הגרמניות באירופה 2006/7

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏15/12/05.

  1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    עצובים אך נכונים הם הדברים. אין מאמן ראוי עם קבלות שהוכיח דבר או חצי דבר באירופה. אין לנו שחקנים כמו קלינסמן או מתיאוס שישחקו בליגה החזקה בעולם (איטליה) ויהיו כוכבי העל של הליגה, ואז יבואו לנבחרת ויקחו גם מונדיאל וגם יורו. היה ונגמר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
     
  2. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/1/06
    הודעות:
    2,276
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אכזבה, אכזבה עצומה. אני חושב שלטעמי התחלנו את חגיגות ההעפלה של ברמן לשלב הנוקאאוט קצת מוקדם מדי, אולי היינו צריכים להיות יותר זהירים ויותרפסימיסטים כמו סלע בשביל להבין איזו טעות מרה נפלה בחלקינו.

    במשחק עצמו היו הרבה מאוד טעויות טקטיות וטעויות שפשוט נבעו מחוסר מזל, קודם כל ה4-5-1 ששאף עלה איתו קצת פחות מתאים מכפי שנראה, ההגנה הגמלונית של ברמן לא ממשהייתה מסוגלת לעצור את המהירות של רונאלדיניו-ג'ולי-גודיונסן, וגם לפני השער הראשון ההגנה של ברמן נחלה כמה וכמה רגעים מביכים. לאחר מכן, העבירה הכל כך טיפשית והכל כך לא מחייבת המציאות של וומה, שיודע להרוס דברים בקלות וזו לא פעם ראשונה במהלך הקריירה שלו שבמו ידיו פשוט הורס לקבוצות\אוהדים, וגם בשער השינ יש לו אשם גדול עקב סגירה לקויה באגף שלו.

    אינ חושב שייתכן שקצת הפרזנו עם ההתלהבות של ברמן, אבל מה שכן ברמן עשתה העונה התקדמות ענקית בצ'מפיונס, אפילו בלי לשים לב ואלמלא השער של מסי בווסטרסטדיון המשחק אמש היה לפוטוקול בלבד והיינו רואים הישג עצום. ככה שברמן יכולה לצעוד קדימה בגאווה ואני מקווה שהמועדון ילמד וישכיל מהטעויות שלו.

    אני ומריד את הכובע בפני ברןמ על עונה אירופית מצוינת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx .
     
  3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏29/5/05
    הודעות:
    21,635
    לייקים שהתקבלו:
    300
    מין:
    זכר
    לכל השלוש שמעל ההודעה של ג'ובאני אלבר תפסיקו לזיין את השכל.

    נדב: להגיע לשמינית גמר זה בסדר גמור, גם אם הדרך נגמרה שם, מה לעשות תראה איזה כסף נזרק בליגות האחרות ואיזה כסף נזרק בגרמניה.
    לגבי הקבוצה שהדיחה את שטוטגארט, מדילסברו קבוצת אמצע טבלה טיפוסית באנגליה שמנצחת בכל יום נתון את המי ומי של הכדורגל הישראלי.

    סלע ו C_J : אני אוהד של הבונדסליגה בימים קשים כמו בימים קלים, השטויות שרשמתם למעלה מעלים בי גכיחוך ואף לא קל!
    באלאק עוד יוכיח את עצמו בקבוצה הטובה בעולם. הרמה בליגה היא אדירה. לצערי מתקשים להראות את זה בזירה האירופית אבל אם הזמן זה ילך. ומה לעשות אנחנו צנועים ולא זורקים כסף כמו האנגלים או הספרדים.
    אנחנו הרובין הוד של הכדורגל האירופאי גם צנועים וגם יפים, בסוף זה ישתלם.

    לכו לישון וקומו מחר רעננים כי שטויות כאלו אני לא רוצה לראות כאן!
     
  4. רפאל Member

    הצטרף ב:
    ‏13/1/04
    הודעות:
    1,415
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שחקן המבורג שהוחלף (טימוטי שחור העור) הוציא אצבע משולשת לעבר הקהל הרוסי והשופט שלף לו על זה אדום.
    בושה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏7/12/06
  5. C-J Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/06
    הודעות:
    1,336
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אדון רוזנר,
    לפני שתנבל את הפה, עדיף שתעשה שיעורי בית ותביא הוכחות סותרות למה שאנחנו טוענים.

    האם אתה יכול להזכיר לנו בבקשה:
    א. 3 שמות של סטארים זרים שמשחקים בגרמניה שברסה/ריאל/מילאן/יונייטד נלחמות עליהם?
    ב. 3 שמות של סטארים גרמנים שעושים כותרות של וואווו מחוץ לגרמניה?
    ג. שם של מאמן גרמני אחד שירצו אותו באיטליה/ספרד/אנגליה?




     
  6. C-J Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/06
    הודעות:
    1,336
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ושכחתי דבר חשוב:

    "ההכרה במגרעה שלך היא תחילת הדרך לשלמות".
     
  7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏29/5/05
    הודעות:
    21,635
    לייקים שהתקבלו:
    300
    מין:
    זכר
    C_j חס וחלילה לא הבנת אותי.
    קודם כל אני אוהב את כולכם, דבר שני לי מפריע שאנשים ממעיטים מערך הבונדסליגה לא משנה איזה הוכחות תביא. אני נשאר נאמן גם אם זה נקרא עיוור מבחינתך.

    ותומאס שאף, אוטמר היצפלד, פליקס מגאת מאמנים שיכלו להאמין בחו"ל.
    אבל זה לא המדד בעיני, מספיק לי מה שאני רואה בכל שבת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
     
  8. C-J Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/06
    הודעות:
    1,336
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יופי,
    אז לפחות בדבר אחד אנחנו מסכימים: האהבה שלנו ל- Deutsche Fussball.

    אבא אמיתי תמיד יאהב את הבן שלו, בימים הטובים ובימים הרעים כאחד.
    אבל, אם הילד נכשל בבית הספר ובקושי עובר מכיתה ח' ל- ט', ובכל זאת באים להשוויץ בפני השכנים ולהגיד שהילד הזה הוא גאון שיגמור בי"ס לרפואה ב- 4 שנים, יהיה זה אווילי ודמיוני כאחד.

    אז מה עושים?
    שיעורי בית + שיעורים פרטיים. והרבה.
    כמו שאין שיעורים פרטיים חינם, כך גם לא תמצא שחקנים בשוק החופשי בחינם.
    הקבוצות חייבות להשקיע, והכל יבוא ביחד (ותראה את המודל היפני לעניין זה):

    כסף טוב יביא שחקנים טובים,
    מאמנים יראו כי יש שחקנים טובים וכסף טוב, אז גם הם יבואו,
    הקבוצות תצלחנה ביבשה, אז מן הסתם המאמנים והשחקנים יהפכו לאטרקציה.
    זהו תהליך של התרחבות.

    והקבוצות הגרמניות, במקום לעלות בסולם הן יורדות:
    בשנה הבאה יהיו פחות נציגות גרמניות במפעלי אופ"א,
    שחקנים טובים ומאמנים טובים לא ירצו לבוא לקבוצה שהמטרה שלה היא אליפות הבונדסליגה לכל היותר,
    הקבוצות יהפכו לפחות אטרקטיביות,
    ימכרו פחות חולצות ומזכרות,
    יהיה להם פחות כסף.
    זהו תהליך של התכנסות.

    ואני לא קונה את זה שלגרמניות אין כסף, או שיש להן פחות כסף מליון.
    מצדי שייקחו הלוואה ! (וזו לא בדיחה)!
     
  9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏29/5/05
    הודעות:
    21,635
    לייקים שהתקבלו:
    300
    מין:
    זכר
    C-J ,
    הפיתרון לבעיה של הכדורגל הגרמני כמו שהצגתי אותה קודם נקראת : באיירן, ברמן, שאלקה , דורטמונד ( ושטוטגארט, למרות שאתם תחשבו שאני לא אובייקטיבי).

    אז ככה:
    באיירן: ספינת הדגל בלה בלה בלה ...

    ברמן : לאט לאט, אבל היא תהיה ליון הבאה של הכדורגל העולמי, רק סבלנות, גם לשאף מותר לעשות טעויות.

    שאלקה: מבחינת סיבסוד רק באיירן אולי עולה עליה, קבוצה שאם תעפיל לאלופות תקבל גב כלכלי עצום אם זה מהרוסים, אם זה מהקהל המדהים שלה, אם זה מהספונסרים ואם זה מהשם שהיא רכשה לעצמה.

    דורטמונד: ראה שאלקה, אלא שאצלהם יספיק אפילו העפלה לאופ"א בשביל לקבל את כל האופציות הכלכליות שהיא תרצה, בעיקר בזכות הקהל והספונסרים. בנוסף יש לה בסיס מצויין של שחקנים שרק ילך וישתבח.

    שטוטגארט: קבוצה שכל פעם מחדש מצליחה לבנות את עצמה משחקנים אלמונים וזולים ( פרט לתומאסון). העפלה לאלופות תאפשר למועדון להביא בדיוק מה שחסר לה קשר במרכז ( לא פרנרוד ולא דה סילבה זה הפיתרון) וחלוץ לצד גומז.

    הקבוצות הללו צריכות ואפילו חייבות לייצג את גרמניה. הרטה ברלין שכרגע בצמרת היא קבוצה שבירה שיכולה בקרוב לאבד את נכסיה הכבדים. לברקוזן בנוייה טוב אבל בשנים האחרונות ישנו משהו רכרוכי במועדון הזה שכל פעם מחדש מאכזב.
    על שאר הקבוצות כמו מיינץ, פרנקפורט וכו הם עדיין לא בשלות להיות בצמרת הכדרוגל הגרמני אז באירופה......

    לסיכום, שנה הבאה שאלקה חוזרת לאלופות, דורטמונד אולי באופ"א ...יהיה טוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
     
  10. C-J Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/06
    הודעות:
    1,336
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הנה גם אתה מודה בעובדה שכסף הוא המנוף של הקבוצות.

    אז נניח שקבוצה גרמנית תגיע ב- 2007 לאלופות: מה יקרה אז?

    אחד משני דברים:
    - לא תשקיע בשחקנים כמו שצריך, ואז תהפוך לבשר התותחים של אירופה (המבורג כמשל)
    - תשקיע טוב, טוב מאוד, ואז תהיה אפשרות להגיע הכי רחוק שאפשר (ביירן אמצע שנות השבעים)

    וקיימת גם אפשרות הביניים: קצת מזה וקצת מזה, ואז תקבל קבוצה שסתם מדשדשת (ביירן בחמש השנים האחרונות).

    לסיכום: בשביל להצליח באירופה אנחנו צריכים להתחרות בצ'לסי, מילאן וברסה. ובשביל זה אנחנו צריכים מזומנים, והרבה.
     
  11. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    כסף זה לא הכל בכדורגל. כסף לא מבטיח כלום. צ'לסי, ריאל, אינטר קבוצות שהוציאו בחמש השנים האחרונות (לפחות) מאות מליוני יורו ועדיין לא זכו בכלום. לעומת זאת הגמר לפני שלוש שנים היה פורטו מונאקו. ויש גם דוגמאות בקטן. למשל המבורג הוציאה בקיץ על רכש 24 מליון יורו. יותר מכל קבוצה גרמנית אחרת. איפה הם היום כולנו יודעים.
    לא חייבים להוציא מאות מליונים. צריך להוציא כסף בשכל ולבנות קבוצות בשכל.


    לירן, להודעה שלך מלמעלה יותר. שמינית גמר זה רע מאוד ושום תירוץ של תקציבים וכסף גדול לא יעזור לך. תראה מי הגיע לשלב רבע הגמר בשנה שעבר, למשל, שבה הודחתם ע"י מידלסבורו בשלב הששעשרית גמר. באזל, לבסקי סופיה, שתי רומניות וזניט סט. פטרסבורג. קבוצות יותר עשירות משטוטגרט או מקבוצות "אירופיות" בליגה הגרמנית? ליגות שבהן כסף יותר גדול מאשר בליגה הגרמנית? לא נראה לי.
    אתה יודע למשל, שבעונה שעברה שהמבורג הייתה כל כך טובה היא עפה בשמינית הגמר ע"י אימרפית הכורגל סטיאווה בוקרשט מהליגה האימתנית שברומניה.
    ואתה יודע מי הגיע שנה לפני זה? אלקמר, אוסטריה וינה, אוקזר, ספורטינג, בין השאר. שוב אותו הרעיון.

    חברים. כסף זה סתם תירוץ.
     
  12. רפאל Member

    הצטרף ב:
    ‏13/1/04
    הודעות:
    1,415
    לייקים שהתקבלו:
    0
    CHELSEA?
    זכו בשני אליפויות הפריימרליג האחרונות.
     
  13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    זה קבוצות עשו גם בלי 250 מיליון יורו. הוא מדבר על אירופה כמובן.
     
  14. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    וכמובן שלרשימה ההיא הייתי צריך להוסיף גם את ברצלונה שבמשך 14 שנים השקיעה הרבה הרבה יותר ממאה מיליון יורו בלי לזכות בשום תואר אירופי.
     
  15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏29/5/05
    הודעות:
    21,635
    לייקים שהתקבלו:
    300
    מין:
    זכר
    נדב, כסף זה סתם תירוץ למי שעדיין חיי בעבר וחושב שברצלונה, באיירן או כל אימפריה אירופאית אחרת היו עדיין בטופ לולא היה להם כסף.

    ושוב בחזרה לעונה שעברה, בעוד הקבוצות הקטנות שציינת קיבלו הגרלות נוחות שטוטגארט שתמיד נופלת במשחקים מול קבוצות אנגליות או איטלקיות הגרילה את מידלסברו.
    מה עוד שהכל היה בתקופת העידן האפל של סניור טראפטוני....