אוקיי אני אשאל: איזה שחקן מברזיל ששיחק באינטר כמגן שמאלי, והעונה שעברה היה מבוקש על ידי ביתר ירושליים.
השחקן התאבד בשנת 1994 בחודש מאי לפי שמה אני זוכר ולא כפי שציינת בשנות המאוחרות של ה80. אז אני שואל שאלה יותר קלה: מי הוא השחקן היחיד שזכה בשתי אליפויות ברציפות עם קבוצות שונות?
איך הגיע ויטוריו פוצו לעמדת מאמן האזורי בשנות ה30 שאחר כך גם הביא אותה להיות אלופת עולם פעמים? רמז: התשובה היא שם של מקצוע.
כבר כמעט שבוע הדיון מת אז אני ישאל שאלה חדשה אם אסור אני מצטער. איזה 2 שחקנים זכו ב-2 אליפויות בעונה אחת?
אני לא בטוח אבל סיכוי טוב שזאת התשובה, אולי איברהימוביץ' ווירה? הם זכו עם יובה באליפות איטליה, אומנם כתוצאה מפרשת השחיטות האליפות של עונת 2005/2006 הוענקה לאינטר בגלל שהיא סיימה שלישית ומילאן שסיימה שנייה הוענשה בהפחתת נקודות, לכן אני חושב שאפשר להחשיב את זה כ-2 אליפויות לויירה וזלאטן בעונה אחת.... :aaa15: