הנרי בחיים לא דרוגבה בחיים לא בטח איך שדרוגבה נראה אטו גם בחיים לא אולי רק משבצ'נקו שלאחרונה נראה חלוד, אבל גם שבצ'נקו בכללי עדיף עליו.
הכוונה שלי הייתה מינואר 2004(אמצע עונת 2003/2004) עד ינואר 2006(אמצע עונת 2005/2006), כולל שני הטורנירים במדי נבחרת ברזיל. אז הוא היה בשיא הכושר שלו והיה כמעט בלתי ניתן לעצירה. לא מסכים איתך. קודם כל, המספרים שהבאת מתייחסים רק לליגה, תבדוק את המאזן הכולל. ולעניין - בחצי השני של 2004/2005 אדריאנו סבל מכמה וכמה פציעות, ולקח לו זמן פה ושם לחזור מהן. שהוא שיחק הוא היה טוב מאוד, גם אם לא תמיד הבקיע. היו לו כמה משחקים לא טובים זה נכון וזה טבעי לגמרי, אבל ברוב המוחלט של העונה הוא היה אדיר. בחצי הראשון של 2005/2006 הוא גם כן היה מצויין, ובחצי השני אכן התחילה ההידרדרות שלו, שכרגע בדרך להיגמר. אשמח אם תכתוב הודעה מעט יותר רצינית במקום גיבוב השטויות הזה.
מה אתם קופצים? הוא דיבר על שיא הכושר של אדריאנו. כבר שכחתם איך הוא סחב את הקבוצה הזאת לגמרי לבדו לליגת האלופות כשהגיע ב-03/04? עם כל הכבוד, הוא עשה אז דברים שלא ראיתי לא את שבצ'נקו ולא את אטו עושים (למשל לוקחים כדור זורקים כל שחקן בחוליית ההגנה של היריב לכיוון האחר ומקנחים בהקפצה מעל השוער). מבחינת כישרון מולד נטו, כלומר - דריבל בשילוב עם כוח בשילוב עם שני רגליים לא רעות (ימין לא בועטת הכי טוב אבל טובה במשחק עצמו) בשילוב עם משחק ראש בשילוב עם טכניקה בשילוב עם שליטה בכדור בשילוב עם מהירות, זריזות ומה לא ביחד, הוא עולה על כל שחקן בעולם מבחינתי. הבעיות שלו אחרות - שכל, ניסיון, יציבות, משחק קבוצתי, הפיכת השחקנים שלידו לטובים יותר, תנועה בלי כדור ובעצם שאר הדברים שהינם הערך המוסף של אטו ובעיקר של שבצ'נקו. ברזיל ב', אבל זה לא מוריד מההישג, אם כבר אז מעצים אותו.
שזה בדיוק מה שאמרתי. "2 בטוטו? על טורינו? אתה כנראה מתבלבל כי 2 בטוטו זה נצחון של אינטר... " בדיוק בגלל זה לא ננצח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
קוד: ברזיל ב', אבל זה לא מוריד מההישג, אם כבר אז מעצים אותו. וגם סחב את ברזיל א' לזכיה בגביע היבשות בגרמניה 2005.
אם הכוונה היא לשכל מנטלי, אז אכן יש לאדריאנו פאק רציני פה. זה דבר שמגיע עם השנים. אחרי שנתיים אדירות חשבתי שזה טבעי שתבוא לו ירידת מתח מתישהו, אבל במחשבה הפסימית ביותר שלי לא תיארתי לעצמי שזה יימשך כ"כ הרבה זמן. לפחות עכשיו זה בכיוון להיגמר. חולק עליך. גם בתקופה הטובה וגם בתקופה הפחות טובה אדריאנו תמיד שיחק קבוצתי. לא מאמין בשטות הזאת. אם השחקן טוב הוא ישחק טוב, אם הוא שחקן בינוני אז הוא ישחק בינוני, ואם הוא שחקן לא טוב אז הוא ישחק לא טוב. כמובן ששחקן תמיד יכול להשתפר, אבל להגיד ששחקן כזה או אחר הפך אותו ואת שאר חבריו לקבוצה ליותר טובים זוהי שטות. הוא יודע לעשות את זה טוב, הבעיה היא שהוא לא עושה את זה מספיק. **עריכה** הקשר הקמרוני הצעיר דניאל מאא-בומסונג חוזר לפרימברה של אינטר אחרי השאלות אצל ספציה וטרוויזו.
למישהו יש מידע בעברית\אנגלית על הקמפוס של אינטר בארץ? http://intercampus.inter.it/cgi-bin/ricercaclubestero.cgi?NAZ=Pal ://http://intercampus.inter.it/cgi-bin...ro.cgi?NAZ=Pal
לגבי שבצ'נקו אני לא רוצה לראות אותו בשם פנים ואופן באינטר, צריך לזכור שהוא מנע ממנו לעלות לגמר ליגת האלופות בשנת 2002 עם אני לא טועה. אני מאוד אובססיו לגבי אינטר ואני משער שאני לא יחיד ואני לא רואה סטואציה שאוהדי אינטר ירצו לראות אותו למרות שהוא חלוץ ענק. אני ממש שונא את השחקן ומשהו כתב שהוא לא ישמח בשערים של אינטר במידה והוא יכבוש, אני ממש מצדיק אותו. אני אישית גם לא כל כך שמח שזלאטן כובש כי אני ממש שונא את השחקן הזה בחיים לא ראיתי חלוץ שמקבל כל כך הרבה כרטיסים אדומים. לגבי אדיראנו הוא חלוץ ענק והביטחון שלו חוזר, בשיא הכושר שלו היה החלוץ הטוב בעולם. הוא אגרסיבי בטירוף ויש לו בעיטות מאוד חזוקות ולדעתי הוא צריך לפתוח בחוד לצדו של קרספו ושזלאטן ינוח בחוץ.
אין שום סיכוי וסיבה שזלאטן ייצא מההרכב בכושרו הנוכחי. אתה מדבר מתוך שנאה לשבדי, ולא בצורה אובייקטיבית. זלאטן, אדריאנו, קרספו - מנצ'יני יצטרך לחלק את הדקות ביניהם בצורה שווה. זלאטן ואדריאנו כאשר שניהם בכושר טוב זה חוד פשוט מפחיד, במצב כזה אפילו לא צריך בהרכב חלוץ מטרה כמו קרספו או קרוז. אז אני מבין שהיה צריך גם להעיף מאינטר את מנצ'יני וסטאנקוביץ', שהיו באותה לאציו(יחד עם עוד שחקנים ששיחקו באינטר לאחרונה, פבאלי וסזאר) שניצחה את אינטר 2-4 במחזור האחרון של 2001/2002 ועזרו למנוע מאיתנו את האליפות? שטויות. מעבר לשנאה הפרטית שלך לזלאטן ושבצ'נקו, אם אתה אוהד אינטר אמיתי אתה צריך להסתכל נטו על טובת הקבוצה ולא לבחור שחקנים לפי איך שאתה אוהב או לא אוהב אותם. אני ישמח לכל שחקן טוב באינטר שיכול לתרום ולעזור לקבוצה, ולא משנה מה הוא עשה ואיפה הוא שיחק בעבר. אין לי בעיה לחזור על מה שכבר אמרתי - אני אקבל בשמחה, ברצון ובכיף את שבצ'נקו לאינטר בעונה הבאה במקום קרספו.
אתה זה שמדבר שטויות, אוהד אמיתי רוצה בטובת הקבוצה אבל כל קבוצה שפויה ברמות של אינטר רוצה בטובת אוהדיה אם ככה, ולטובת כל אוהדי אינטר שבצ'נקו לא צריך לנחות בצד הכחול של סן סירו. סטנקוביץ' ומנצ'יני לא חתומים על כל מה שאהבנו לשנוא בשנים האחרונות, ולהתחיל פתאום לעודד את האוקראיני אחרי שנים של קללות זו צביעות לדעתי. אני מבין שהרבה לא מתנהגים ככה, לאוהדי ריאל לא היה בעיה לקבל את פיגו למשל, אבל זה פסול לדעתי ומראה על עקרונות חלשים. הקבוצה יכולה להצליח גם בלי שבצ'נקו, יש מספיק חלוצים בעולם.
ואללה? ומה אם יוליאנו היה בכושר שיא כיום? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx אני רחוק מלהיות אוהד אינטר (תודה לאל) אבל בהחלט מסכים עם אלו שחושבים שזה יהיה מוזר ומגעיל מדי. מה גם שזה לא יקרה, שבצ'נקו הוא הרבה יותר משכירי החרב שהזכרתם פה (פיגו, אינזאגי, ויירי וכו').
נכון ששבצ'נקו גרם לאינטר לסבול הרבה אבל אין ספק בזה שהוא חלוץ גדול והוא יעזור לנו מאוד במקרה ויצטרף לקבוצה, ולדעתי אין בעיה בזה שהוא יצטרף כי הוא ישחק לטובתנו , וגם יעשה עוד משהו לפחות בשבילי והוא: כמו שויירי אחד השחקנים הגדולים בהיסטוריה של אינטר בוגד בנו ועובר ליריבה העירונית גם שבצ'נקו יעשה אותו צעד אבל לצד הכחול-שחור של מילאנו.
אתה לוקח את זה יותר מדי קשה. גם את ויירה וזלאטן אני עכשיו אוהד אחרי ששנאתי אותם ביובה. הסיבה לשנאה הייתה כמובן שהם היו שחקני יובה, לא שנאתי אותם בגלל צורת המשחק שלהם. כך זה יהיה גם אם וכאשר שבצ'נקו יבוא לאינטר - שנאתי אותו בעיקר בגלל שהוא שיחק במילאן, לא בגלל צורת המשחק שלו, שאותה אני מאוד מעריך אגב. לאוהדי מילאן לא הייתה בעיה להתחבר מיידית לאינזאגי למרות השנים ביובה, ואני מאמין שהם היו אוהבים גם את ויירי אם הוא היה מציג יכולת טובה, למרות השנים באינטר. "סטנקוביץ' ומנצ'יני לא חתומים על כל מה שאהבנו לשנוא בשנים האחרונות" לא, הם רק חתומים על רגע הסבל הכי גדול שלנו בשנים האחרונות. ובכ"ז זה לא מפריע לי לתמוך בהם באינטר, כי עכשיו הם באינטר. אני בטוח שלא חשבת על שכירי החרב האלה שהם שכירי חרב לפני שהם ביצעו כ"א את ההעברה מעוררת התמיהה(בלשון המעטה) שלהם. החלטה אחת פתאומית של שבצ'נקו והמשפט שלך שציטטתי כאן מתבטל לחלוטין. גם שהוא בכושר שיא הוא לא היה מספיק טוב להתמודד עם הבלמים של אינטר כיום.