איך נדב יעקבוי עושה מדניאל אלבס אליל . כולה מגביה כדור חופשי ופביאנו נוגח אותו פנימה והוא בדרמתיות כזו "ותראו מי מבשל " מי ישמע איזה קשה להגביה כדור . בקאהם עושה מזה קרירה
אפילו להמר הוא מפחד. מחייה נכנס במקום סלגאדו , ורייס במקום רונאלדו . וסביליה תסיים כאלופת החורף ואם היא תמשיך ככה , גם כאלופת הליגה
אני חורש את הסטט' באס מאתיים פעם בדקות האחרונות, ומאז המחצית השנייה בעטנו רק בעיטה אחת למסגרת זה פשוט לא ייאמן הביזיון שקורה פה, משחקים כמו קבוצה ליגה ג', תאכלס, כל הכבוד לרקראטיבו, קבוצה שבאה לשחק כדורגל התקפי בברנבאו, הפתעת העונה בליגה, יש לה שחקנים מוכשרים ולא רעים, אבל התקציב שלנו הוא כל-כך גדול לעומתם, אנחנו אמורים להיראות הרבה יותר טוב. חשבתי שגמרנו עם ההפסדים הביתיים השערורייתים הללו כבר, מה שהחל מאז עונת קיירוש בסוף, כנראה שטעיתי. אי אפשר לקחת אליפות עם שני שחקנים בהתקפה בלבד(שום מהלך שראול מעורב בו לפי מה שקראתי את סיקור ה"מצבים" שלנו), ואי אפשר לקחת אליפות גם עם תוצאות חלשות כאלו בבית: הפסד לסלטה ויגו, הפסד לרקראטיבו, תיקו עם ויאריאל ותיקו עם אתלטיקו, מיותר כל זה. כל 4 משחקים אנחנו מפסידים. העונה הזו כבר נגמרת אם זה ייגמר ככה, לא מצליחים להשתלט על הפיסגה לקראת פגרת החורף, לא מצליחים להיות בפער של משחק אחד מהמקום הראשון, חבל שהעונה הזו תיגמר, היינו יותר קרובים וכבר חשבתי על דברים אחרים, אבל כגודל הציפייה - גודל האכזבה. מה שהשתפר מפתיחת המחצית השנייה שלנו הוא רק אחוזי החזקת הכדור, 61% לנו. http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2006/12/1166650077.Xxx טמבל! עם בונקר לא לוקחים תארים! זו לא ריאל מדריד! סביליה? מי שלא התעדכן כבר 4-0 לה, דניאל אלבס עם הרביעי, איזה כושר פנטסטי היא נמצאת, מקווה שזה יידרדר בגלל הפגרה. לה קורוניה פשוט חלשה, אבל מחזור הבא היא תנצח, אל דאגה, יש לנו משחק נגדה בריאזור, שבו לקחנו רק 2 נקודות בשנות האלפיים! הפסד 0-3 בעונת 02\2001, הפסד 0-2 בעונת 04\2003, הפסד 2-0 בעונת 05\2004, הפסד 3-1 בעונת 06\2005. אני בכל מקרה חושב שסביליה לא תזכה באליפות, אבל היא קבוצה חזקה מאוד מאוד. מקווה שלצ'מפיונס השנה הם יגיעו, לא אכפת לי אם זה יהיה על חשבון אתלטיקו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
למה מחייה נכנס במקום סלגאדו ולא במקום קנבארו החלש שאשם ישירות בשני הגולים??? למה רייס נכנס במקום רונאלדו ולא במקום אמרסון??? למה להיות תמיד פחדן בונקריסט איטלקי טיפוסי??????????
טוב, אמרתם כבר הכל. ריאל פשוט מבזה, וזה כמובן לא הפעם הראשונה העונה. להזכירכם, גם משחקים שבהם ניצחנו, שיחקנו ככה, ההבדל ק בתוצאה. אין מילה אחרת למשחק הזה מאשר-פשוט עלוב. ריאל בברנבאו מול קבוצת אמצע טבלה ומטה משחקת כמו שדור אמרת יפה, קבוצה מליגה ג'. לו ההיתי קאפלו גם לי עכשיו לא היה פיתרון מלבד חילופים התקפיים, דבר שהוא כבר עשה, כי פשוט כל הקבוצה משחקת רע.
http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2006/12/1166650855.Xxx השפלה כזאתי בבית אני לא זוכר חוץ מהקלאסיקו הארור אשתקד... אני חושב שהמטרה החדשה שלנו היא להישאר בליגה וזה לא יהיה קל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ועכשיו רציני, השפלה, אל מול 80,000 האוהדים בברנבאו, 5 בעיטות לשער בסה"כ. אני כבר מתאר את שריקות הבוז. מבחינתי קאפלו יכול ללכת. ביי. מזל שזה נגמר והשופט ריחם עליינו. יש הרבה חומר למחשבה. למרות שתמיד שאני אומר שאין לי מילים(אם זה על הפועל או ריאל במובן השלילי), אני תמיד רושם משהו. הפעם באמת שאני לא יודע מה להגיד. ובכללי, כל ה-11 ששיחקו היום בהרכב יכולים להתבייש בעצמם, בעיקר פאביו קנבארו.
אתה בכלל משווה את ההשפלה הזו להשפלה נגד ברצלונה?!? אז על הקונצרט ניצח השחקן הטוב ביותר בעולם.. פה? שחקנים שלא מרויחים רבע ממה שנייקי מרוויח לבדו. אני פשוט לא מאמין שהם יכולים להפסיד 3-0 לקבוצה כזו ולא להתאבד על המגרש. יום עצוב מאוד לאוהדי מדריד.
בושה וחרפה. ביזיון שלא נראה כמותו שנים. אני מתלבט אם כדאי שקאפלו יעוף הביתה כבר מחר בבוקר או לתת לו עוד זמן...
פה זה כבר טעות. מהפסדים אפשר רק ללמוד ולהתחשל, גם כשרייקארד ישר בא לברצלונה ריאל ניצחה 2-1 בקמפ נואו. נו? ולו לא אמרו להתפטר? המאמן חייב לדעת שיש לו BACK UP מהמועדון. את ההשפלה הזו השחקנים לא ישכחו שנים. לפי דעתי הקבוצה חייבת להידרדר כמו מילאן לדוגמא, כדי להתחיל להילחם על עצמה. מג'יק ג'ונסון אמר פעם "איך שחקנים שמרויחים 4-5 מיליון לעונה בכלל יתחילו לשחק כמו שהם יודעים?" ראול, רונאלדו, אמרסון, סלגאדו, קרלוס, כל אלו חייבים לעוף. מזה מכת הזיקנה הזו? אז ראול יישאר כמובן, רונאלדו כנראה לא יישאר לעוד עונה אלא אם כן ישתפר בצורה קיצונית, אמרסון.. מקסימום פה לעוד שנתיים, סלגאדו.. לא צריך הסבר בכלל, וקרלוס? מרסלו יחליף אותו. אני לא מבין מה קורה פה, תמידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד נגדנו ורק נגדנו הקבוצות הקטנות האלה פתאוםםםםםםםםם כל אחד אצלם נהיה כוכב. תהיו כוכבים נגד ברצלונה זבלים ! ואני לא יודע מזה , או שריאל נותנת להם יותר מדי כבוד, או שהיא באה בשאננות יתרה.