Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

  1. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    לא יודע, אני מגיע למשחק הזה עם תחושה מאוד מעצבנת של סוף ידוע מראש. אני פשוט לא רואה שום תסריט בו פייטון מנינג לא בוכה בסיום המשחק תחת הגשם של הקונפטי הכחול לבן. זה פשוט בלתי אפשרי מדעית שסיפור כזה יגמר בצורה אחרת, זו הדרך האמריקאית.

    כאילו מה, נניח לרגע שהברס לוקחים את הטבעות. אני מנסה לדמיין לעצמי מה בדיוק פייטון ודאנג'י יכולים להגיד במסיבת העיתונאים של אחרי המשחק. אבל אין, פשוט אין שום דבר שהם יכולים להגיד. "ננסה שוב בעונה הבאה"? "נעשה שינויים ונגיע יותר טובים לסופרבול הבא"? זה מגוחך!!! במיוחד במקרה של מנינג. אני במקומו הולך לשחק בNFL אירופה אם הוא מפסיד. תיקון, אני במקומו מתאבד.

    ככה שכמו שאתם מבינים, אני עושה משהו שאף אחד עדיין לא עשה ומעניק את הסופרבול הזה לקולטס על בסיס העובדה הפשוטה שלא יהיה להם מה להגיד לתקשורת אחרי הפסד.

     
  2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    זה בהחלט שיקול מכריע בקביעת המנצחת קירק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

    איפה אתה רואה את המשחק ד"א?

    מדברים בארה"ב על הקולטס כפייבוריטים ברורים למשחק, אבל לדעתי צפוי לנו פייט טוב וצמוד מחר. הרבה בעיני תלוי באיך רקס יפתח את המשחק. אני חושב שאינדי ימקדו את הליינבקרים והסייפטים שלהם בלעצור את הריצה ולעזור לראש דיפנס החלש שלהם, מה שייתן לגרוסמן הרבה מקומות פנויים לזרוק אליהם ורסיברים בסינגל קאברג'. אם הוא יפתח טוב ויוכיח לקולטס שהוא מסוגל לזרוק מדויק במאני טיים אינדי תצטרך לעשות את ההתאמות הדרושות, מה שיפתח לברז גם את משחק הריצה. אם הוא לא יפגע לא תהיה להם שום סיבה לשנות את תוכנית המשחק וההתקפה של הברז תיתקע.
     
  3. Stretford Ender Member

    הצטרף ב:
    ‏4/6/06
    הודעות:
    3,290
    לייקים שהתקבלו:
    24
    איתי איפה אתה רואה?

    הבנתי שיש התארגנות לראות ב"פריים" ברמת החייל (צריך להודיע מראש אם הולכים לשם אם מישהו מכם רוצה) אני כנראה לא אלך לשם בכל מקרה אבל יהיה נחמד ויהיו שם הרבה מאוד חובבי פוטבול ישראלים.
     
  4. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    האמת שאני עוד לא יודע. זה תלוי אם אני מצליח לקמבן כרטיס לחצאי הגמר בנוקיה ביום שני. בכל אופן הודעתי לחבר'ה שלי גם במרכז וגם בצפון שביום ראשון בלילה הם לא ישנים.
     
  5. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    אגב, אם מישהו מחפש דרך להעביר כמה שעות מתות לפני הסופרבול - קבלו המלצה לסרט.

    שם הסרט הוא Invincible, נדמה לי שבעברית עשו מזה "בלתי מנוצח". סרט נהדר המבוסס על סיפור אמיתי בכיכובו של מארק וולברג. העלילה מתרחשת בפילדלפיה של שנת 76 כשדיק ורמיל לוקח את האיגלס הכושלים ומחליט לערוך טריי-אואטס פתוחים לקהל הרחב.

    סרט בסגנון אולד סטייל עם אווירה של מצוקה ובעיקר לא מעט פוטבול. באופן מפתיע, היוצרים דווקא נמנעו מהסיגנון ההוליוודי הדביק והמעיק.

    מומלץ לכל חובב פוטבול באשר הוא.
     
  6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    אני עדיין לא סגור על איפה אני רואה. בוואלה לא היה רשום על שום פאבים בחיפה שמשדרים, כך שייתכן שאני ארחיק עד רמת ישי כדי לראות את דוייט פריני עם בירה ביד, או שאני פשוט אראה את זה בבית.
     
  7. Stretford Ender Member

    הצטרף ב:
    ‏4/6/06
    הודעות:
    3,290
    לייקים שהתקבלו:
    24
    יאללה תפילה אחרונה למשחק מותח ובהצלחה לקולטס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    תהנו.
     
  8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    מילה אחרונה לפני הקיק-אוף: שימו לב לספיישל טימז שיכולות להיות מאוד משמעותיות היום, יתרון גדול בתחום הזה לברז עם דווין הסטר מול ההגנה החדירה של אינדי בספיישל טימז. אני מריח TD return שלו.
     
  9. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    וואו... מדברים על נבואה...

    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

    יש משחק זה בטוח
     
  10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    יודעים מה, אני הולך לראות!
     
  11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    רגע, באיזה ערוץ משדרים ת'משחק עם הכדור המוזר? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
     
  12. רפאל Member

    הצטרף ב:
    ‏13/1/04
    הודעות:
    1,415
    לייקים שהתקבלו:
    0
    147 מדינות משדרות את הסופרבול http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

    לא יודע עם זה יעזור לך
    http://www.goalzz.com/main.aspx?region=-1&area=6&update=true







    איזה פתחיה רצחנית עם טאץ דאון כבר בשניות הראשונות של המשחק.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏5/2/07
  13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    אה נו בדקתי לבד. גם METV וגם ESPN.

    נו נראה שוב, ניתן הזדמנות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
     
  14. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    אני עדיין לא התאוששתי מהמכה הזו בפתיחה... פאקין נביא זעם אני. פתיחה הססנית של פייטון עם האינטרספשן ו-2 מסירות רעות עוד לפניה, נראה איך הוא יחזור בדרייב הקרוב.
     
  15. רפאל Member

    הצטרף ב:
    ‏13/1/04
    הודעות:
    1,415
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מה ניתן הזדמנות?! הביאו את המעודדות הכי חמות ממאימי!!!