ליגה ראשונה כמו סבן וחסן,הבנתי שהוא הצטיין במשחק האימון הראשון שהיה לו. אתה יודע איך זה רומנים..רק לגנוב..לא משנה כמה זבל זה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
קלמי סבן שיחק 90 דקות בניצחון סטיאווה בוקרשט 0-3 על קריובה במחזור השני בליגה הרומנית. לקובי נכטיילר הייתה פרימיירה פחות מוצלחת כשהפסיד עם קבוצתו ואסלוי 5-2 לאראד. נכטיילר שיחק 90 דקות.
הגיע הזמן שהוא כבר יחתום שם... שיהיה לו בהצלחה. הוא ישחק כשוער ראשון אחרי שמולינה הוותיק יפרוש, לא כן?
לאדע אנלא תופס מאוואט שוער אפילו שהוא מגיע לרמות הגבוהות ביותר וכל הכבוד לו על זה....אבל אני עדיין מאמין שרוב הכדורים פשוט פוגעים בו ובעניין של אינסטינקים של שוער וכו' הוא בינוני...תגידו מה שבא לכם אנלא ממש תופס ממנו
אני מצדיע לדודו אוואט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx שוער שספג ביקורות קשות מאד בארץ בגלל הגול שהוא חטף מול בית"ר ,ירדו עליו בכל מקום והוא צוחק על כולם. השוער הישראלי הכי טוב כרגע . לא דוידוביץ',לא אלמדון,לא שטראובר,לא אלימלך ולא קורנפיין מתקרבים לרמה שלו. כל הכבוד אוואט ! בהצלחה !
אני אתחיל בכך, ששביט אלימלך הוא השוער מספר 1 בארץ והוא עולה גם על דודו אוואט. הסיבה היחידה שאלימלך לא משחק באירופה וייגמור את הקריירה בהפועל ת"א אחרי שנים נפלאות, והוא לא עזב אחרי עונת הדאבל הקסומה או המסע המדהים באירופה היא: חוסר יחסי ציבור, שהוא לא מפורסם מספיק נקרא לזה, סוכנים גרועים, ואולי, אולי, אולי גילו. דודו אוואט בחיים לא נתן עונה גדולה כמו אלימלך ב00\1999 או 02\2001. אני רוצה לאחל בהצלחה לדודו אוואט, מקווה שהוא יהיה שוער ראשון, הוא באמת איחר את הרכבת בכמה שנים, אבל אם דפור הייתה קבוצה מעולה כמו עד 04\2003 שמתמודדת תמידית על האליפות ומגיעה גבוהה בליגת האלופות, אוואט לא היה השוער שלה. לדפור יש שוער מצויין, ראול מולינה, הוא סבל מסרטן וחזר לשחק(לאוו דווקא העונה). הוא עוזב את הקבוצה? הוא יהיה שוער ראשון או שני? אוואט על כל שתי הצלות מדהימות שלו, עשה שגיאות. באמת שהערך שלו יירד עקב השער העצמי של חרזי שעבר לו בין הרגליים, אבל זה לא באמת מראה על איכות השוער. בנבחרת זכורים לי משחקים גדולים כמו נגד אירלנד, אבל באותו משחק הוא קיבל גול מזווית אפס ממוריסון. הוא לא יציב. העונה בראסינג הוא היה טוב וגם שנה שעברה.