למה? כל אחד שמעשן (ויסלחו לי המעשנים פה). צריך להרוג את אלה שאיכשהו נגעו להם בתיק, והם אומרים:"יש לי ספר תנ"ך". http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
את האנשים שיומיים אחרי שנרשמו לפורום מבקשים להחליף כינוי... כאילו, גם ככה יש לכם גג 10 הודעות במונה, אז אי אפשרלהירשם מחדש?
וגם אם הוא קונה את העם בכסף, אז מה? הוא עושה מעשים שבאמת עוזרים להרבה מאוד אנשים, מה משנה פה הכוונה? איפה פה הבעיה?
מה הבעיה? היא האדם הכי עשיר בישראל. אדם כמו גאידמק תורם לתושבי הצפון, לנזקקים, לחיילים וכו'. ואריסון בשלה, נופשת בקריבים. אני לא אומר שהיא צריכה לתרום, אבל לעומתה גאידמק מוציא סכומי עתק בשביל תרומה לעם. אז אל תחפשו שטויות כמו "הוא קונה את העם". אז שיקנה? סו וואט? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
לזה שמעלי^ אויש מי שונא את ארקדי? ארקדי איש נהדר ובן אדם טוב,אבל בן אדם גדול? הוא לא! זה רק פרסום תכניסו לראש זה לא באמת שאכפת לו מהאנשים מהצפון ואם כל התרומות שהוא עושה ובית"ר.
זוגות מעפנים. כל אותם הקוצ'י מוצ'י למינהם שמדברים אחד לשני כאילו זה טינקי ווינקי מדובבים לעיברית. וכל אותם אנשים שמרכיבים משקפיים בקומות הזויים !@! למה למען השם בן אדם צריך משקפיי שמש בתוך קניון ?!