יש 5 אנשי צוות המוגדרים כ"נעדרים בגדר חללים", כלומר- מתים שלא מצאו את הגופות שלהם. וכרגיל אנחנו מצליחים לשבור שיאים, זן הפלה ראשונה של יסעור בהיסטוריה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
נעלמתי אז חזרת להגיב בדיון? אני לא רואה איך אתה יכול להמשיך להגיב פה בלי להגיב למה שכתבתי כמה עמודים אחורה. כשקשה מדי לענות אז נעלמים ואז חוזרים כשנראה ששכחו מזה?
אז שדה התעופה הזה מעולם לא שומש להעברת כלי נשק לחיזבאללה? הם לא יכלו להשתמש בו כדי להעביר את החטופים לאיראן (כמו רון ארד נגיד) או סוריה? פגעו בשדה התעופה בדיוק מאותה סיבה שפגעו בכבישים וגשרים. מישהו יודע איפה אני יכול לראות את זה?
למרות הכול יש תמיכה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3290218,00.html אסור להפסיק ככה, פשוט אסור. לא השגנו ככה כלום, שום בטחון ושום החזרת שבויים. יותר מידי התחשבות בדעה העולמית על חשבון אינטרסים מדינים, כמו בטחון לצפון !! ליבי עם משפחות ההרוגים, יהי זכרם ברוך.
מרגש, פשוט להצדיע להם. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx "חייל מגדוד 931 של הנח"ל נהרג, חמישה חיילים נפצעו באורח קשה ואחרים באורח קל במהלך חילופי אש בכפר רנדוריה שבגזרה המערבית." http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
איזה הסכם מבזה. לאיפה נעלמו כל ההבטחות של אולמרט למשפחות החטופים שהוא יתעקש על הסעיף שבו יוחזרו החטופים ללא תנאי? פשוט ביזיון ההתחמקות של הממשלה מהסעיף הזה,שבסופו של דבר כמובן יגרום לנסראללה לצאת גיבור האירוע. הוא זה שיקבל את כל הלבנונים חזרה ובראשם סמיר קונטאר החלאה,וידאג על הדרך כמו בעיסקה הקודמת לשחרר עוד 300-400 פלשתינאים,הוא זה שיעשה חגיגה ומסיבה גדולה ויוכתר כ"מנצח הגדול של האירוע". פשוט בושה שככה הסכימה המדינה לוותר על הסעיף של שיחרור החטופים על ההתחלה בלי תנאי.
די, איך זה יכול להיות?! הרי יצאנו למלחמה הזאת כדי להראות שאנחנו כבר לא נותנים פרסים על פעולות טרור, ועכשיו נשחרר נבלות כמו סמיר קונטאר?! מאות חיילים ואזרחים נהרגו לחינם. איך לעזאזל הממשלה שלנו לא דרשה להכניס את שני החטופים כתנאי ראשוני? רק תשאירו כמה אסירים אצלינו בשביל המו"מ על החטוף הבא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
אני בטוח שהוא לא יקבל את סמיר קונטר , מקסימום 50-70 אסירים כולל השבויים שנתפסו במלחמה הזאת . אוי ואבוי לממשלה אם היא תעביר להם את סמיר קונטר , זאת כבר הכרזה רשמית בהפסד.
מה שלא הבנתי בסרט זה למה להקריב שם חיי חיליים אם את כל הכפר אפשר היה למחוק בתוןך כמה דקות בעזרת ארטילריה וחיל אוויר?
כן. אני לא חושב שיש מישהו שיכול לשבת בחוץ ולקבוע מי אשם במה. המסקנה שכולם אשמים וכולם צריכים ללכת לא הגיונית.
לפי רוטר יש עוד 6 הרוגים מקרבות היום http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
מה דעתך על לא להכנס בכלל לכפר? או אימאל'ה פאק איזה סרט אימה, אשכרה ויאטנאם של שנים לכבוש ככה את כל דרום לבנון. אולי זה לא כדאי בכל זאת? עזוב יש לי סתם רעיונות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx