מחזור 27 בפרמיירשיפ: הפטישים ממשיכים להדרדר

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Nigel Winterburn, Feb 9, 2007.

  1. eastlands Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    6,333
    Likes Received:
    0
    "לטעמי זה רק מוסיף למשחק. במחזור האחרון חלוץ (לא זוכר כבר מי זה היה) שהרגיש שהבלם ששמר עליו עושה הצגות ומקבל שריקות מהשופט בגלל זה, ירד אחורנית ליד אותו בלם כשכל הדרך הוא אומר לבלם להפסיק לבכות ומוסיף תנועות של ניגוב דמעות. לא רואה עם זה שום בעייה. להיפך, רק מוסיף עניין למשחק."

    מסכים איתך קירקי ,גם לדעתי זה רק מוסיף למשחק ,והנרי הוא אחד הגדולים שבהכנסת צבע ואטרקציה למשחק, אנחנו מדברים על כדורגל , ועל משחק שבו אנחנו נהנים ,צוחקים ,שונאים ,מתרגזים ,נהנים לעצבן ,ומה אנחנו דורשים מהשחקנים הראשים בהצגה , שיהיו רובוטים ,שלא יגיבו למתרחש , ללא ספק חלק מהמשחק.
     
  2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    20,619
    Likes Received:
    5,231
    מעניין, כשגארי נוויל הגיב כמו בן אדם וחגג מול אוהדי ליברפול את שער הניצחון של ריו לפני שנה זימנו אותו מיד לוועדת משמעת.
     
  3. AW forever Member

    Joined:
    Mar 31, 2006
    Messages:
    7,285
    Likes Received:
    0
    זה כי בFA יושבים בעיקר מטומטמים. וחוץ מזה, הנרי קיבל צהוב ונוויל לא, אז?
     
  4. KirkH Member

    Joined:
    Nov 27, 2002
    Messages:
    13,515
    Likes Received:
    70
    את איזה שחקן הוא הקניט שהופך את זה למקביל למקרה של הנרי?
     
  5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    20,619
    Likes Received:
    5,231
    דיברתי לאיסטלנד. הוא ביקש שהשחקנים לא יהיו רובוטים. אז הנה, שחקן לא היה רובוט.
     
  6. eastlands Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    6,333
    Likes Received:
    0
    אמיר ע- כן לא יהיו רובוטים ,אבל עדיין יש קודים וגבולות , גם לאוהדים אסור הכל ,והרבה מוצאים את עצמם מחוץ למגרש בליוי סדרן \שוטר.
     
  7. THE STRETFORD END Member

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Messages:
    20,005
    Likes Received:
    0
    קירק,
    אני כתבתי שהתגרות בקהל חמורה יותר???תלמד לקרוא!
    כתבתי שאין לי בעיה ששחקנים יקניטו קהל יריב לאחר כיבוש שער,כתבתי שגם שעושים זאת נגד יונייטד אין לי בעיה עם זה,זה מוסיף למשחק.
    מה שהנרי עשה ושוב זה לא כזה חמור אבל לטעמי זה היה אקט מזלזל מדי בשחקן(שחקן לא קהל)יריב,
    נוויל לא עמד מול קארגר ונישק את סמל היונייטד בתוך הפנים שלו!
    החגיגה של שחקני יונייטד היתה מול הקהל ולא מול הפנים של הנרי!
    פאולר רץ לקהל של יונייטד אחרי כיבוש שער עם היד וסימן 5(5 זכיות של גביע אירופה ע'י ליברפול)לגיטמי!
    הנרי דחף את הכדור ואת הפרצוף שלו לאחר השער לתוך הפנים של קירקלנד,לא מקובל,
    הוא לא היה מעז לעשות זאת לשוער כמו שמייכל בזמנו או מישהו בסגנון של להאמן!
     
