לא ממש התעמקתי בדיון שלכם אבל אני מניח שמדובר בויכוח זלאטן-אדריאנו, וכיוון שגם אני כבר מפסיק להאמין שהשניים ישתפו פעולה השנה אתן את דעתי: קודם כל, שניהם נכנסים לקטגוריה של מאכזבים, הכשרון הענק שהם הפגינו פה ושם הביא להם אפס תארים משמעותיים בינתיים ובמאני טיים אף אחד מהם לא סיפק את הסחורה. אישית, אני מעדיף את אדריאנו מהרבה סיבות והבכירה שבהן היא שפשוט כשאדריאנו בכושר הוא נלחם על תואר מס' 1 יחד עם תיירי והסמל ההוא של מילאן. אז נכון, תגידו "עד שאדריאנו בכושר..." אבל זה משהו שאפשר לומר גם לגבי זלאטן, רק שלכו עוד תדעו איך הוא יסתדר באינטר. בכל אופן, אסכם את כל הציפיות שלי בעקבות מסע הרכש שלנו ואומר שגם עם התקפה של זלאטן-קרספו, צריך לקחת את האליפות הזאת ובצורה משכנעת וגם להסתכל לעבר ליגת האלופות, אין לנו כעת אף נקודה שחלשה באופן ודאי. מבחינתי יש שני סימני שאלה באגפים כאשר לא ברור אם פיגו יצליח לתת עוד עונה כמו הקודמת ובמיוחד מה נראה מסטאנקוביץ' וסולארי. עד כמה שאני מבין קמוראנסי גם קרוב להצטרף לשורותינו ואם זה אכן יקרה אני קודם כל קורא להשאיר את מאנצ'יני אם לא כמאמן אז לפחות בתפקיד אחר שייתן לו מילה משמעותית במדיניות הרכש של הקבוצה, הבנאדם פוגע בול בינתיים פעם אחר פעם.
ברוך השב מיכאל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wlcm.Xxx , מקווה לראותך משתתף בדיון של אינטר "קצת" יותר מבעונה שעברה, וכדאי שתתחיל לחשוב על כינוי חדש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx : אחרי שהעניינים עם ניוקאסל כבר כמעט נסגרו, פורטסמות' שוב קפצה בחזרה לתמונה, ועדיין לא ברור למי משתיהן מארטינס יעבור(כנראה למרבה במחיר). לא יודע איך אפשר לשכוח שנתיים אדירות שלו כ"כ מהר(פאקינג 57 שערים ו-10 אסיסטים מינואר 2004 ועד ינואר 2006), אבל אני מקווה שהוא ישים את חצי השנה הלא טובה הזאת מאחוריו, ויחזור לעצמו, תוך כדי שהוא מוריד את זלאטן לספסל. אם סטאנקוביץ' ימשיך לשחק בשמאל אתה תראה ממנו פחות או יותר את אותה יכולת בינונית, לעומתו סולארי אם יקבל את ההזדמנות המגיעה לו יראה לכולם מה הוא יודע.
ראיית המשחק של זלאטן יכולה להתגרות בזו של רונאלדיניו והנרי.יש לו הרבה יותר חוץ מדריבלים מטורפים.כבר שכחת את הגובה של הבחור? מעל 190 סנטימטרים,וזלאטן לא שחיף כמו קראוץ' כוח ומשחק ראש אדירים גם יש לו גם סיומת יש לו,למרות שהוא לא הראה אותה הרבה פעמים.זלאטן גאון אמיתי לאדריאנו אם כל הכבוד את את הגאונות,יש לו את כל השאר.בעיקר סקורינג שזה הכי חשוב לחלוץ.זלאטן פשוט מתנהג כמו ילד מתנשא.מאחר למסור כי חושב שהוא יכול לבד,מתעצבן מהר וכו'.
אינטר עשתה פשוט רכש אחד יותר מדי בכינות אני לא יודע מה הם הולכים לעשות עם אובר-חלוצים עכשיו. אם קרספו לא יפתח ד'א, זו תהיה אכזבה גדולה.
לזלאטאן אם הוא ממש את הפוטנציאל הוא החלוץ מס' 1 בעולם! יש לו פשוט הכ-ל: ראיית משחק, משחק ראש מצוין (הבחור 1.94), טכניקה אדירה, דריבלים, כוח פיזי, בעיטות מצוינות, מהירות..... ונקווה שאדריאנו וזלאטאן ישתפו פעולה בהצלחה ביחד בחוד של אינטר . http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wlcm.Xxx
Bianconeri, לאדריאנו יש ראיית משחק גאונית, תחזור כמה הודעות אחורה ותראה את כל התכונות שלו, כמה מאלה יש לזלאטן? לא את כולן, וגם את אלה שיש לו - הן לא באיכות קרובה לזו של אדריאנו. ד"א אדריאנו גם לא גמד, הגובה שלו זה 1.89. כוח? אין הרבה שחקנים בעולם שיכולים להתגאות בכוח כמו שיש לאדריאנו, אולי השחקן החזק בעולם. משחק ראש? כל מילה מיותרת. אם ככה, אז אם אדריאנו מממש את הפוטנציאל שלו הוא יהיה החלוץ הטוב בהיסטוריה.
לפעמים נדמה שאתה הולך להשוות את אדריאנו לפלה. בכל אופן, אם אני מנצ'יני אני מתאבד. איך אפשר להשאיר את אחד משלושת הענקים האלה על הספסל?
לפעמים נדמה שאתה הולך להשוות את אדריאנו לפלה. [/quote] על המילה "ציניות" שמעת? Maor24 אמר שאם זלאטן יממש את הפוטנציאל שלו הוא יהיה החלוץ הטוב בעולם(מה שאגב לא נכון, כל עוד תיירי הנרי ושבצ'נקו בסביבה), אז אמרתי שאם ככה, אז אם אדריאנו יממש את הפוטנציאל שלו הוא יהיה החלוץ הטוב בהיסטוריה(עוד דבר שלא נכון). כן, אבל גם הוספת את דעתך, אז מן הסתם שכל אחד שיש לו דעה בעניין יגיב, הלא כך? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
העונה אני יותר אופטימי משנים קודמות כי סוף סוף הביאו לנו שחקנים טובים ולא כמה בדיחות או כשרונות קטנים, שחקנים אלופים כמו ויירה קרספו וזלאטן איברהימוביץ' וגם גרוסו יוסיפו לנו, אני מצפה לעונה טובה, לא יודע עם תארים אבל מאבק קשה וחזק הפעם על התארים בניגוד לשנים קודמות שיצאנו מהתמונה מהר, בדרך כלל רבע גמר האלופות ומקום 3 בליגה.
אני חושב שלאוהדי אינטר כדאי להתחיל עם ציפיות נמוכות. כל שנה יש ציפיות גדולות מאינטר והיא מאכזבת. אולי אם תצפו לפחות תקבלו יותר. אינטר כל קיץ עושה רכש איכותי (על הנייר) ומציבה הרכב שנראה טוב (על הנייר) וכל פעם מחדש מגיעה האכזבה. לדעתי אין לאינטר מנהיג במרכז מגרש ובכלליות, אין לה בכלל מנהיג.
במרכז המגרש - היה את ורון, ועכשיו אני מקווה ויירה וקמביאסו ישתפו פעולה טוב שם. אין מנהיג בכלליות? אז מה חאבייר זאנטי?
טוב בסדר מה עם חאבייר זאנטי וויירה וצ'וצ'ו קמביאסו? בינתיים אינטר מאכזבת בליגה זה נכון, אבל היא מתחילה לבנות משהו, ובשנתיים האחרונות אנחנו לקחנו 2 גביעים ואתם לא זכיתם בכלום מילאן, אז תפסיקו לזלזל כבר באינטר ולחשוב שהיא תמיד לוזרית נצחית, כי הגלגל יכול להתהפך לפעמים. אני אומר דבר אחד: זלאטן ויירה וקרספו וגרוסו הם אלופים וזה מוכח והם הצטרכו להראות את זה על הדשא, ספק עם ניקח אליפות, אבל להאבק עליה ואולי לקחת אותה יספק אותי.