אבי נימני - צריך לפרוש בסוף העונה?

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by The-Gunner, Dec 15, 2006.

  1. The-Gunner Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Messages:
    3,207
    Likes Received:
    0
    אבי נימני, המלך הבלתי מעורער של מכבי ת"א, אחד השחקנים החשובים והטובים ביותר שהיו בכדורגל הישראלי, הודיע קצת אחרי תחילת העונה, שזוהי העונה האחרונה שלו, ושהוא מתכוון לפרוש בסופה.
    מכבי ת"א הספיקה לפתוח את העונה בצורה זוועתית, עם 4 נקודות בלבד מ-5 משחקים. אבל מאז, הצהובים הספיקו ליצור רצף של 7 משחקים ללא הפסד, ביניהם 5 ניצחונות. השחקן שמוביל את הקבוצה להצלחה כזאת, הוא ללא ספק אבי נימני, שכובש כמעט כל משחק, ואף הספיק לצמצם את הפער ל-17 שערים, ממלך השערים בכל הזמנים, הוא ללא עוררין הבורג הכי חשוב בקבוצה, ובמידה והוא לא היה בקבוצה כרגע, לכו תדעו מה היה עולה בגורלה של מכבי ת"א.
    אלי דריקס, התייחס לאמירה של אבי נימני שאמר שהוא מתכוון לפרוש מכדורגל פעיל בסוף העונה, ואמר שבעונת הגלאקטיקוס המקוללת, כשאבי נימני חזר הביתה מהגולה, הוא אמר שזוהי העונה האחרונה שלו, ושהוא מתכוון לפרוש בסופה. את ההמשך, אנחנו יודעים, לא פרישה ולא בטיח - אבי נימני חי ובועט.

    אז השאלה שלי היא, אבי נימני, צריך לפרוש או לא?
    מכבי ת"א זקוקה לו, הוא הבורג המרכזי בה, ועם היכולת שלו אין סיבה שיפרוש, או שמא הוא צריך לפרוש בשיא, ולא לבזות את עצמו דוגמת ברקוביץ'?
    השאלה הנשאלת פה, היא האם הוא בכלל מסוגל למשוך עונה נוספת בגיל 34? כשהרגליים הן לא מה שהיו פעם, ואין משחק שהוא לא מוחלף לקראת הסוף.

    -האם מכבי ת"א תוכל להסתדר בלעדיו אחרי פרישתו? כי אין מספיק אצבעות על הידיים כדי לספור כמה ניצחונות הוא העניק לצהובים.
    -מה לגבי השיא שלו, 17 שערים מהמקום הראשון בטבלת מלכי השערים, כשהמקום הראשון הוא חלוץ, והוא בסה"כ קשר? בקצב שהוא כובש (כמעט כל משחק שער), האם הוא מסוגל לסגור את הפער? או שהוא זקוק לעוד עונה, וזו אולי סיבה לא לפרוש?

    http://mad.walla.co.il/archive/253383-5.Xxx
     
  2. TariboWest Member

    Joined:
    Jun 10, 2004
    Messages:
    3,008
    Likes Received:
    8
    כולה מחזור 13, יש עוד הרבה זמן עד סוף, עד אז הרבה דברים יכולים לקרות. אם נימני ירגיש בסוף העונה שהוא יכול להמשיך עוד עונה, אז שימשיך. אין שום שחקן בארץ כמוהו.
     
  3. Daniel_Harush Member

    Joined:
    Dec 4, 2004
    Messages:
    356
    Likes Received:
    0
    לפי דעתי השחקן ההישראלי הכי טוב יותר מרביבו , ברקו וכדומה ...
    והוא צריך לסיים את הקריירה בכבוד אם כל הכבוד והאהבה שיש לי כלפיו וכמה שההייתי רוצה שישאר עוד עשור מצידי בשבילו שהוא עשה את כל הקריירה שלו בכבוד הוא גם צריך לפרוש בכבוד שזאת אומרת סוף השנה ...

    אבי נימני מלך ! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wub.Xxx
     
  4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,128
    Likes Received:
    8,475
    בואו לא נגזים, נימני לא היה בחיים טוב יותר מרביבו וברקוביץ' אבל אין ספק שהקסם שיש לו והאהבה שהוא סוחף.. אין כזה דבר ולא היה מעולם.

    עכשיו נימני נראה מצויין, אם עוד חודשיים הייתה מתחילה עונה חדשה הייתי אומר שהוא צריך להמשיך. אבל אנחנו צריכים לראות מה יהיה איתו לקראת סוף העונה ואז יהיה הרבה יותר קל להביע דיעה בעניין.
     
  5. מ.ח.א Member

    Joined:
    Jul 10, 2006
    Messages:
    782
    Likes Received:
    0
    זה תלוי
    אבי נימני נמצא כרגע 17 שערים מלהשוות את השיא של אלון מזרחי
    אם אבי נימני יגיע לסוף העונה והוא יראה שהוא נמצא 5 שערים מן אלון מזרחי
    אז זה ממש מבאס במקרה כזה אני מציע לו להמשיך עוד עונה ולשבור את השיא
    אם אבי נימני ישבור בסוף העונה הזאת את השיא אבל הוא ירגיש שיש לו כוח ואת היכולת להמשיך
    עוד עונה אז שלא יפרוש
     
  6. Arsenal F.C Member

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Messages:
    440
    Likes Received:
    0
    עדיין מוקדם בשביל לדבר על זה.
     
  7. a.m Member

    Joined:
    Nov 14, 2006
    Messages:
    1,289
    Likes Received:
    0
    אסור לא לפרוש עד שהוא לא יעבור את גאון הדור אלון מזרחי, אולי מישהו יסתום לו את הפה סוף סוף מרוב השטויות שהוא אומר, יש לנמני עוד 17 שערים והוא יכול לעשות את זה, במיוחד כשנמני פנדליסט ובועט בעיטות חופשיות נהדר (זו מניה של בסביבות 10 שערים בשנתיים האלה).
     
  8. לויטה Member

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    193
    Likes Received:
    0
    אף שחקן, וזה כולל גם את אבי נמני לא צריך לפרוש אם יש לו עדיין אהבה וחשק למשחק, הרגליים לא בוגדות בו והכושר שלו טוב.

    אבי נמני נמצא בכושר נפלא, אולי הטוב בארץ, בנתיים לא נראה לי שהרגליים הם מה שימנעו ממנו להמשיך לשחק, והחשק לפי הדברים שלו קיים. לא רואה סיבה שהוא צריך לפרוש כרגע. אבל עד סוף העונה יכולים להשתנות דברים רבים.
     
    Last edited by a moderator: Dec 16, 2006
  9. Arsenali Member

    Joined:
    Oct 24, 2006
    Messages:
    525
    Likes Received:
    0
    הכל תלוי בו , אם הוא ימשיך ככה עד סוף העונה הוא צריך להישאר - השאלה אם הוא רוצה לפרוש בכבוד או כמו ברקוביץ'..
     
  10. BugSniper Member

    Joined:
    Jul 29, 2006
    Messages:
    309
    Likes Received:
    0
    לדעתי אבי נמני צריך להמשיך לשחק כל עוד הגוף שלו לא בוגד בו. הוא עדיין אחד השחקנים הטובים בליגה שלנו.
     
  11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    14,242
    Likes Received:
    2,433
    Gender:
    Male
    הוא נמצא בגיל נורא מתקדם, שקשה מאוד לחזות בו דברים, אפילו כשמדובר בטווח הקצר. תשובתי, נכון להרגע, היא שהוא חייב להמשיך לשחק כדורגל, אבל יכול להיות שבעוד חודשיים אני אחשוב לגמרי אחרת.
     
  12. דודי לוי Member

    Joined:
    Jul 13, 2006
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    אחד השחקנים הכי גדולים בארץ ואני מדבר בכל הזמנים אין עוד מה להרחיב על זה
    כל עוד הוא ממשיך לעשות בית ספר לכל הגנה בארץ אין סיבה שיפרוש הוא גם נהנה מכדורגל עדיין והוא נותן הכל למכבי אין עוד כאלה שחקנים.
     
  13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 1, 2004
    Messages:
    13,886
    Likes Received:
    0
    אלון מזרחי רק מוכיח עד כמה הוא מפגר ביציאה האחרונה שלו ש"נמני לא ישבור את השיא שלי כי בגילו הרגליים כבר לא משהו היו פעם. הסיבה האמיתית שנמני, בניגוד לכמעט כל שחקן אחר בכדורגל הישראלי הוא עדיין אחד הטובים בליגה בגיל הזה היא שמעולם לא היו לו רגליים שהיו צריכות לסחוב אותו. נמני לא רץ בגיל 19 יותר ממה שהוא רץ היום, אז אולי הזריזות כבר לא אותו דבר, אז הוא לא יכול לפרפר את תוראם על מטר מרובע (עשה את זה לפני שנתיים בר"ג למי שזוכר), מזל שתוראם בספרד ופה יש מקסימום דקל קינן ובמקרה טוב יותר שמעון גרשון. נמני ימשיך כל עוד הוא ירצה, רק שאני פוחד שהוא לא ירצה. מצד שני, בקיץ אני זוכר בבירור איך הוא אמר שזאת השנה האחרונה, ביציע העיתונות לפני שבועיים הוא נשמע כבר אחרת. מצד שלישי ואחרון - מה שנמני אומר אפשר תמיד לזרוח לפח, הבנאדם משנן את השורות כבר 20 שנה, אפילו משטרת ישראל לא משנה את זה.
     
  14. בית"רי מלידה Member

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    9,190
    Likes Received:
    1
    אבי נימני עשה עושה ותמיד יעשה מה שטוב לאבי נימני.

    הוא כמו חתול: לא משנה איך תזרוק אותו, תמיד הוא יפול על ארבעת רגליו, וגם הליכה לשמחות משפחתיות ולבתים של ל"ו צדיקים כמו זאבל'ה רוזנשטיין לא מקלקלת לו...
     
  15. איגור .פ. Member

    Joined:
    Oct 21, 2006
    Messages:
    1,698
    Likes Received:
    13
    לדעתי אבי נימני מסוגל לסחוב עוד עונה אחת שתיים,ואף לעבור את אלון מזרחי במלכות השערים של כל הזמנים,כך שללא צל של ספק אבי נימני צריך להשאר איתנו ולהמשיך לשחק.