ורוברט פלאנט? ופול מקרטני? וסטינג? מה איתם? (אני מדבר נטו איכויות ווקאליות לזמר, על החומר שהם יצרו אפשר להתווכח, אבל על האיכויות הווקאליות שלהם לא).
פלאנט מיד אחרי קווין מרקיורי אשר ניצב אחרי גילן. סטינג? מק'ארת'י? תעשה לי טובה... בוב דילן שר יותר טוב מהם. ארתור, שם את האורות האדומים.
מק'ארת'י חלש.. מצוץ מהאצבע כולו. אם כבר אז לנון (לא מדבר על הקול כמובן). אני אוהב ת'קול של אוזי אוסבורן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
אנשים שלא יודעים לאיית מקרטני מדברים על הגאון, ועוד אומרים מצוץ מהאצבע. בוב דילן שר יותר טוב מסטינג? תראה פעם הופעה שלו ותבין - כמעט בן 50 ועדיין תנודות במיתרים שכמעט אף אחד לא מצליח לעשות. נסה אתה לשיר שלושה שירים שלו ונראה אם לא תתבלבל - רוב המורים לפיתוח קול סוגדים לבן אדם. שוב, לא מדבר על השירים (שגם הם מצויינים אצלו ברובם) אלא יכולות ווקאליות נטו, וסטינג זמר אדיר. לגבי מקרטני נגד לנון (סלע), עובדה מוגמרת ומוצקה היא שמקרטני הוא זמר טוב מלנון ואם אי פעם היית קורא את האנתולוגיה של הביטלס אפילו לנון הודה בכך. מי שגם שמע את אלבום האנתולוגיה השני יכול לשמוע שלנון לא פעם היה אפילו, טיפהל'ה ככה, מזייף. ועדיין - גאון.
להקה ענקית, בהחלט אחת האהובות עלי. ואני מניח שהתכוונת לשיר הזה: Dinosaur Jr. - Out There Lyrics I know your name. I know the people out there feel the same. I know you're gone. I hope you got some friends to come along. I know you're out there. I know you're gone. You can't say that's fair. Can't you be wrong?. I feel ok. Sure, I know that's not what people say. Maybe they're wrong? Maybe you weren't on my side all along? I know you're out there. I know you're gone. You can't say that's fair. Can't you be wrong? I know you're out there. You're still a case, it's still the place. Weren't you invited? It's what you can't spare. Whatever's left, just hide the rest. And bring it right in. I know it's sick. I know you think again it's just a trick. Maybe I've changed. Just tell me was this all in vain? I know you're out there. I know that space is not a race. Weren't you invited? It's what you can't spare. Whatever's left, just hide the rest. And bring it right in. Maintained inside. I've lost my range. Feelin strange. Weren't you invited? Just never try. It's still the place. You're still the case. Now bring it right in.
הוא סבבה. יש לו קול מרגיע. הוא פוגע בתוים וכן הוא הרבה יותר טוב מלנון, החמור הזה... אבל לשים אותו בשורה של הגדולים מכולם? הוא אפילו לא בעשרים הראשונים. ארתור, לא לבד? ________________________________ מה זה לעזאזל ENGEL?! זה לא מלאך באנגלית... גם לא בספרדית... גם לא ברוסית.... מנהלים, לשנות ל- "Unalphabetico Del Madrid" ארתור, זהו.
זה לא חדש, כבר שני עשורים עושים למקרטני עוול. אנשים שאומרים שיש לו קול מרגיע לא מכירים מספיק את הביטלס. יש לו יכולות ווקאליות מדהימות. תעברו על הדיסקוגרפיה, תראו כמה רב גוני הוא. לא בין 20 הראשונים? יאללה ארתור, תביא שמות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx