סלע, אתה לא חושב שהשאלה טיפה מוגזמת? השאלות צריכות להיות קלילות ופשוטות. מילא היית אומר מי היה ה-MVP בסדרה הזאת (שזה עדיין קשה, אבל עדיין..). אני בטוח שאף אחד לא ידע את זה (אלא אם כן הוא יבדוק באינטרנט, ואז זה לא שווה).
דווקא לא. הוא קלע בעיקר מ 2 נק' רחוקות, וכל זה אכן היה ברבע האחרון (קלאץ') http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
השם הוא כמובן ג'ון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx אני רואה שזה לא חד פעמי. הוא גם ניצח את פיניקס בסדרת הגמר של 93 עם שלשה מטורפת.
לפני שאני נוסע לצפון, רק רציתי לתת לכם את התשובה. התשובה היא כמובן פרד קמפבל הגבוה שנרשם בסגל של עירוני ר"ג לעונה הקרובה (אגב הוא בן 44...). בעבר נעשה נסיון להשתמש בגובהו וביכולות הפיזיות שלו בנבחרת הכדוריד. היה עוד מתאזרח שזה נעשה איתו, אבל אני לא זוכר איך קראו לו.
טוב חבר'ה, צריך להעיר את האשכול הזה. שאלה: מי מחזיק בשיא הזכיות באליפות וימבלדון ביחידים, וכמה זכיות יש לו?
טוב, בשביל לעורר את הטריוויה, ולא לתת לה להיעלם, אני אשאל שאלה מאוד אבל מאוד פשוטה וקלה: מי ה-MVP של ה-NBA בעונה החולפת, ומי ה-MVP של היורוליג בעונה החולפת? אם אתם בטוחים בתשובה, פשוט תשאלו. בלי לחכות לאישור.
ביורוליג ה-MPV הוא כמובן פרקר, ב-NBA אני לא בטוח אבל נראה לי שסטיב נאש היה של הסדירה ודווין וייד של גמר הפלייאוף? תמשיך לשאול..