בסיום). גראהם פול לשם שינוי לא אשם אלא הקוון החצי קרומג שלו. הדבר שהכי מטריד אותי בתיקו הזה הוא המשחק החוזר, שיערך 3 ימים לפני ליברפול ו3 ימים אחרי פולהאם. אני חושש מאוד מהעומס על השחקנים, והרכב מוחלש ברידינג עשוי לא להספיק. מילה על פארק, שבאמת הוא שחקן עם מהירות נהדרת,יכולת מסירה ברמה גבוהה,טכניקה,נלחם, אבל הוא מחמיצן ברמות שלודוביק ג'יולי אפילו היה גאה בהן. לא יכול להיות שהוא מנצל הזדמנות אחת על כל 10 מצבים. זה מה שמבדיל בינו לבין ווינגר ברמה עולמית. אברה לטעמי צריך לפתוח בצרפת. היינצה עם משחק חלש בהתקפה, עשה גם טעות או שתים בהגנה, ולא היה אפקטיבי בכלל. אגב היום שימו לב שגם וידיץ' היה חסר ביטחון טיפה, ודווקא סילבסטרה לא עשה שום טעות. וTT, לא יכולת להגיד את זה קודם? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
איזו אכזבה. יכולנו לגמור את המשחק הזה הרבה לפני, כ"כ מרגיז. סתם נגררים לעוד משחק, הפעם במדג'סקי הקשה. סאהה ממשיך ביכולת הרעה שלו, האנוכיות שלו, ויכולת הסיום העלובה, לא מפסיקות לחזור על עצמן בכל משחק. רציתי לשבור את הטלוויזיה אחרי ההחטאה במצב האחרון, כשלארסון ורונאלדו היו לגמרי פנויים. קוצ'אק לא מדהים, כמעט ספג שערים מחצי מגרש מסיאול אחרי מיקום רע מאוד. רונאלדו בסדר גמור, היה יכול לסיים את המשחק עם שער אחרי כדור מצויין מפארק באחד על אחד. לא מבין את פרגי. למה להוציא את פארק, שהיה נהדר בדקות ששיחק, ולהשאיר את פלטשר על המגרש ? מה עשה הסקוטי לאורך כל המשחק ? כלום ! אם לארסון היה נכנס כמה דקות לפני, יכולנו לראות שער ניצחון, אבל אין מה לעשות, זה כדורגל. יום שלישי, משחק סופר חשוב נגד ליל (בלאנס). תוצאה טובה שם, ואפשר לבוא רגועים לגומלין.
אגב, אחרי המשחק היום לי אישית אין ספק מי צריך לפתוח לצד רוני בצרפץ. סאהה בהחלט משתפר, אבל הוא לא בתקופה טובה. לא חד מספיק, איבד קצת את הביטחון ובכושר הבקעה ירוד, ולארסון גם מנוסה יותר וגם בתקופה טובה יותר. ומתן, אין מה להתלונן כלפי פרגי. עשה את החילפוים 5 דקות אחרי השער, רצה לתת זמן לשחקנים ששיחקו לא רע בכלל עד לפני השיוויון עוד הזדמנות וכשהוא ראה שזה לא עובד עשה את כל החילופים המתבקשים. והוא הוציא את פארק כי יש גבול לסיבולת של בן אדם. 70 דקות רץ, הוא היה מאבד את החדות שלו ושחקן רענן בעמדה שלו גם כן היה מתבקש.
ומה עם פלטשר ? לא רץ 90 דקות ? לא מצא חן בעיניי החילוף הזה, פארק היה טוב מאוד, ואני בטוח ששילוב של סקולס עם פארק בקישור היה יכול להיות יעיל הרבה יותר במשחק, מאשר שיתוף הפעולה עם פלטשר.