אבל הבעיה שקרלו גם לפעמים פחדן ולא רוצה לקחת סיכונים ... הוא מאמן מעולה , שלא תבין שאני לא תופס ממנו ! אבל אני לא יודע כמה שהוא מסוגל להנחית דברים על ההנהלה , לעומת נגיד קאפלו שעושה מה שבא לו נגיד מביאים מאמן מבחוץ (ליפי) אז התנאי הראשון שלו זה שהוא מכתיב את הכול ולא ההנהלה תגיד לו מה לקנות וכל זה .. ראית טוב מאוד את הרשימת קניות שלו זאת הבעיה של קרלו מכתיבים לו להביא זקנים שעבר זמנם , למרות שהוא רוצה לעשות את הדברים בדרך אחרת אבל מילאן צריכה רענון מא' עד ת' אם מחליטים שם על בניה מחדש והוא נשאר אז יש לנו מאמן סטייל פרגוסון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
אני מסכימה עם מיישר. אני מאוד מעריכה את אנצ'לוטי ואת העבודה הנפלאה שהוא עשה במילאן מאז שהוא הגיע ואני בטוחה שאם היו מעמידים לו סגל טוב השנה, היינו ממשיכים באותו קו גם העונה. אבל המילה שלו בהנהלה שואפת לאפס, אני בטוחה שאם הוא היה עומד על שלו ודורש שיביאו עוד שחקנים אז זה היה קורה. אבל הוא סמרטוט של ההנהלה וזה ידוע מאז ומתמיד, רק שהעונה ברלוסקוני וגליאני לא מוכנים לפתוח את הארנק ואלה התוצאות. אצל ליפי, קאפלו ומוריניו למשל, בחיים זה לא היה קורה..הם היו עוזבים עוד בתחילת העונה אם זאת הייתה הגישה של ההנהלה.
הכל עניין של התנהלות ומזמן זה ידוע שההתנהלות במילאן היא מחפירה, גם אם זה קשור ברכישת שחקנים וגם אם זו התערבות בהחלטות המאמן. בניגוד למה שהרבה חושבים על אנצ'לוטי כלוזר, פחדן או לא יודעת מה אני דוקא הקו מחשבה שלי הוא הפוך!, לפי דעתי הוא מאמן מעולה שפשוט ההנהלה עושה לו חיים קשים, האופי של אנצ'לוטי הוא כזה שהוא לא יעשה מלחמות עולם על מנת שהדברים שהוא רוצה ייעשו ב100% ולכן זה גם נראה כאילו הוא מפסידן. אבל בכל הזמן שאנצ'לוטי נמצא במילאן הוא הביא והגיע להרבה הישגים איתה וגם את "ההישג" לפני שנתיים של גמר ליגת האלופות אני גם מחשיבה כי זה לא היה קשור אליו זה היה קשור ליכולת של דידה באותה תקופה וגם לשאר השחקנים לא היה חסר. גם שנה שעברה כשמילאן לא נראתה במיטבה והיו לה דיי הרבה בעיות בהגנה ובאגפים (לא שהשנה הן השתפרו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ) אנצ'לוטי הוביל את מילאן לחצי גמר!.... אני חושבת שאם ייתנו לאנצ'לוטי לעשות את הרכש שהוא רוצה, אבל רכש מאסיבי ונכון אפשר להשאיר אותו בתפקיד המאמן.
"רוסונרו אמיתי ובנאדם אמיתי לא היה מתנהג ככה.בבית שלי אני מחליט מה לעשות,בניגוד לשבצ'נקו שהוא הפודל של אישתו.תמיד שהיא קוראת הוא בא מתחת למיטה ממש כמו כלבלב." החלוץ האוקראיני מסתבר ע"י ברלוסקה כפמיניסט דגול לפי הגאזטה דלו ספורט. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx
לא מתאים. קסאנו הוא לא חלוץ של להוציא קבוצה ממשבר, הוא חלוץ של להכניס קבוצה למשבר ולתקוע אותה עמוק יותר בבוץ.
קסאנו הוא הכישרון הכי גדול שלא נוצל בכדורגל העולמי, הבעיה איתו זה שהוא לא חלוץ מטרה בסגנון של שבצ'נקו, אם אוליברייה, ג'ילארדיניו או אינזאגי יצליחו לכבוש שערים הוא יצליח שם.
הסיבה העיקרית שהוא לא ניצל את הכשרון שלו היא ההתנהגות שלו. יש מועדון או מאמן שהוא לא הסתבך איתו? עונה שעברה ולפניה, 3 מאמנים אימנו ברומא ועם שלושתם הוא רב. אני ממש לא רוצה לראות שחקן כזה במילאן, יותר מידיי פרובלמטי וכמו שאמרת לא מנצל את הכשרון כמו שמצפים ממנו. הוא החלוץ האחרון שמילאן צריכה, במיוחד כשהיא במשבר, כמו שציינתי כאן בעבר כשהעלו את הנושא.
אצל רקובה זה ביש מזל, כל הפציעות שהוא עבר מנעו ממנו לשחק. אצל קסאנו זה משהו אחר, הוא אשם בזה ולא מישהו או מקרה שמנע ממנו לשחק ולנצל את הכשרון שלו.
נו בטח שהוא מלך השערים, כי הוא משחק הכי פחות גרוע משלישיית החלוצים הדגולה שלנו..וכמה שערים כבר יש לו, 5? מרשים ביותר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx