מילאן 06/07 -אלופי אירופה!

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Paolo Maldini, Jul 17, 2006.

  1. GUTE Member

    Joined:
    May 17, 2006
    Messages:
    1,300
    Likes Received:
    1
    בתכלס אתה צודק, אבל על הנייר קבוצה לא יכולה לדרוש עבור שחקנים שהם מעבר לגיל 30 מחיר מופקע.
    תאמין לי שהייתי הרבה יותר שמח אם קנאברו ואמרסון היו באים למילאן על חשבון זלאטן.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
     
  2. אלי מתחן Member

    Joined:
    Dec 8, 2003
    Messages:
    13,335
    Likes Received:
    316
    איפה בדיוק אמרסון היה משתלב?
     
  3. Paolo Maldini שחקן ותיקים

    Joined:
    Nov 1, 2003
    Messages:
    4,350
    Likes Received:
    9
    Gender:
    Male
    אני לא התכוונתי באמת לשלב אותם בהרכב של מילאן.
    בכלליות, קנבארו ואמרסון תורמים הרבה יותר מזלאטן.
     
  4. uri מנהלים

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    16,763
    Likes Received:
    3,841
    Gender:
    Male
    הוא יכל לקחת את קנבארו וזמברוטה בטור דוגמא טובה יותר. העניין שאז שכל הכוכבים עזבו את יובנטוס לספרד מילאן היתה במצב של מינוס 15 נקודות ליגה ובלי ליגת האלופות. מצב שקודם כל לא היה מאפשר לה להביא כוכבים בקליבר כזה ושנית אותם הכוכבים שברחו מבינוניות היו מוציאם את עצמם במקרה לא שונה בהרבה. איך שיצאו תוצאות העירעור ישר כתבתי כאן שחבל שהתוצאות הללו לא היו מגיעות מוקדם יותר כי בכך מילאן יכלו לתת לספרדיות תחרות על הכוכבים של יובנטוס.
     
  5. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 11, 2005
    Messages:
    9,629
    Likes Received:
    3,747
    זלאטן דווקא יתרום למילאן,ויש לי הרגשה שאם הוא מגיע למילאן הוא פורח.גי'לאדרינו ואינזאגי יהנו ממנו כי אם הבחור ישחק כמו שצריך ולא יחשוב על עצמו אז הם יקבלו ממנו הרבה אסיסטים.סך הכל לא יודע למה יש לי את ההרגשה שאם הוא מגיע למילאן - היא מצאה את המחליף לשבה.

    חוץ מזה שזלאטן רצה להיות מושאל,כדי לחזור ליובה שנה אחרי אבל הבין שאין מצב שזה יקרה ולכן התחיל כל המצב.
     
    Last edited: Aug 8, 2006
  6. תונל Member

    Joined:
    Jun 23, 2004
    Messages:
    1,332
    Likes Received:
    10
    השאלה אם אנצ'לוטי באמת חושב שהוא יכול לתקן לזלאטן את הראש, אם קאפלו לא הצליח כנראה שזה לא קל.
     
  7. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 11, 2005
    Messages:
    9,629
    Likes Received:
    3,747
    קאפלו לא הצליח כי לא באמת ניסה,הוא העריץ את השוודי.
     
  8. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,633
    Likes Received:
    3,524
    Gender:
    Male
    אני חושב שהנהלת מילאן מטורפת אם היא מוציאה 28 מליון יורו על איברהימוביץ, הוא ממש לא שווה את זה, למרות שהוא שחקן צעיר מאוד, הוא נתן עונה חלשה מאוד שנה שעברה והוא שחקן שמסתכסך הרבה עם מאמנים ושחקנים בקבוצה שלו, הוא לא עזב את אייקס בצורה יפה, והיו מספר פרסומים על דברים מכוערים שם בהתנהלות בין זלאטן לאייקס.

    אם מאמן כמו פאביו קאפלו שמוציא את המיטב משחקניו, לא הוציא מזלאטן את המיטב והשחקן כבש רק תשעה שערים בעונה האחרונה, קשה לי להאמין שאצל אנצ'לוטי שהוא מאמן הרבה פחות טוב, זלאטן ייפרח, אבל אולי סגנון המשחק ההתקפי והנעת הכדור השונה של מילאן תעזור לזלאטן.

    באמת שלא הבנתי את כל הסגידה של קאפלו לזלאטן, לא מתאים לו, חשבתי שאצלו מי שטוב משחק. דל-פיירו כבש 20 שערים וכמעט כולם בתור מחליף, ועדיין זלאטן המשיך להיות בהרכב הפותח על חשבון הנסיך של יובה כמעט כל העונה, לא ברור לי למה דל-פיירו לא שיחק יותר.

    בכל מקרה, זלאטן לא שווה 28 מליון יורו, בסכום הזה מילאן יכולה לקנות גם בלם וגם מגן.

    למילאן חסר חלוץ, אחרי שאופציית קרספו ירדה מהפרק, אז זלאטן בכל מקרה יהיה חיזוק אדיר לקבוצה של אנצ'לוטי שמחפשת מחליף לשבשנקו. לזלאטן יש טכניקה מעולה והוא נתן עונה טובה ביובנטוס בעונה הראשונה שלו באיטליה.

    אבל לי דיי תמוהה למה מילאן לא מציעה את הסכום הזה על לוקה טוני, אולי כי פיורנטינה עושה שרירים בניסיון שלו לעבור לקבוצה גדולה, יש אכן שם עוול לטוני. לעומת זאת ביובה מעוניינים להיפטר מזלאטן. זאלייטה, דל-פיירו וטרזגה מספיקים לליגה השנייה וגם יש את בוזי'נוב.
     
  9. MHFC Member

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Messages:
    1,645
    Likes Received:
    0
    הבעיה היא שאנחנו לא צריכים את אמרסון, הוא גם לא היה בא למילאן, אבל קנאברו היה תרום בהרבה יותר מזלאטן ואנחנו כמו תמיד מביאים רכש לא מספיק טוב לעומת הקבוצות האחרות שמצליחות לרכוש את השחקנים שאנחנו צריכים בגלל ההנהלה הקמצנית שלנו.

    זלאטן צריך ביטחון ואת זה לא היה לו אשתקד ביובה, אם אנג'ילוטי יעודד אותו, יתן ביטחון, יתן לו מספיק הזדמנויות אני מאמין שהוא יכול לעשות עונה טובה, אבל זה רק אם, אני בכל מקרה הייתי מעדיף שמילאן הייתה מביאה את טורס על פני זלאטן, או אפילו קרספו שאותו הכי רציתי מבין המועמדים לבוא.

    ואני תוהה מדוע הנהלת מילאן לא יכולה להשקיע סומכים כאלה בשביל שחקנים יותר טובים? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
     
  10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,785
    Likes Received:
    2,428
    Gender:
    Male
    דידה צפוי לעזוב את מילאן לקורינתיאנס

    שוערה של מילאן, נלסון דידה, נמצא במגעים עם קורינתיאנס, במדיה כבר שיחק בעבר. שוער הנבחרת הברזילאית בן ה-33 עמד בשערה של קורניתיאנס בשנת 1999, רגע לפני שעזב לרוסונרי לפני שש שנים, אחר כך חזר לקבוצתו הדרום אמריקאית לעונת 2001-02 ומשם שוב עשה את דרכו למילאן. המעבר המסתמן של דידה מקורו בחילוקי דעות לגבי חידוש החוזה בסן סירו.

    והמעבר הזה ככול הניראה יסלול את דרכו של ג'יאלואיג'י בופון,שוער יובה וניבחרת איטליה לקבוצה.
     
  11. Pirlo59 Member

    Joined:
    Jul 9, 2006
    Messages:
    585
    Likes Received:
    0
    " זלטן איברהימוביץ' קרוב לחתימה במילאן, שתשלם עבורו כ-18 מיליון ליש"ט ליובנטוס. החלוץ השבדי ירוויח כ-2.1 מיליון ליש"ט לעונה " מתוך האתר טלספורט.

    איך מילאן הרשתה לעצמה להוציא 18 מיליון ליש"ט(!!) על כזה חלוץ. לא האמנתי שהקבוצה הקמצנית שלנו תעשה את זה.
    החתמה טובה אחרי הכל, סוף סוף החתמה רצינית ראשונה לקראת שנה הבאה.

     
  12. מיכל3 Member

    Joined:
    Jul 17, 2006
    Messages:
    2,427
    Likes Received:
    0
    היה צפוי שהוא יחתום אחרי שקרספו חתם באינטר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
     
  13. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 11, 2005
    Messages:
    9,629
    Likes Received:
    3,747
    אני קראתי לא מזמן שיובה דורשת 20 מיליון יורו ומילאן מציעה 17.8 ופה זה תקוע.
     
  14. GUTE Member

    Joined:
    May 17, 2006
    Messages:
    1,300
    Likes Received:
    1
    התגובות פה ממש מוגזמות. גם אני מסכים שהמחיר קצת מופקע אבל חאללס, הרגתם את זלאטן, הוא כולה נתן חצי עונה לא טובה ומונדיאל לא טוב, זה לא גומר אותו בתור שחקן. הוא עדיין אחד החלוצים הטובים שיש בשוק וגם אם המחיר מופקע קצת אז זה לא כזה נורא. ואני לא מבין את כל אוהדי מילאן פה, מה אכפת לכם כמה הקבוצה משלמת? מצידי שיזרקו כסף , העיקר שבסוף יהיה סגל טוב ואין לי ספק שזלאטן הוא חיזוק אדיר.
    כולם פה נהיו מנהלי הכספים של מילאן. עד כה הרכש של מילאן היה מהחכמים בכדורגל העולמי בשנים האחרונות אז תנו קצת קרדיט.

    ראול כבר כבוי בערך 3 עונות ועדיין אנשים סוגדים לו , אז מה אתם שוללים מישהו שכמה חודשים לא בשיא
    כושרו.
     
    Last edited: Aug 8, 2006
  15. Paolo Maldini שחקן ותיקים

    Joined:
    Nov 1, 2003
    Messages:
    4,350
    Likes Received:
    9
    Gender:
    Male
    בסדר בסדר, נתקעתם על הדוגמא הזאת. אז כמו שאורי אמר, קחו את הדוגמא של קנבארו וזמברוטה נניח.

    לגבי זלאטן, מ28 ליש"ט ירדנו ל-18? עדיין גבוה.
    גם אני חושב שזלאטן, אם יגיע למילאן, יפרח ויש לו פוטנציאל עצום. אבל הפוטנציאל הלא ממומש הזה עדיין לא שווה 18 מיליון ליש"ט, בטח לא אחרי תקופה כל כך גרועה.



    הסגל שיועמד לרשות אנצ'לוטי, מחר מול הכוכב האדום בלגראד:Dida (1), Coppola (78), Kalac (16); Cafu (2), Costacurta (5), Favalli (19), Jankulovski (18), Simic (17); Ambrosini (23), Brocchi (32), Foggia (83), Gattuso (8), Gourcuff (20), Kakà (22), Pirlo (21), Seedorf (10), Serginho (27), Vogel (14); Amoroso (37), Borriello (12), Inzaghi (9), Gilardino (11)

    המספרים הללו הם המספרים רק למוקדמות ליגת האלופות, עדיין לא נקבעו המספרים לכל העונה.
    לכן קופולה קיבל את 38 ופוג'ה קיבל את 83. גורקוף כנראה ישאר 20 לאחר שקלארנס סיידורף "קודם" לעמדת הכוכב, מעתה והלאה סיידורף הוא נומרו 10 במילאן, זאת לאחר עזיבתו של מנואל רוי קוסטה.
     
    Last edited: Aug 8, 2006