איזה מחשב מזורגג יש לי יאוו!!! הורדתי...ניסתי להתקין ויש לי הודעת שגיאה... משהו RCP, יווו!! מחשב מעפן!! עכשיו אני מוריד ממקום אחר בתקווה שזה יעבוד! אמן!
התרש/מות ראשונית, המשחק עצמו קשה, בחרתי את וואט-האם והפסדתי לכל מה שזז, האימונים הועתקו בוואפא מנג'ר, השינויים נכון לדמו הם לא ממש משמועתיים, אף על פי כן שלקחתי על עצמי את הפיקוד לבחור את משחקי הידידות ללא הצלחה. אני מתכוון לחרוש על המשדחק אבל בגדול שום דבר לא השתנה הלילה הזה!
באמת השתנה המון!!! פשוט אלה שלא מצליחים ישר מתחילים לזיין את השכל משחק ענק!!! אהבתי במיוחד את הדו מיימד פשוט ענק!!!!
תראה שיחקתי שעה, אני עוד מאט ימשיך מן הסתם.. אולי הוא השתנה אבל זה אותו קונספט.. לא מה שכיוותי שזה יהיה, אם כל ההתלהבות והחידש אני מרגיש שעבדו עלי בעיניים, נכון אומנם יש עוד נתונים למשל בשערות וכ'ו אבל הגישה למשחק נשארה פחות או יותר כמו שהיא הייתה, עם הזמן המשחק ניהיה ליותר ויותר ריאלסטי,אישית אני הפסקתי לשחק במנג'ר 3 בעיקר כי הרגשתי שנשחקתי מספיק,הדמו לא שינה את העובדה הזאת לפחות מבחינתי.. כבודו המלך, אין שמח ממני שאני נכשל על ימין ועל שמאל במשחק הזה,אני מעדיף את זה ככה לזמן הקרוב ואולי אפילו בכלל
תודה לאלוהים. תודה לאלוהים על שנתן לי מחשב מעפן שלא מסוגל לפעיל משחק זוטר!!! די!!!! המחשב נתקע אחרי 5 דקות משחק!!! איזה מעצבן!!!!!!!!! טוב, שבוע הבא הוא נשלח לפירמוט, אבל עד אז אני אתשגע שכולם יכולים לשחק ואני מתייבש (אמיל, לא רוצה לשמוע ממך מילה אחת על מה אתה נהנה מזה...) זונות כולכם.
קודם כל..מזל"ט... עדיין קשה, משהו כמו 3-4 שנים נפאלות בילתי עם המנג'ר הקודם, קשה מאוד להיפרד ממנו. הם עשו שינוי דראסטי בעיצוב, כך שלוקח זמן למצוא דברים וזה קצת מעצבן בהתחלה.. המשחק עובד לי ממש לאט, ואני מאוד מקווה שזה לא יהיה כך במלא.. הרעיון של ה2d נחמד, אבל לא תורם מספיק.. סה"כ אני אל כל כך בטוח שהוא יותר עדיף ממנג'ר 3...
לעזאזל!!! הורדתי פעמיים את המשחק וכל פעם יש לי את אותה שגיאה מזורגגת!! http://planet.nana.co.il/tilin98/shit.Xxx רבאק!!! מה לעשות?
אסף- אתה לא יכול לארגן משחק ידידות כי בדמו אי- אפשר לעשות את זה, וגם אי- אפשר לעשות הרבה דברים נוספים שבמלא יהיה אפשר לעשות. פיגו- אין לי מושג מה הבעיה של המחשב שלך, אבל תנסה לשאות אנשים בפורומים שמתמכים בבעיות כאלה.
איזה יפה ה2D הזה ! רואים את המהלך של המשחק נפלא,מכניס אותך יותר לאקשן,מרוב שזה מדליק הפכתי לשדר ואני משדר את המשחק ככה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx רוד ואן ניסטלרוי נדמה לי השחקן הכי טוב שיש במנג'ר החדש איזה סקורר ממש כמו במציאות לוקח כדור לבד ויכול לעשות גול או לבשל במקרה הגרוע. והכדורים החופשיים של בקאהם,רק אם הקבוצה היריבה תשים 10 שחקנים בחומה זה לא יכנס..
טוב שמעו הדמו מאד מאכזב... אתם זוכרים את ה-back וforward שהיה במשחק הקודם בתחתית המסך? ובכן, תשכחו ממנו. כעת העכבר יוצא למסע הארוך לפינה השמאלית העליונה של המסך. המשחק גם עובד במהירות איטית להחריד, אי אפשר לבטל מאות משחקי ידידות (שמחסלים לי את השחקנים), כשאתה לוחץ על תוצאת משחק כדי לבדוק אותו אי אפשר לראות את הטקטיקות של הקבוצות, מה עוד שאני בקושי מצליח לנצח את בני יהודה בחוץ עם ארסנל (!!!) וממש לא מבין את הקטע במשחק הזה ובכלל - לדעתי זה ממש חרא של דמו, אני חושב שאני אחכה למשחק המלא.
טוב תראו כאחד שמשחק במשחק כבר 12 שנים מהמנג'ר הראשון אני חייב להגיד שהמנג'ר הזה מעולה חוץ מהקטע של לחזור אחורה הם עשו את המשחק בדיוק כמו שמי שמשחק בזה הרבה זמן יכל לקוות שיראה 2D זה מה שתמיד רצינו שיהיה ככה שהמשחק מעולה עכשיו לכל מי שטוען שהמחשק קשה מידי הוא כנראה לא יודע לשחק!!!!!!!!! הוא בדיוק ברמה הנכונה ככה שעכשיו רק נותר לקוות שיצא המשחק המלא לארץ ואני יהיה הראשון שיקנה אותו בהצלחה לכלום!!!
שכחתי גם לציין את הטקטיקה ואימונים - לוקח לפחות חצי שעה כדי לסדר את העניינים, ואין לך מושג מה אתה עושה. הם חייבים לשפר את המשחק הזה, ודחוף. ציפיתי להרבה יותר.
חחח, פתחתי עונה עם הסיטי הספקתי להפסיד את כל המשחקים שבשמונה מתוך עשרה משחקים הובלתי משער אחד, ואחרי רבע שעה כבר עשו לי מהפך..!! שמונה משחקים מתוך עשרה!!!! החלטתי שאני מעיף את שמייכל ונותן לקארלו נש את המושכות כנראה שטעיתי... ברקוביץ איכזב אז רבתי איתו... אם תסתכלו יש איזה מנטליות קורעת!! שמה באנגלית הוא GUNG HO לפי איך שאני רואה את זה זאת מנטליות שוכנה.. אנלקה מכדרר לי ולא רואה שחקנים ממטר, הוא גם כובש כמעט את כל הגולים והוא אפילו ניצח לי איזה משחקון במשחק ידידטת, אני חייב לציין שהובלתי על ליברפול כבר בתחילת המשחק ובסופו הובסתי 2-1 כנ"ל לידס,וואסט-האם3-2 להם שהובלתי 1-0 וחטפתי שלישיה, אני נהנה להיות לוזר, החלטתי לעבור לליגת המשנה... אני מקווה להשתפר מתי שהוא..