באסילה לא זימן שחקנים מדרום אמריקה כי יש להם משחקים בליגה ובגביעים היבשתיים אין אצלהם פגרה, לכן הוא העדיף להתבסס על הלגיונרים שלו.
אם נגיד את האמת, חוץ מגאגו ופאלאסיו אין הרבה שחקנים שיש להם מקום בסגל... דובר על אינסואה ובילוס כשהיו בבוקה, ועל טבז ומאסצ'ראנו שהיו בקורינתיאנס, אבל עכשיו..
אין לי יותר מדיי מה להגיד על הסגל הכללי של ארגוניס, ועל זה שדווקא במומנטום טוב, ראול בחוץ. טמבל. http://www.as.com/misc/raul/fotos/raulsel2.Xxx ראול בנבחרת ספרד: סטטסטיקות שונות 44 גולים, במעל 100 הופעות, השחקן הספרדי הטוב ביותר בכל הזמנים, מלך שערי נבחרת ספרד. http://www.as.com/misc/raul/fotos/raul.Xxx כל כך הרבה שחקנים אחרים גם חסרים לנבחרת. חואקין, ויסנטה, מוריינטס, חסוס נאבס, אולי ראול גארסיה של אוססונה... קונה הפסד של ספרד הכל בשביל שארגוניס יעוף, למרות שגם הפסד לא יביא לפיטורים שלו כנראה. ספרד תעפיל גם אם תפסיד לשבדיה. גם פליאוף לא תיהיה הפתעה, כמו ביורו 2004 או במונדיאל 2006.
ההחלטה לאי זימונו של ראול נעשתה עוד לפני הצמד, שכבש נגד דינאמו קייב. חוץ מזה, זה לא שראול יחזור לעצמו או משו. תפסיק לעשות מזה רעש, דור, כי מה לעשות, אבל ההחלטה בנוגע לאלילך, ראול, היא נכונה. ולא, גם על הספסל אין לו מקום, כי הוא רק יזיק לסלקסיון עם הנוכחות שלו מהספסל.
אז האשמתי את השוער. אגב לויס חייב לתת לריינה כמה שיותר דקות. אסור שהנבחרת תהיה תלויה בשוער אחד ולא יציב.
למה דווקא לריינה? גם פאלופ וגם קאניזארס, שלא יפרוש לפחות עד לא לסיום קמפיין יורו 2008, הם יותר טובים ממנו. וכן, גם ויקטור ולדס, שלא ממש מוערך ע"י ארגונס. שוערים שעושים שטויות- אסור לבנות עליהם.
אגב, בקשר לראול, לא רק אני חושב, שאין לו מקום בסגל. 52 אחוז מהגולשים במארקה חושבים ככה, לעומת 47 שלא מסכימים עם ההחלטה הזאת של לואיס.
מה אתה מבלבל ת'מוח? עאלק שוער לא יציב. אם כבר מדברים על אי יציבות אז מה עם הגול שואלדז סידר לוייה? ובאוות משחק הגול שקניזארס סידר לדקו. אל תזיינו בשכל איקר היה השחקן הכי יציב והכי אמין אצלנו כל העונות עד עכשיו.
תסכים איתי, שמשו לא ברור קורה לקסיאס העונה? ומה שקרה לסנטי שייך לעבר, זה היה לפני ההתקמבקות שלו מהעונה שעברה. גם ולדס הרבה מאחורי השטויות, שעשה באותה עונה. מי שהוא באמת שוער לא יציב הוא ריינה.
אז מי אשם בהפסד לצפון אירלנד? אגב, אתם לא יודעים, אבל לויס בטח יודע: אבא של פפה ריינה היה שוער של אטלטיקו. :aaarse:
עכשיו זה מסביר למה אתה רוצה, שריינה יהיה השוער הראשון. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
אני לא מספיד את איקר ועוד כאשר גופת ראול מראה סימני חיים. אני רק רוצה שריינה יפתח מול ארגנטינה. לפני חודש כשארגנטינה שיחקה מול ברזיל דונגה נתן 90 דקות לשוער השני ובסילה המפגר נתן 90 דקות לשוער הראשון. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx