לא יכול להרחיב הרבה מהתקציר בלבד. וכמובן לא יכול לצאת בהצהרות אחרי נצחון ביתי על שחטיור, אבל מאוד מקווה שרומא תתן עונה טובה מאוד בליגת האלופות השנה אחרי שבעשור האחרון היא די איכזבה בכל פעם מחדש.
אין ספק, אם רומא רוצה השנה לכוון גבוה בשתי החזיתות (ליגה ואירופה), היא צריכה סגל רחב ואיכותי, בנוסף פנוצ'י די מבוגר ולא בטוח שיוכל לסחוב עונה עמוסה כזאת תוך שמירה על רמה גבוהה לכן מחליף ראוי לא יזיק.
אני מסכים לא בטוח שסיסיניו זה השחקן שיביא לרומא אליפות , מה שגם הביאו את מרטינז וטונטו לעמדות המגינים המחליפים , אולי סיסיניו ישחק כקשר אבל שם כבר יש לנו את מאנסיני אז חבל שהוא יעבור מהספסל של ריאל לספסל של רומא. ואני שואל אותך אורי , מי אתה חושב השחקן שמתאים יותר מכל לרומא היום? באיזה עמדה ואיזה שם של השחקן כמובן , מי יהיה הקראק של הקבוצה שיכול להביא לג'יאלורוסי אליפות רביעי בהיסטוריה? (בגבולות הגיוניים כמובן - רומא זו עדיין לא צ'לסי או ריאל בכל מה שקשור לסכומים).
לרומא יש היום קבוצה טובה ומאוזמנת, שום שם גדול לא יהיה ג'וקר לאליפות, ככה ששחקן ספציפי זו לא התשובה. מה שכן אני עדיין חושב שעמדת המגן השמאלי והחלוץ הן החלשות ביות אצל הרוסונרי. ועם כל הכבוד לטונטו ולווצ'יניץ' אני חושב שאלה הן העמדות בהם רומא אם יכלה להביא שחקנים אחרים היו משדרגים אותה. בכל מקרה רומא כבר לא תרכוש שחקנים, לפחות עד לינואר, ובכל זאת יש לה סגל וקבוצה טובה מאוד שעם עבודה נכונה ובתנאי שהחברה הצעירים ישדרגו את עצמם יכולה להגיע להישגים.
ברור שרומא צריכה להיתחזק בעוד כמה עמדות ליפני עמדת המגן הימני. אבל במיקרה שאם סיסיניו יבוא,הוא ישדרג את רומא,הוא יבוא על חשבון פאנוצ'י,ואין מה לעשות הוא הרבה יותר טוב מימנו. למרות שאין לי ביכלל טענות אליו,אבל סיסניו ישדרג אותנו. אני בכול אופן בעד להביא אותו.
חבל, כי אני לא יודע איזה עוד שחקן רומא יקנו בקרוב.. צריכים עוד שחקנים לסגל!! יש לנו חילופים דלים!! שאלה לי אליכם.. איזה יום המשחק של רומא? מחר או יום ראשון?
שי,חכה זה עוד מוקדם ליקבוע. אם המצב שלו ימישיך ככה כשהוא לומד להכיר את הספסל בברנבאו מקרוב הוא יעזוב.
אתה יכול ליצחוק כמהשאתה רוצה.. פאנוצ'י הוא מגן מעולה,אבל הוא כבר לא בשיא שלו למרות שהוא משחק טוב,הוא כבר לא מהיר כמו פעם. סיסיניו שחקן צעיר שהשיא שלו עוד ליפניו,שתורם להתקפה מאוד,וגם עושה הגנה,אומנם לא כמו פאנוצ'י אבל,אם הוא יבוא לרומא הוא ישדרג אותה.
סיסניו באמת שחקן מצויין עם הרבה יותר פוטנציל לעתיד והוא יכול לשדרג את עמדת המגן הימני לעוד כמה שנים טובות אם הוא מתכנן להשאר. פנוצ'י מספק את השכורה בימים אלו אך צריך לזכור שהוא מבוגר ובשנים הקרובות הוא יתחיללפנות את המקום שלו. זה יכול ליהיות רכש מצויין הבעיה היחידה שיוריד את פנוצ'י .
"פאנוצ'י הוא מגן מעולה", אתה כתבת, סיסיניו לא כזה. ברור שלא השוותי את פאנוצ'י של אז לסיסיניו של היום כי כריסטיאן לא ראוי לעלבון שכזה. מה שכן גם הפאנוצ'י של היום בן ה-33 עדיין עדיף. אולי הוא לא מהיר וזריז כמו פעם אבל גם בחלק ההתקפי הוא הרבה יותר מדוייק ונבון. על הצד ההגנתי אין בכלל מה לדבר, מה שפאנוצ'י שכח סיסיניו עוד לא למד. נכון שהברזילאי עוד ישתפר, ונכון שפאנוצ'י לא ניצחי, ובכל זאת על חילוף משמרות כזה הייתי חושב בעוד שנה/שנתיים. בינתיים עדיף לרומא להתרכז בדברים חשובים הרבה יותר. *הקטע של הצחקת אותי, לא בא בקטע של להעליב, זה באמת גרם לי לגחך.*
לאלו שמבינים ברומא אני צריך לדעת אם קסאטי מגן טוב פותח בהרכב רוב המקרים ויש לו יכולות הגניות והתקפיות טובות