    Last edited: Feb 14, 2007
  8. George Best Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    16,733
    Likes Received:
    0
    פייי, עשיתם מטעמים וטחנתם את הסיפור הזה של הנרי מכל הכיוונים.
    דעתי היא, שמה שעשה הנרי לא היה בסדר, אבל מפה ועד ללהגיד שהוא אדם זול וקטן - לא מכובד, אבל גם נסיון ההצדקה של אוהדי ארסנל לצלילות שלו העונה(לא יותר מדי) גם משאירות ספק.
    קורה שגם שחקן כמו הנרי צולל.כל התגובות שלו אחרי שערים, ובכלל, כמו המקרה עם השוער הג'ינג'י של הלאטיקס, מראה לנו עד כמה הנרי רוצה לנצח ואוהב את הקבוצה שלו.
    מצד אחד הבחור מראה לנו יותר מפעם אחת כמה הוא ספורטאי עצום, אבל גם הוא לפעמים יוצא לא בסדר, אני דוכר שאחרי ההרחקה הלא צודקת שקיבל מול ניוקאסל לפני 5 שנים בערך בהייבורי כמעט והביאה למכות שלו לאותו שופט(הילרי אני חושב), ואילולא עוצר אותו הקפטן העירקי שלכם ועוד כמה שחקנים, זה נגמר במכות.וגם המקרה המכוער הזה - בגלל האהבה שלו לארסנל ולרצון האדיר שלו לנצח.לא בסדר, אבל זה קורה לכל שחקן.בנאדם קטן - לא, אבל גם ספורטאי עצום - לא.

    עוד הערות למחזור -
    ניוקאסל ולויד בראון מנצחים במשחק אולי הכי חאווה שראיתי בחיים שלי.פנדל שלא היה, והשער הראשון בעיטה של ריינה על אגר הביאה את אובפמי הגדול מול שער חשוף.ליברפול לעומת זאת - אין סיומת.גם בניוקאסל אין חדש, אצלה זה בעורף, למרות האמריקאי החדש.רק בנס ליברפול לא סיימה עם 4.
    פולהאם נשדדה ע"י השופט במשחק שלה מול בולטון, מקברייד לא ביצע שום פאול על ייסקליינן(איזו הדיפה בשנייה האחרונה!).
    משחק ההגנה של טוטנהאם - http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx מעורר רחמים.השער של הולס - עבר 658958 תרנגולים, העיקר מלברנק עומד ליד הכדור ומזיז את היד.הלו, עם הרגל!
    הסקי ודאוד חייבים 3 נקודות לג'וואל.
     
    Last edited: Feb 14, 2007
  9. eastlands Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    6,333
    Likes Received:
    0
    רק באנגליה-הקבוצות בריברסייד עלו הרגע לכר הדשא (בורו-בריסטול סיטי) ,ומי מוביל אותם ?
    פיל דאוד "השופט " ,אגב הריברסייד כמעט מלא ,שמעתי שמכרו כרטיס ב5 פאונד .
     
  10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    19,692
    Likes Received:
    0
    כששחקן אחד ושחקן שני מחליפים דחיפות והמשחק מתחמם, השופט מוציא לשניהם צהוב. למה? כדי ש"לא יתלהטו היוצרות" כמו שאומרים בארץ. לא רוצים התחממות של האווירה במשחק. הנרי בא במגע קל עם קירקלנד, זה אקט שיכול לחמם את המשחק ולכן לדעתי לפחות עשה בצדק השופט כששלף צהוב להנרי. אזהרה, אל תחמם לי המשחק.
     
  11. AW forever Member

    Joined:
    Mar 31, 2006
    Messages:
    7,285
    Likes Received:
    0
    תמיד? לא ממש לא. שופט טוב יודע לזהות מתי לשלוף ומתי לא. שופט טוב גם לא היה מגיע לכזה מצב שקירקלנד מבזבז לו זמן ככה כי ישר היה דוחף לו צהוב, ואז כל האירוע היה נמנע. מסקנה- דאוד לא עונה להגדרה של שופט טוב.
     
  12. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    19,692
    Likes Received:
    0
    בשביל זה יש קפטן (שזה עוד הוא במקרה הזה!) שייגש לשופט ויעיר לו.
     
  13. AW forever Member

    Joined:
    Mar 31, 2006
    Messages:
    7,285
    Likes Received:
    0
    Last edited: Feb 14, 2007
  14. Rudess Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    19,296
    Likes Received:
    0
    We Got the Best Player in the World
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
     
  15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    20,619
    Likes Received:
    5,231
    ולנו יש את רונאלדו, שגם הוא לא בדיוק שחקן רע, אבל לכולם נורא נוח לשכוח את כל הדברים הטובים שהוא יודע לעשות ולהתמקד בשטויות.