הביטלס

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Monkey D.Luffy, ‏7/11/06.

  1. Waters Member

    הצטרף ב:
    ‏13/2/05
    הודעות:
    1,961
    לייקים שהתקבלו:
    0
    רבע מהאלבום הוא מסוג השירים שציינת. שלושתם שירים מדהימים. השאר - אהובים לא פחות (אולי יותר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx) .

    שורה תחתונה. עוד אלבום מעולה.
     
  2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/1/04
    הודעות:
    19,692
    לייקים שהתקבלו:
    0
    Let it be אלבום שנוצר כשהלהקה כבר הייתה מפוררת. מי שיראה את הסרט הדוקומנטרי שהיה אמור לתעד את הקלטת האלבום יראה כמה הם פשוט לא סובלים אחד את נוכחותו של השני. זה מסמך מרתק.
    עצוב לחשוב שגאונות כזאת נגמרה בטונים כל כך צורמים, אבל זה כנראה בלתי נמנע - הם עבדו באינטנסיביות אדירה במשך 8 שנים רצופות, ורבים היו נשברים הרבה קודם.

    אגב, כמעט כולם כותבים Yesterday ואני שוב נדהם כמה אנשים אוהבים את השיר הזה, שבמקור נכתב על ביצים מקושקשות... לא אהבתי אותו במיוחד אף פעם, אפילו הייתי שם אותו בין 3 השירים החלשים ביותר באלבום.
     
  3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏1/4/05
    הודעות:
    24,217
    לייקים שהתקבלו:
    6,259
    מצידי שהשיר היה נכתב על קופים בהונדורס, המלודיה הנפלאה זה מה שמשנה.
     
  4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/1/04
    הודעות:
    19,692
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מלודיה יפה אבל פשטנית. מסוג השירים שממצים את עצמם אחרי מספר חד ספרתי של שמיעות. שירים כאלה אוהבים בד"כ אנשים שלא מכירים את הביטלס מעבר ללהיטים.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏12/11/06
  5. SeRgInHo Member

    הצטרף ב:
    ‏25/10/05
    הודעות:
    10,627
    לייקים שהתקבלו:
    20
    קאריק צודק. למי לעזאזל אכפת על מה זה נכתב. כשאני שומע מוזיקה אני קודם כל מתייחס למנגינה ורק אח"כ לכל השאר. מהבחינה הזאת לדעתי לפחות, yesterday הוא אחד השירים הגדולים של הלהקה.
     
  6. Bensh Member

    הצטרף ב:
    ‏27/1/05
    הודעות:
    6,643
    לייקים שהתקבלו:
    0
    Tommorow Never Knows
    Eleanor Rigby
    I'm only Sleeping
    A Day in the Life
    Helter Skelter
     
  7. Monkey D.Luffy Member

    הצטרף ב:
    ‏20/8/06
    הודעות:
    197
    לייקים שהתקבלו:
    0
    עדיין לא צפיתי באף אחד מסרטיהם, איפה אני יכול להשיג אותם? ובמיוחד את לט איט בי.
     
  8. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/1/04
    הודעות:
    19,692
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שתי אפשרויות:
    1. האוזן השלישית.
    2. הדרך הלא חוקית, אם אתה מבין על מה אני מדבר.
     
  9. Monkey D.Luffy Member

    הצטרף ב:
    ‏20/8/06
    הודעות:
    197
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כן P:
    ניראה לי שבכל זאת אלך על האוזן השלישית. פעם ראשונה שאני כל כך מכבד אייטם מסוים, שאני פשוט חייב לרכוש חוקית.
     
  10. mr.shmactics Member

    הצטרף ב:
    ‏6/2/06
    הודעות:
    591
    לייקים שהתקבלו:
    0
    טעות בדיון...
     
    נערך לאחרונה ב: ‏13/11/06
  11. Monkey D.Luffy Member

    הצטרף ב:
    ‏20/8/06
    הודעות:
    197
    לייקים שהתקבלו:
    0
  12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏1/4/05
    הודעות:
    24,217
    לייקים שהתקבלו:
    6,259
    אין יור פייס גיא. בחירה צפויה, אבל די צודקת. בנוגע לשאר הפייבוריטים שלי, אני קצת מאוכזב מבחירתו של סאמת'ינג במקום העשירי. Come Together מצא לעצמו מקום מכובד-17, A Day In The Life תשיעי וThe Long And Winding Road 19. הצלחה יפה, כולם ב-20 הראשונים.
     
  13. SeRgInHo Member

    הצטרף ב:
    ‏25/10/05
    הודעות:
    10,627
    לייקים שהתקבלו:
    20
    אין מה לעשות, YESTERDAY הוא אחד השירים הידועים בעולם מוזיקה.

    אגב איזה אומנים מפורסמים הקליטו אותו, ואת סומת'ינג?
     
  14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏1/4/05
    הודעות:
    24,217
    לייקים שהתקבלו:
    6,259
    אם כבר גרסאות כיסוי לביטלס, ראיתי שהזונה בת זונה ויקטוריה בקהאם הקליטה גרסת כיסוי לקאם תוגד'ר. מישהו שמע?
     
  15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/1/04
    הודעות:
    19,692
    לייקים שהתקבלו:
    0
    המממ... קצת באיחור אבל, אין מיי פייס? זו בחירה המונית של אנשים שרובם לא בהכרח מכיר את הביטלס באמת. הבחירות נדושות לחלוטין. עם כל הכבוד למישל (שנטען שזה שיר של מקרטני וזה לא הכי מדוייק), 10 השירים ברשימה הם גם 10 השירים שהכי הגיוני שתשמע בגלגל"צ. אינדיקציה למשהו זה לא.
    אני לא יכול לומר מילה רעה על שיר של הביטלס, פשוט לא יכול. אבל לומר ש-Yesterday הוא השיר הכי טוב של הביטלס, זה קודם כל לבטל את מה שעשו שאר החיפושיות, כי זה נטו שיר של מקרטני לבד (אף אחד מחברי הלהקה ל משתתף בו), ובעיקר ממעיט מהערך המוזיקלי העצום שהם נושאים.
    השיר הזה אגב הוא אולי הגורם הכי כבד בסכסוך של מקרטני ולנון, ובעיניי זו עוד סיבה לא לחבב את השיר הנדוש הזה.
    לשאלתך סרגיי, קאברים של Yesterday נעשו באינספור הופעות של אינספור אמנים, מניל דיאמונד ועד קריידל אוף פילת'. אם כבר קאברים מוצלחים, אני אוהב את הגרסה של שרה מקלאכלאן ל"Blackbird" מתוך הפסקול של I am sam.