אם כבר המתיחה שהכי אהבתי היתה על דייויד ג'יימס החרטטן... אבל באמת אפשר למצוא מישהו קצת יותר משעשע וכריזמטי מריו.
חזרה למוזיקה, ברשותכם. אחרי הדיבור שלי עם סטרטפורד על ה-Seahorses, ובכלל הידיעה שהוא איש מנצ'סטר ברוחו, אני מוכן לשים את משכורת הקבע הראשונה שלי על זה שהוא בטח אוהב את השרלטנס. השרלטנס הושפעו בבירור מהאלבום הראשון של הסטון רוזס ומההפי מאנדייז (גם הם, איך לא, הרכבים ממנצ'סטר), היה להם אלבום בכורה חביב למדי אבל בסך הכל להקה בינונית יחסית עם כמה סינגלים מצויינים לאורך הקריירה שלהם שנמשכת עד היום. הדיסק האחרון שלהם, שיצא השנה, היה גרוע למדי אבל עדיין להקה מצויינת עם כמה שירים מצויינים וידועים, הידוע מכולם My בקישור. רק תשימו לב, הייתה להקה בשם השרלטנס גם בסיקסטיז, והם בכלל היו אמריקנים.
הוטספר, בוא נבהיר כמה דברים פעם אחת ולתמיד,אני לא רק מנצסטרי ברוחי, נולדתי במנצסטר,ההורים העכשווים שלי חטפו אותי כשהייתי תינוק,יש חטופי תימן,אני ואיסטלנד מחטופי מנצסטר, יום אחד גם אנחנו נמצא איזה רבי משולם שיתבצר באיזה וילה ביהוד למען החזרתנו למשפחות שלנו אי שם בסלפורד-מנצסטר. דבר שני, בוודאי שאני אוהב את השרלטונס,כבר הזכרתי אותם באחד מדיוני המוזיקה שהיו פה, כמובן שהלהיט המוכר ביותר שלהם היה גם בדיסק האוסף שהכנתי למשחקי הנבחרת בפאב (איסטלנד השיר שלך מג'ימי גרימבל), הם כמו הSeahorses נמצאים בצל של הסטון רוזס שהיא הלהקה מספר 1 שיצאה מעיר הקודש, גם הם הושפעו מהרוזס.
ביום ראשון האחרון של אוקטובר כבר עוברים לשעון חורף, משמע בלילה שבין ה29 ל30 בחודש הזה מחליפים את השעון.
Gooner כשיש לך תרגום בטלוויזיה זה מאוד קל,מה גם שבתוכניות המבטא קצת יותר מעודן, תנסה לדבר בטלפון עם מנצסטרי בעל מבטא כבד,סינית כבר יותר קל ללמוד.
לא יודע אם זה פורסם פה כבר, אבל זה די נחמד- נראה כמה מהמועדונים באנגליה אתם מזהים בתמונה: http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...geID=1316372199
עד היום אני די מתקשה בהבנה של מבטא בריטי. אפילו עם הקרובים שלי בלונדון אני לפעמים נאלץ במהלך שיחה לומר איזה "What?" דבילי כזה, ולהם יש מבטא די קל. אבל לא משנה מה תאמרו, אין מבטא נורא יותר מהמבטא הסקוטי.