מחזור 10 בליגת העל: תיקו בבלומפילד, בית"ר חוגגת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏24/11/06.

  1. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,635
    לייקים שהתקבלו:
    3,524
    מין:
    זכר
    על הפנים. אפשר לסיים את המשחק עכשיו מבחינתי. שייגמר "רק" 2-0. זה היה צפוי אחרי הניצחון הגדול בפאריז ואחרי שראיתי ששוב פאאס המתלבט אם להישאר או לא תוך כדי משחק בהרכב, שחליבה העגלה מגן ושבאדיר שוב בלם. חוסר מזל בנוסף. כל הכבוד לאשדוד.

    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

    גם ככה קשה לנו 11 נגד 11 אז בטח יהיה לנו יותר קשה 12 נגד 11, השופט אידיוט, כל הזמן מפריע להנעת הכדור הלא תורמת של הפועל, כבר פעמיים זה פגע בו והגיע לשחקן של אשדוד. לא ייאמן שאין תנועה בקישור, אנחנו תוקפים או מנסים עם הרבה שחקנים ואיימנו לשער בדיוק פעמיים. דגו מנסה אבל בהתקפה הוא אפס, אנטבי מנסה לפחות וחליבה כמובן חורים. חייבים להכניס את ברדה במחצית, רק לא יוליץ, שדגו ייצא וורמוט יהיה מתחת לחלוץ או משהו, גם ככה הלך המשחק, לפחות שיגיעו לשער ולא ייספגו את השלישי.
    שום לא מצליח להטריף את השחקנים ולהחזירם לקרקע, ככה אי אפשר להתקדם, לה טל חן גם לא משחק?
    שיילחמו בשביל האוהדים שבאו ועשו את הדרך הארוכה וסובלים עד עכשיו. אין תנועה ואף שחקן לא זז.
    פאאס כמעט בישל עוד גול לאשדוד, לך הביתה, אידיוט!!! לא מרוכז, מוסר ליריב!!!.
    אין משחק שאין לנו הגנה רדומה, נמאס פשוט נמאס! לא מאשים את שום אלא את השחקנים שעושים טובה שהם משחקים ומזלזלים באשדוד, כמה זמן לוקח לצאת מהלם שני השערים? אני בטוח ששום הזהיר משאננות, הכתובת הייתה על הקיר, אין לנו את המחליף דה ברונו, אין מי שיישנה את המשחק באמת.

    http://images.one.co.il/images/d/gg114888.Xxx
    אם הלבן בתמונה היה מעורב, הולך לקבל את הכדור ועושה תנועה לקבל את הכדור באגף ולנסות לעבור מגן, היה יותר טוב, אבל לא, לא ברור מה עם גילי.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏28/11/06
  2. בית"רי מלידה Member

    הצטרף ב:
    ‏3/1/04
    הודעות:
    9,190
    לייקים שהתקבלו:
    1
    אשדודייה, דיה דיה... :aaarofl:

    עזרן בדקה השישית, ושביט אלימלך בשער עצמי...פחחחח...

    אני מת לראות את הפרצוף של אבוקוף עכשיו... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx
     
  3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/9/02
    הודעות:
    17,976
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נקווה שעזרן יילך וישתפר כמה שיותר,עד עכשיו מאז החזרה שלו מקפריסין הוא לא רע בכלל.
     
  4. בית"רי מלידה Member

    הצטרף ב:
    ‏3/1/04
    הודעות:
    9,190
    לייקים שהתקבלו:
    1
    אופ..הבועל חוזרים למשחק, רק 2:1 לאשדוד.
     
  5. The-Gunner Member

    הצטרף ב:
    ‏26/8/06
    הודעות:
    3,207
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתמול הייתי במשחק בין מכבי ת"א למכבי חיפה, אח, איזו אווירה.
    איזה קהל יש למכבי, כל המשחק עודד, רק חבל שאסור להכניס אמצעי עידוד לאצטדיון (משטרה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx ).

    לגבי המשחק - חבל.
    מכבי ת"א שלטה במחצית הראשונה, איזה פספוס היה לא להבקיע שער. הפתיע אותי לטובה רוסו, שנתן מחצית ראשונה נהדרת, נלחם, עשה הגנה, ופשוט היה אחד הטובים במגרש.
    שפונגין כהרגלו היה מעולה, ונמני? זה נמני, כרגיל עם שער של אלוף.
    מחצית שנייה הצהובים הורידו את הקצב, התעייפו וכבר אפשר היה לראות שהם משחקים על תיקו.
    מהיציע היה קשה להבחין מה קרה בפנדל של חיפה, אבל היה ביזיון עם איתן תבריזי. כן פנדל, לא פנדל ומה לא..
    חבל, מכבי פספסה הזדמנות לנצח את הירוקים, אבל לא נורא. מכבי ת"א במצב טוב בטבלה, נראית די טוב.
    רק לראות איך הקהל הירוק חוגג מתוצאת התיקו - מחמם את הלב.
     
  6. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,635
    לייקים שהתקבלו:
    3,524
    מין:
    זכר
    הפסדנו ברשלנות, פשוט ככה, השחקנים השלימו עם העובדה שהלך המשחק עשר דקות לסיום, בתוספת הזמן אף אחד לא עשה תנועה, משחק מבזה של הקבוצה היום, הבקענו שער מטעות של שחקן אידיוט כמו עידן מליחי שנתן משחק מעולה אבל היה חייב לקלקל, הפועל לא הצליחה לפרוץ בונקר קטלני של אשדוד במחצית השנייה, 4 קשרים דפנסיבים. שהפועל שלטה בכדור בקלות, כולם התמהמהו עם הבעיטות לשער וזה מה שקורה, זה יכל להיגמר עצוב מאוד מבחינת הספיגות גם, מזל שהולצמן נתן את אחד המשחקים החלשים שלו, קבלת החלטות שגויה, חוסר דיוק, חוסר חדות ולמרות זאת הוא יצר לעצמו הרבה מצבים. אבוקסיס היה היחיד שהאמין וניסה, משחק מבזה של גילי ורמוט היום, לא עשה שום דבר, לא מגיע לו לקבל דקות, דגו ניסה הרבה יותר ממנו. טועמה גם היה גרוע והפסיד בכל תאקל והרים ישר לידי השוער, אבל מה לעשות זה מה השהיה. רוצה להצדיע דווקא לתומר חליבה, שאת החורים שלו בהגנה הוא עשה, אבל הוא עלה למעלה כל הזמן כתומך ורצה מאוד לארגן את השיויון, היה לנו את המצב שיוליץ העגלה החמיץ, עוד מצב שניים וזהו, אני מאוד מחזיק מהחלק ההתקפי של הפועל ומאוד מאוכזב שנכשלנו היום, המשחק החסר ישוחק עוד למעלה משלוש שבועות כך שהוא לא מזיז לאף אחד, כישלון, אבל זה היה ידוע מראש. שום תמיד שוגה בהרכב שהוא מעלה ועושה חילוף במחצית, איך זה שברדה שהבקיע באופ"א ונתן מחצית שנייה גדולה, לא משחק? אני בעד לשלב את נתאכו הוא נראה לי שחקן טוב מאוד. ברדה שינה את המשחק אבל לא מספיק טוב.
    אלימלך גם מנע כמה גולים, שוער גדול, ההגנה שלנו לא טובה.
    לפחות אבוקסיס כבש את אחד משעריו הבודדים בהפועל. חייבים חיזוק בינואר.

    ציונים:

    אלימלך - 7.5
    חליבה - 7
    פאאס - 5.5
    באדיר - 6.5
    אנטבי - 7
    אבוקסיס - 7
    אבוטבול - 5.5(איכזב היום נתן משחק חלש)
    דגו - 6 ( ניסה אבל אי אפשר לבד)
    ורמוט - 5.5 (על הפנים)
    טועמה - 5.5( ממש לא אותו שחקן ששיחק נגד פאריס סן זרמן, איפה החדות איפה?, סלים שחקן גדול ומשחק הבא הוא יהיה יותר טוב)
    אוגבונה - 5 (הוא הגיע למשחק בכלל?)

    מחליפים:

    ברדה - 6
    יוליץ - 4
    נתאכו -

    מילה על אשדוד: הקבוצה פתחה מעולה את המשחק ויש שם אוסף נהדר של שחקנים בחלק הקדמי, הבלם הזר בהגנה מתגלה כהצלחה, למרות הניצחון היפה שלה היום, חבל אם הקבוצה של חזן תהפוך לקבוצה בונקריסטית, זו לא אשדוד.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏28/11/06
  7. Apu Member

    הצטרף ב:
    ‏26/8/04
    הודעות:
    3,085
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אחח האירוניה - שיחקנו יותר טוב במשחק הזה מול אשדוד מאשר מול כפ"ס ונתניה, והפסדנו.
    אגב איזה לחץ דקות 50-80, זאת קבוצה!
     
  8. בית"רי מלידה Member

    הצטרף ב:
    ‏3/1/04
    הודעות:
    9,190
    לייקים שהתקבלו:
    1
    חשבתי שקבוצה שמשחקת יותר טוב גם מבקיעה יותר, אבל אולי טעיתי...
     
  9. Spanish Weapon Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/05
    הודעות:
    3,542
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה לא קצת אבסורדי שנתת לארבעה שחקנים ציון 7 ומעלה והפועל ת"א בכלל הפסידה?

    בכל אופן , כל הכבוד לאשדוד שעושה את הליגה לעוד יותר מעניינת בנצחון שלה היום.
     
  10. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏18/9/03
    הודעות:
    7,794
    לייקים שהתקבלו:
    191
    מין:
    זכר
    נו.. לפחות הפועל לא מצליחה להתרחק מאיתנו יותר מידי.
    כל הכבוד לאשדוד, הבעיה היא שתוצאות המשחקים של היום ושל אתמול רק עוזרות לבית"ר.
     
  11. בית"רי מלידה Member

    הצטרף ב:
    ‏3/1/04
    הודעות:
    9,190
    לייקים שהתקבלו:
    1
    " הגהינום שלכם - הוא גן העדן שלנו ". ( בשם כל אוהדי בית"ר ) http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
     
  12. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,635
    לייקים שהתקבלו:
    3,524
    מין:
    זכר
    אתה צודק מצד אחד, מצד שני לא. אלימלך עשה את העבודה שלו על הצד הטוב ביותר, הוא לא אשם בגולים שספג והציל עוד שלושה שערים, מגיע לו מעל 7 לפחות לדעתי ואני חושב שאתה מסכים איתי בזה.
    תומר חליבה ויגאל אנטבי היו היחידים שעשו משהו בהתקפת הקבוצה בצורה רצינית, טועמה וורמוט לא הגיעו למשחק, אנטבי היה מעולה הגנתית אבל חליבה לבד באגף יצר לפעמים כדורי רוחב מסוכנים והכל, לדעתי מגיע לו גם ציון של 7.
    אבוקסיס נתן משחק טוב היום גם לדעתי, הוא בעיקר החזיק את האמצע של הפועל בדקות הטובות שלה, עשה עבודה של שני שחקנים, אבוטבול לא הגיע היום למשחק וחבל. לא ציפיתי מאבוקסיס לגולים זה לא התפקיד שלו, הוא הריץ קדימה את המשחק והיה טוב ושווה ציון 7. מה שלא אהבתי אצלו זה שהוא לא חילץ את הכדור ששחקן אשדוד שכב על הריצפה, אבל אשדוד טובים גם בתיאטרון והם מתאמנים באימונים בוודאי על הנפילות, בעיקר הולצמן הליצן.

    בית"רי מילדה, מותר לך להיות "שמח לאיד" זה מובן וצפוי, אבל הסיפור בליגה לא גמור, לא אכפת לי שחיפה תיקח עוד אליפות ואתם לא לדוגמא. בית"ר היו מתים להתחלף עם הפועל או חיפה בגביע אופ"א, חיפה עם רגל וחצי ב32 האחרונות, והפועל אינשאללה תיהיה שם גם אחרי ניצחון על הצ'כי. כולה ניצחתם את פ"ת המהוללת של לחמן. עם התקציב שלכם הייתם צריכים להיות בפער יותר גדול מהמקום הראשון, ולכולם ברור למי הגיע לנצח בטדי. ל
     
    נערך לאחרונה ב: ‏28/11/06
  13. burning soil Member

    הצטרף ב:
    ‏15/11/02
    הודעות:
    5,216
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מ.ס אשדוד! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx

    יניב עזרן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wub.Xxx

    שביט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wub.Xxx



    האמת שחשבתי שהגועל יוציאו עוד ניצחון בפוקס, אבל מסתבר שגם יצחק שום עוד לא קוסם מספיק גדול.

     
  14. ReL Member

    הצטרף ב:
    ‏27/7/04
    הודעות:
    3,759
    לייקים שהתקבלו:
    0
    היה צפוי שאשדוד תנצח את הפועל , לא היה להפועל שום סיכוי אחרי התצוגה הענקית ביום חמישי לבוא ולהוציא גם נקודה באשדוד . זה היה ברור .

    הפועל לא צריכה להילחץ , יש לה עוד משחק חסר והיא רק נקודה מבית"ר . ובואו לא נשכח שיש משחק בין הפועל לבית"ר עוד כמה מחזורים.
     
  15. MHFC Member

    הצטרף ב:
    ‏25/7/06
    הודעות:
    1,645
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני מגיב רק עכשיו בגלל שהייתה בעיה בפורום קודם וגם בגלל שלא היה לי זמן להגיב כמעט.
    אני לא כל כך מאוכזב, מצד אחד הינו יכולים להכניס את השער השני ב-20 הדקות האחרונות, אבל מצד שני אנחנו יכולים להתנחם שהשגנו תיקו לאחר שכבר פיגרנו 1-0, בכל אופן התוצאה הזאת לא טובה לנו ולא למכבי ת"א, אלא לשאר הקבוצות שמעלינו.

    מחצית ראשונה הייתה הגרועה ביותר שראיתי העונה, אף מצב לא היה לזכות מכבי חיפה!! שיא שפל, השחקנים הגיעו ללא מוטיבציה,ללא נחישות, הקרבה, לחימה, כל זה לא היה במחצית הראשונה, רוני לוי היה צריך להמשיך עם ההרכב המנצח שלו מיום חמישי, עם רפאלוב בהרכב ובוקלי באמצע וראינו במחצית השנייה את מכבי חיפה משחקת יותר טוב כאשר בוקולי באמצע.
    במחצית השנייה היינו יותר טובים, אבם גם מחצית סבירה בסה"כ, היינו עדיפים על פני מכבי ת"א, אבל השליטה שלנו לא הובילה לשערים. שער מקרי מאוד של נימני מבעיטה חופשית העלתה את מכבי ת"א ליתרון 1-0 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx , מזל שלאחר כמה דקות נשרק פנדל לטובתנו וקטן כבש את שער השיויון, למרות שהבעיטה הייתה על הפנים וקאלה היה חייב לעדוף אותה.
    מאז כניסתו של רפאלוב המשחק של מכבי חיפה נראה הרבה יותר טוב, כיף לראות את הילד המוכשר הזה משחק, אני מקווה שרוני לוי יפתח איתו ביום שני מול כפר- סבא לאור העובדה שהוא בכושר מצוין ומסודי מראה יכול חלשה מאוד. בכלל מאז השער היינו טובים מאוד, אבל לא השכלנו את המצבים לשערים וזה חבל מבחינתנו.

    בקשר לשופטים, תבריזי התחרפן, אם הוא שרק לפנדל, זה אומר שהוא יודע שיחיאל נגע ביד, אז למה ללכת לקוון ואז לשופט הרביעי בכדי להיות 'בטוח' בהחלטתו, רואים שיחיאל נגע ביד בבירור והוא היה קרוב למקרה.

    מילה על הקהל, אז למרות כל החיפושים של המשטרה, אוהדי מכבי חיפה עדיין מצליחים להכניס אבוקות, משטרה שכונה יש בארץ, אבל כל הרימוני העשן האלה מטריפים יותר את האוהדים וגם את השחקנים. העידוד של הקהל הירוק לא היה דומיננטי כמו בכל משחק, אבל הוא נשמע לא מעט.
    אני כבר מחכה למחזור הבא מול כפר- סבא ביום שני, אחלה יום ואחלה שעה, אני מתכוון להגיע.

    לגבי הפועל ת"א, לדעתי העייפות השפיעה עליהם היום, למרות ההפסד, היא לא צריכה להיות יותר מדי מאוכזבת כי יש לה עדיין 16 נקודות והיא בסך הכל 4 נקודות פחות מהמוליכה- ביתר שבמאזנה 20 נקודות.