ולנסיה06/07: ארזימנדי ואלכסיס הוצגו , טאבנו עזב

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Quique_Flores, Jul 23, 2006.

  1. EL Capitan Member

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    5,181
    Likes Received:
    0
    ואתה יכול להוציא את מרצ'נה מההרכב שלך, גם את קורו טורס, שקיקה מעדיף עליו את אנגולו אפילו, וגם את בראחה, שיעדר חודשיים, ולך תדע באיזה כושר הוא יחזור.
     
  2. EL Capitan Member

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    5,181
    Likes Received:
    0
    קיקה: "אנחנו שואפים להשתתף במאבק על התואר העונה". בנוסף, קיקה הביע שביעות רצון מהסולחה בין אג'אלה להנהלה.
     
  3. Barcik Member

    Joined:
    Aug 28, 2003
    Messages:
    6,708
    Likes Received:
    0
    עכשיו זה חיזוק! אך ורק בנקודה הזו הופכת ולנסיה לדעתי למועמדת אמיתית על התואר. עדיין חסר להם משהו, אבל אם בראחה יחזור כמו שצריך הם יכולים להיות קבוצת-על.
     
  4. Quique_Flores Member

    Joined:
    Mar 17, 2006
    Messages:
    469
    Likes Received:
    0
    בוריס, זה אתה?

    בארחה לא יחזור להיות מה שהיה כי הגיל שלו וכך גם היכולת הגופנית לא מאפשרים לו את זה, היום הוא בן 31 וחצי בערך, ולמרות שזה לא גיל ממש מבוגר, זה די ברור שהוא לא יחזור להיות מה שהוא היה בגיל 27 כשזכינו באליפות לפני 5 שנים
     
  5. EL Capitan Member

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    5,181
    Likes Received:
    0
    חסר להם שחקן אחד (לצידו של אלבלדה), ואולי גם עוד השתפשפות של שחקנים כמו וייה, חואקין וכו' במאבק אמיתי על תואר.
     
  6. EL Capitan Member

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    5,181
    Likes Received:
    0
    אלבלדה מצטרף לבראחה, ויעדר שבועיים.
     
  7. ARSI Member

    Joined:
    Aug 2, 2005
    Messages:
    3,112
    Likes Received:
    0
    אני שמח שולנסיה ידעה לצאת פעם אחרי פעם ממשבר ולנצח ביוון את אולימפיאקוס.
    כל הכבוד למוריינטס שממשיך בכושרו הנפלא מאז פתיחת העונה.
     
  8. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    3,737
    Likes Received:
    65
    Gender:
    Male
    לאט לאט ובשקט בשקט נבניתה קבוצה אדירה עם קישור והתקפה אימתניים בולנסיה.
    בלי יותר מדי רעש, בלי יותר מדי הצהרות, כמו שצריך, איך שצריך.
     
  9. EL Capitan Member

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    5,181
    Likes Received:
    0
    אחרי שהיה נראה שסנטי קאניזארס יפרוש בסיום העונה הנוכחית, המועדון והשחקן הגיעו להחלטה משותפת: ביכולת הנוכחית שלו, ולמרות גילו המבוגר (37), אין סיבה שיפרוש, הרי שהוא יכול לסחוב עוד כמה שנים ברמה הגבוהה ביותר באירופה. חוזהו, שמסתיים העונה, יחודש עד לעונה שאחריה.
     
  10. Quique_Flores Member

    Joined:
    Mar 17, 2006
    Messages:
    469
    Likes Received:
    0
    מעולה!

    אני הייתי בטוח שסנטי יסיים את הקריירה המפוארת שלו בסוף העונה הזאת ואני שמח שטעיתי
     
  11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    18,671
    Likes Received:
    1,938
    Gender:
    Male
    מכת הפציעות רודפת גם אחרי ולנסיה.

    אחרי אלבלדה ובארחה שנפצעו בפתיחת העונה , מארצ'נה שהוחלף אתמול בדקה ה20 קרע רצועה ברגלו ויעד כ4 חודשים לפחות .
    http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/marchena180906_ES.Xxx
     
  12. EL Capitan Member

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    5,181
    Likes Received:
    0
    וזה משאיר את ולנסיה בבעיה לא קטנה, מאחר שאין לרשותו של קיקה עוד קשר אמצע עם יכולות הגנתיות (אני אומר את זה, מכיוון שדויד סילבה יכול לשחק כקשר התקפי באמצע) מלבד הוגו ויאנה, שבחלק מהמשחקים בכלל לא נכלל בסגל העונה. לכן, קיקה יאלץ לשנות את השיטה שלו בקאמפ נאו. ואם זה לא מספיק, גם וייה בספק.
     
  13. EL Capitan Member

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    5,181
    Likes Received:
    0
    ה'אס': אלקסיס, שבקיץ האחרון ירד עם מלאגה לסגונדה והיה מחוזר ע"י ולנסיה, ויאריאל, אתלטי ועוד, חתם לבסוף בחטאפה, כידוע, ומאז, כמו שכבר אמרתי, רק דברים טובים אומרים עליו בתקשורת הספרדית. מדברים עליו ככשרון גדול, אפילו הדביקו לו את הכינוי 'סרחיו ראמוס הבא'. אבל מה? אנחל טורס עשה מהלך לא חכם, כשסעיף השיחרור שלו (דבר שהוא חובה בליגה הספרדית בכל חוזה) הוצב על סכום נמוך של 9 מליון יורו. בולנסיה גילו זאת, לפי ה'אס', וכבר מרשים לעצמם להכריז (כך רשום בכותרת של הכתבה), שאלקסיס ישחק בעונה הבאה בולנסיה. ביחד עם ראול אביול, לולנסיה בהחלט עשוי להיות את מרכז ההגנה, שעתיד להחזיק את ההגנה של הסלקסיון בעתיד, אם אכן ולנסיה תקפוץ על המציאה. אבל לא למהר לרשום את אלקסיס כשחקן ולנסיה, שכן אין שום אישור של אף גורם, לא מהצד של אלקסיס, לא מהצד של חטאפה (ובדר"כ טורס מרבה לשתף את התקשורת בנושא הרכש וגם הבג'אס) וגם לא מהצד של ולנסיה. בנוסף, להזכירכם, ב'אס' כבר החתימו את ראול גרסיה בולנסיה, אבל נשיא אוסאסונה מיהר להכחיש את הכל, ומאז שום דבר לא שמעו על הענין. בכל מקרה, עם סעיף שיחרור כזה נמוך- אלקסיס יעשה את המעבר המתבקש לקבוצה גדולה בקרוב מאד. השאלה היחידה היא למי.
     
    Last edited: Sep 21, 2006
  14. EL Capitan Member

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    5,181
    Likes Received:
    0
    וייה: "אנחנו טובים יותר ממדריד".
     
  15. Quique_Flores Member

    Joined:
    Mar 17, 2006
    Messages:
    469
    Likes Received:
    0
    שחצנות שלא מתאימה לוייה, אני מתפלא עליו

    תגיד קים, שמת לב לצירוף המקרים המפתיע שבין ההודעה שלך אתמול לבין ההודעה שלך היום עברו בדיוק 24 שעות? (או יותר נכון 1,440 דקות)