וזה הנקודה שגם לאנגליה יש מיליון בעיות על סדר היום, כמו הממשל הרופף של בלייר, המלחמה בעירק והחללים והביקורות היום יומית וכו. ובגלל זה שבגלל חבורה של ילדים מהאסכולה התחתונה קמה לה חזית הודית - אנגלית בלב כל הסערות (תרתי משמע והקורבנות שלה במיוחד באי הבריטי שסבל יותר מכל איזור אחר באירופה בנושא) מעורר אצלי בחילה. כנראה שלהודים אין משהו יותר טוב לעשות מאשר לצפות בביזיון הזה שנקרא BB . אני אומר לך מניסיון, BB זה לאנשים מובטלים וילדים אחלה ריאלטי שואו, לכל מי שעשה ולו קצת בחיים זה פשוט ביזיון שסתם מבזבז לך את הזמן (למרות כל הכוסיות שמדי פעם נכנסות). והאוכל ההודי רק למי שיש לו קיבה חזקה ואוהב קארי, אני לא מאלה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
אני מת על אוכל הודי. ובקשר לתוכניות ריאליטי, מי שהולך להשתתף בתוכניות כאלה, צריך לקחת את הסיכון שבדבר, כמובן שהכל נעשה שם כדי לקבל רייטינג ופרסום. לא סתם אמרתי לאחרונה שאין מה לראות בטלויזיה בעולם, פרט לכמה סדרות איכות ושידורים ישירים של כדורגל, השאר זה זבל טהור.
טל, כנראה שאתה לא מעורה בעניין סדרות מאוד איכותיות כמו הסופרנוס, אבודים, 24 (הפסקתי לראות אחרי העונה השלישית), נמלטים (לא יצא לי כ"כ לראות) וכו'. דווקא הטלוויזיה בעולם חווה עדנה יחסית לעומת הקולנוע שדי מתחיל לשקוע. אגב קולנוע, דווקא ראיתי סרט אמריקאי מצויין ביום חמישי, שמתרחש בלונדון של המאה ה-19, "היוקרה", יש שם את יו ג'קמן, סקרלט ג'והנסון המהממת, כריסטיאן בייל ומייקל קיין שהוא הבריטי היחיד בשחקנים המובילים, אה - גם דייויד בואי משחק שם קצת. סרט אדיר פשוט של היוצר של "ממנטו" ו"באטמן מתחיל", ממש ממש מומלץ.
בהודו כבוד האישה זה דבר שמעל הכל, בגלל זה החוסר כבוד כביכול זה דבר שעשה הרבה רעש בהודו וגרם לבלאגן. בקשר לטעם בנשים, אני גם לא גזען (כמו שסטרטפורד אמר, לפעמים) אבל אני לא מסוגל להיות עם נשים לבנות לבנות, זה פשוט דוחה אותי, כל נגיעה קטנה נשאר לה סימן אדום חודש... אין על שחומות אין. בקשר לאוכל ההודי... האוכל הכי טוב שקיים בעולם. (לאוהבי הפיקנטיות והחריפות כמובן)
לירן, אם היה לה כבוד, היא לא היתה הולכת לתוכנית הביזיונית הזאת. ולא יודע מה אתם מוצאים באוכל ההודי, אבל שיהיה בתיאבון, אין על האוכל הישראלי (הערבי) אין, ואתם תרגישו את זה שאתם בחו"ל וחולמים על חומוס סעיד בעכו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
חומוס זה עילוי אין ספק. אבל מבחינת מאכלי עדות.. אין על ההודים. התיבלון באוכל ההודי זה תורה שלמה שלא תמצאו בשום מקום אחר. בקשר לבחורה, ברור שהיא הביאה את זה על עצמה.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx , לירן- הופרדנו בלידה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
שמע אני משוחד, אבל אני בטוח שיש המוני אנשים בעולם שלא קשורים למטבח ההודי שפשוט מטורפים על האוכל הזה. ויש סיבה טובה למה. בקשר לבחורות.. כנ"ל.
אני למשל, הייתי באנגליה שלוש פעמים והלכתי בכל פעם למסעדה הודית (בהשראת אבא שלי, שאין אוכל בעולם שהוא אוהב יותר), ונעשיתי חולה טנדורי, פפאדום, נען, צ'יקן טיקה וכו'. אני פשוט חולה על זה.
גיא, לסדרות האלה בדיוק התכוונתי, כנראה לא הבנת את ההודעה שלי. אפרופו 24 סיימתי לראות השבוע את הפרק הרביעי של העונה השישית (עדיין לא הגיע לארץ), ומחכה בקוצר רוח כבר לפרק החמישי, נראה לי שזאת הולכת להיות העונה הכי טובה של 24.
הפרק החמישי של 24 היה פשוט מעולה, עכשיו מתחילים להתחבר כל מיני קצוות מהעונות הקודמות. ולנושא אחר, קבלו את אחות של ססק פבריגאס (יש דמיון מסוים בפרצוף): http://photos-782.ak.facebook.com/ip002/v61/154/100/560435416/n560435416_18782_4497.Xxx
איך זה שהכינוי של ווטפורד זה "הצרעות" ובסמל שלהם בכלל יש אייל???? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx