הרגו אותי שרף וקופמן בויכוח הדבילי שלהם על מה יותר מביא כבוד הכדורגל והכדורסל... קופמן אומר שגביע אופ"א זה לא מפעל איכותי אז שלמה אומר לו "וגביע הקוראץ' וגביע האני לא יודע המתרוממים מעניין מישהו..." 2 ליצנים 2 אלה
המשחק המלא מאתמול בין בית"ר ירושלים להפועל פתח תקווה. כל הכבוד לווינט! http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-4458,00.html
כן אני לא מבין את קופמן איך הוא מתלהב מכל הגביעים הקטנים בעלי שום חשיבות... יורוליג זה הדבר האמיתי, גם יולב זה לא הכי הכי. כדורגל מביא לישראל יותר פרסום מאשר כדורסל (אם לא נחשיב את מכבי ת"א)! אבל הויכוחים שלהם פשוט הורגים!!! שרף פשוט שונא כל תחום שלא קשור לכדורגל! ואיך ששרף מנסה להגיד משהו על משחק שהיה ואז צביקה שרף נדחף ואומר: הם היו צריכים לצאת לפסברייק... ושרף מסתכל עליו בעין עקומה... :aaarofl:
התוכנית הזו זה כמו העיתונים: צריך למלא דפים, אז כותבים משהו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
איך שלמה שרף נקרע מצחוק כשתבריזי שינה את ההחלטות לגבי הפנדל!!! חחח ענק השלמה הזה! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
מישהו ראה את הראיון עם דניאל יאמר בתכנית 'אחד על אחד'? אני נהנתי לראות את התכנית, למרות שהיא לא חידשה כלום.
על מה אתה מדבר? איזה פרסום הכדורגל הביא לנו? מבחינת כל אזרח אירופאי ממוצע שמבין בכדורגל , ישראל היא לא יותר מנבחרת בינונית שלפעמים מצליחה לעשות צרות לנבחרות גדולות. ההצלחה היחסית בין הכדורסל לכדורגל היא ללא ספק לטובת הכדורסל. נבחרת ישראל בכדורסל הגיעה לרבע גמר אליפות אירופה, מכבי ת"א עם ארון גביעים מרשים ביורוליג, הפועל ירושלים זכתה ביול"ב. שרף מדבר לפעמים כאלה שטויות , נצחון על קבוצה צרפתית מדשדשת (ואני לא מזלזל אפילו בפסיק מההישג של הפועל ת"א אבל עדיין) גורם לו להרגיש כאילו הכדורגל פה נמצא כבר בפנתיאון העולמי.
למכבי ת"א כדורסל אתה קורא כדורסל ישראלי? 4 זרים על המגרש ועוד מתאזרח, תעשה טובה, תראה את הרמה בליגה, את הרמה של הנבחרת, שום דבר אחד גדול, עד היום שום שחקן לא הגיע לליגה האמיתית
פירסום? בולשיט. אחרי הניצחון של מכבי לפני שנתיים בגמר, חיפשתי בכל אתר חדשות עולמי, משהו קטן, איזכור - נאדה. הכדורסל פשוט לא מעניין.
חבר'ה אתם מדברים שטויות. הכדורגל לא מקבל שום חשיפה רצינית יותר ממה שהתקשורת הישראלית מנסה ליצור לו. אף אחד באירופה לא באמת התייחס ברצינות להפועל ת"א ברבע גמר אופ"א/חיפה בצ'מפיונס ולא יעזור מה תגידו לי. ובסדר, מכבי ת"א בכדורסל זה לא בדיוק "כדורסל ישראלי" להגדרתכם אז תסתכלו על הנבחרת - ביום שבו נבחרת ישראל תצליח לנצח (אני כבר לא מדבר על לעלות לטורניר אירופי/עולמי) נבחרת שתהיה מספיק חזקה כדי לזכות שנתיים לאחר מכן באליפות העולם(ספרד) נדבר. יותר מזה,תראו איך אנחנו מתלהבים מהעלייה של הנבחרת הצעירה לאליפות אירופה(ואני בין אולי הכי מתלהבים) אבל הנוער של ישראל בכדורסל מגיע כמעט כל שנתיים לשלבים הכי גבוהים באליפות אירופה(כבר מזמן לא מדברים שם על העפלה)
פירסום לא הכי, כי הכדורסל באירופה אולי חוץ מספרד,איטליה,ויוון שהן המדינות הגדולות של הכדורסל האירופי לא מעניין על יתר המידה. אבל מה שכן, דווקא כן רוכשים לכדורסל שלנו כבוד באירופה ורואים את זה בקבוצות ובמאמנים שבאים לפה, ומדברים רק דברים טובים עלינו, בין אם מדובר ביריבות חלשות ובינוניות שרוצות להגיע לרמה שלנו, או ביריבות שמגיעות ממדינות של כדורסל, גם הן מעריכות אותנו. בכדורגל אנחנו רק מתחילים לצבור לעצמינו את השם, סך הכל כמה זמן אנחנו באירופה? בכדורסל יש יותר מסורת ולא מתעלמים מזה.