ברקוביץ' פשוט עושה בושות... הוא רחוק מלהיות איש טלוויזיה בינוני אפילו.. הוא לא יודע להיות מראיין, הוא מתעסק בשטויות ושואל שאלות מפגרות. רוב הזמן בערוץ 10 הוא עסוק בלצחוק ולשאול את המרואיינים שטויות.
למה? אני דווקא מאוד אוהב אותו הוא מוסיף הרבה צבע לתכנית, ובלעדיו התכנית היתה מאוד רדודה ומשעממת. נכון שהוא לא מראיין טוב, בלשון המעטה והוא מאוד לא סבלני (כמה פעמים הוא קטע את שומי), אבל כיף לשמוע אותו והוא מנתח את המשחקים מצוין.
ניר דוידוביץ', שוער מכבי חיפה, לא זומן בשל פציעה ואת מקומו ימלא שביט אלימלך. דוידוביץ פצוע ולא אמרו לי? אחח מעריב מעריב.. ואני חשבתי שהוא לא משחק בגלל ההשעיה שהוא קיבל ל 4 משחקים..
שאפו ענק לערוץ הספורט שישדר את שני המשחקים של נבחרות ישראל מול האוקראינים. ב16:00 הצעירות (חבל שסהר לא שם) ב18:00 הבוגרים (סהר מול שבצ'נקו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx )
באיזה ערוץ זה יהיה? ספורט 5 או ספורט 5+ ? ואני אישית שונא את ברקוביץ' וכבר לא רואה כמעט את התוכנית סיכום של ערוץ 10, הוא מנסה לעשות הכל כדי לפגוע במכבי נתניה ומשחק אותה כאילו הוא הלך משם כי הוא רצה.
http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=87410&bz=7 לטעמי זה לא פחות חמור ממה שעשה דוידוביץ'. משחקן מנוסה,ותיק,שחקן נבחרת כמו באדיר באמת שלא ציפיתי לכזה דבר. שיתבייש, ואם לא יעשו לו כלום על הדבר הזה, קנס או אפילו השעיה למשחק אחד, זו שערוריה. איך גי'זרמו החזיק את עצמו. סחטיין על זה.
יש פה הבדל ענק , דוידויץ יתעמת פיזית עם אבוחצירה . באדיר אפילו לא קילל אותו , כינה אותו בשם גנאי וכו' , נכון שמוצדק פה עונש אבל להגיד שזה יותר גרוע ממה שדוידויץ עשה ?
במקרה של באדיר, הוא עשה מעשה שפל. לא יודע מה קרה ביניהם לפני, אבל ההתגרות הזאת לא פחות גרועה מהאלימות הפיזית של דוידוביץ'. כמובן שזה עשה פחות רעש, נשכח ולא בכותרות. לטעמי דוידוביץ' הוא לא מסוג השחקנים שיבוא ויתעמת עם שחקן משום מקום. בטוח היה איזה טראש טוק,איזה מילה מיותרת שלו ובטוח דוידוביץ' לא האיש הרע כמו שעשו אותו.(אם לזידאן "מותר" לנגוח במישהו בגמר המונדיאל על זה שהוא קילל אותו, גם לדוידוביץ' מותר להחזיר למישהו באורווה לא?). לשחקן של פתח תקווה יש הרבה חלק בענין, אבל משום מה הלכו רק על דוידוביץ' והביאו לו עונש רציני יותר מדי.
דוידויץ עשה מעשה חמור יותר שתפס את הראש שלו עם הרגליים , כי נגיחה לא הייתה שם , אבוחצירה עשה שם חתיכת הצגה שלא מביישת אף שחקן תאטרון
באדיר לא נגע בישראלביץ', לא קילל אותו.. סתם התנהג כמו קוף טיפש ומכוער. באדיר עשה לעצמו פאדיחות אבל אני לא רואה למה המקרה הזה חמור מדי. מגיע לו עונש קליל, לא יותר מזה.
זה גם המקום לצחוק על שלמה שרף כשהוא משדר? אם לא אני מצטער. בכל אופן, שלמה שרף כזה אידיוט, במחצית השנייה במשחק אתמול הוא אומר "בית"ר הורידה מהלך...". באמת שאם היה לי כוח לצחוק, הייתי על הריצפה.
יש לו יצאות כאלה טפשיות גם הטעויות האלה בעברית "פעם אחד" זה מעצבן יותר מאשר זה מצחיק. שלמה פרשן טוב, אבל לפעמים הוא מעצבן, לפעמים הוא צריך לשתוק.