אני רואה שבפורום שלנו יש סוחרים גדולים, שכל מוצר ישר נהיה "יקר". אולי אפתח דוכן בשוק ראש העין ואמכור ב-10 ש"ח מוצרים...
יוני, לא טוב לך אל תקנה. יש מצב שאם זה היה של דורטמונד אז אולי היית חושב בכיוון. בסך הכל זה לא יקר גם למזוייף, ועד כה כפיר הציע לנו סחורה טובה ומקורית ברוב הפעמיים.
מצטער אם התגובה שלי הייתה אולי לא בצורה הנכונה. אבל לדעתי 60 שקל למכנסיים שהן זיוף זה קצת יקר. אין לי בעיה עם כפיר כל הכבוד לו בכלל שהוא בא להציע את זה כאן לפני שאר המקומות. סלע,גם אם זה היה של דורטמונד וזה היה זיוף לא הייתי קונה .
השאלה איך משלמים. אי אפשר באתר של באיירן, ככל הידוע לי, להזמין און ליין דרך כרטיס אשראי (דבר דפוק שקיים באתרים של קבוצות אחרות). ממה שהבנתי אפשר לשלוח אליהם בפקס את פרטי האשראי ואת המוצרים שרוצים להזמין-זה נראה לי קצת פחות בטוח מאשר קנייה און-ליין. חוץ מזה, יש מצב שצריך להוסיף כסף על הקנייה כדי לשחרר החבילה מהדואר (חבר שלי שילם 100 ש"ח כדי לשחרר חבילת מוצרים שקנה דרך האתר של ליברפול). זה אחד היתרונות בebay, שם לא צריך לשלם כדי לשחרר החבילה.
יש לי חשבון בebay. אם תרצה משהו אשמח להזמין על האשראי שלי ותחזיר לי. כיוון שאני קונה שם רק באשראי (ולא לדוגמא ע"י צ'קים או שליחת כסף) חשוב לבחור רק מוצרים שניתן לשלם עבורם בpaypal (זה מעודכן ליד כל מוצר העונה לקריטריון).
זהו שאני לא מבין כל כך באתר הזה בכלל אז יש מצב שתעזור לי נגיד לא יודע איך.. אה ותענה לי בפרטית על הצעיף..
הבעיה בקניה דרך האתר הרשמי של באיירן (או כל קבוצה אחרת) זה שאתה צריך לשלם מכס על כל מה שמעל ל - 30 דולר ואז זה נורא יקר. אי ביי מאוד מאוד לא מסובך. רק צריך ללמוד. וללמוד את השיטה לזכות במוצרים. תסתכל בטופיק הזה (נדמה לי) קצת אחורה תראה שנתתי הסברים דיי מפורטים. ואם עדיין יש לך שאלות את תתבייש. אני קניתי גם באי ביי וגם באתר של באיירן.
את האמת אני מכור לאיביי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx מה לא קניתי שם: טלוויזיה, מדפסת, דיווידי קיצר מה לא. בד"כ אפילו לא סחורה יד ראשונה, אבל תמיד קיבלתי מה שרציתי. כמו נדב אני מאד ממליץ. וזה אכן קל לשימוש.
כמו הקודמים לי בטופיק זה אני גם אחזק את דבריהם. אין על אייבי,לא מסובך כלל,המוצרים נהדרים שאנחנו מחפשים,לא יקר. כדאי לך לנסות שם.
בדיוק אותו המכנס שהצעתי פה למכירה ב-60 נמכר באי-ביי (כולל משלוח לישראל) ב-90 ש"ח. אין ספק שאי ביי זול אך לפעמים כדאי לשים לב להצעות שאני מעלה כאן. חשוב לשים לב שלפעמים מחיר המוצר באי ביי זול אך דמי המשלוח לפעמים מכפילים את סכום הקנייה (שהרי לא ניתן לאסוף את המוצר מהקונה ללא דמי משלוח). עם זאת, אין כל ספק שאי ביי משתלם מאוד וכמעט את כל המוצרים שיש לי של באיירן רכשתי משם. נ.ב. אני לא כועס עליך ראלף לאורן על שאמרת שהמכנס יקר, פשוט לפעמים יש נטייה (ישראלית משהו...) ישר לחשוב שמשהו יקר בזמן שייתכן ומדובר בקנייה משתלמת. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
חולצה מקורית של אדידס (נקנתה בחנות בנמל ת"א), מידה מדיום, 100% כותנה, מצב חדש לגמרי, 75 ש"ח. {מחיר מקורי 150 ש"ח). http://img160.imageshack.us/img160/49/img0300jpgmsg9818130ec7pk4.Xxx http://img72.imageshack.us/img72/9716/img0301ea6.Xxx