ארסנל 06/07 - העונה כבר נגמרה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏2/7/06.

  1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    ארסי כמובן שאתה צודק, אבל בטווח הקצר אני חושה שנוכל לסחוב כמה משחקים עם פלאמיני. אם זה היה מספיק טוב לריאל זה גם אמור להיות מספיק טוב לזגרב ווילה.

    קרי גילברט, המגן הימני בן ה-19 שהוא נייטיב של צפון לונדון, הושאל לעונת התחשלות בקרדיף. נקווה שהוא יחזור אלינו מנוסה יותר וטוב יותר, הבחור הוא הר אדם עם הרבה פוטנציאל לעתיד.
     
  2. ARSI Member

    הצטרף ב:
    ‏2/8/05
    הודעות:
    3,112
    לייקים שהתקבלו:
    0
    איתי (לי קוראים אמרי), ארסנל שניצחה את מדריד ועשתה סיומת מרשימה בליגה האנגלית הייתה בכושר נפלא. כשהקבוצה משחקת מעולה אז קשה לשים לב לטעויות והעבודה (לשחקני ארסנל) עשוייה להיות יותר קלה. עכשיו ארסנל מגיעה אחרי קיץ של מונדיאל, מעט שינויים בסגל (שצפויים לגדול) ומאפס נקודות, כמו שאר הקבוצות. ימים יגידו אם צדקתי או לא, אבל זה טירוף להשאיר את המצב כמו שהוא.
     
  3. Arsenal fan Member

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    1,868
    לייקים שהתקבלו:
    0
    טראורה אכן שמאלי ברגל.
    הוא אומנם רק בן 16, אבל הוא משחק כמו אחד בן 22-23.המנטאליות שלו נהדרת לגילו. העזרה שלו להתקפה מצויינת והוא בדר"כ דומיננטי מאוד באגף שלו. כמובן שיש דברים לשפר כמו המיקום ההגנתי. אני מאמין שכבר בשנתיים הקרובות הוא יכנס באופן קבוע לסגל הבוגרים. אלא אם כן יושאל.
    ד"א, לגבי עמדת המגן השמאלי לקראת המשחקים הקרובים. אופציה נוספת שברחה מראשי הוא ג'סטין הוייט, שבמחנה נראה טוב מאוד. במקור הוא ימיני, אבל ונגר ככול הנראה בונה עליו כשמאלי. גם בעונה שעברה בסנרלנד, הוייט שיחק באגף שמאל.

    אמרי, גם אני מסכים שצריך לבוא שינוי. אבל בעמדת הבלם. שם אנחנו באמת בצרה צרורה. אני לא חושב שמגן שמאלי כול כך דחוף. לונגר יש את גייל קלישי, שהראה כבר איזה פוטנציאל יש בו. ואפילו קאשלי קול עדיין לא עזב.

    לגבי הנרי, הוא לא פצוע. אבל הוא פשוט מותש. מה גם שהפציעה הקלה שהוא סוחב בגיד האכילס לא מוסיפה. ונגר מעדיף לתת לו לנוח.

    מתברר שבתחילת ספטמבר ארסנל תארח את הסופר קלאסיקו של דרום אמריקה(או אולי למעשה של העולם כולו). משחק הידידות בין ארגנטינה לברזיל יארח באיצטדיון האמיריות.
    כמובן שארסנל תרוויח הון מזכויות השידור.
    http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/t...nal/5236726.stm

    להמן, אבואה וטורה זומנו למשחקי ידידות במדי הנבחרות הלאומיות. המשחקים יערכו ב-16 באוגוסט.
    קולו טורה ואבואה יפגשו את סנגל. להמן, שוער נבחרת גרמניה, יפגוש את שוודיה(ליונברג פצוע ולא זומן).
    גם אנתוני סטוקס הצעיר זומן למשחק ידידות של אירלנד הצעירה, מול יוון.

    http://www.arsenal.com/article.asp?thisNav...up+Arsenal+pair

    לאחר שקרלוס ולה הושאל בעונה האחרונה לסלטה ויגו. ככול הנראה שיושאל לקבוצה אחרת בספרד. לאחר שלסטה הסתיימה מכסת הזרים.
    http://www.arsenal-now.com/?page=articles&...from=rss&title=
     
  4. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מקווה שאוכל ללכת למשחק של ארגנטינה-ברזיל, צפויה חוויה אמיתית. אני בטוח שעשרות אלפי המהגרים הברזילאיים הלא חוקיים שגרים בלונדון יבואו בהמוניהם למשחק, ובכלל ידוע מאז מלחמת פוקלנד שהאנגלים לא ממש מסמפטים את הארגנטינאים, כך שצפויה אווירה ביתית לברזילאים.
     
  5. George Best Member

    הצטרף ב:
    ‏8/10/05
    הודעות:
    16,733
    לייקים שהתקבלו:
    0
    טל, מתי אתה מתחיל את התואר השני בלונדון?
     
  6. ARSI Member

    הצטרף ב:
    ‏2/8/05
    הודעות:
    3,112
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בלם צריך לא פחות ממגן שמאלי. קלישי פצוע וקול לא ישאר בארסנל.
     
  7. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בתחילת אוקטובר, אבל חמישי הבא אני כבר אהיה שם . לא יכול להרשות לעצמי לפספס את פתיחת הפרמיירליג :)
     
  8. George Best Member

    הצטרף ב:
    ‏8/10/05
    הודעות:
    16,733
    לייקים שהתקבלו:
    0
    חמישי הבא?זה אומר שזה ב10 באוגוסט, הליגה מתחילה ב19..
    בכל מקרה שיהיה בהצלחה.
    יהיה לך זמן לפורום וללכת למשחקים בקביעות?
     
  9. Arsenal fan Member

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    1,868
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אם ונגר הצליח לאלתר "מגן שמאלי" כול שלבי הנוק-אאוט של ה-CL של העונה שעברה(והצליח בהצלחה כמובן). אז לא יקרה כלום אם זה יקרה כמה שבועות עד שקלישי חוזר.

    בניגוד לעמדת הבלם, שפה סיגאן אופציה ראשונה. והפציעה של סנדרוס ממושכת מדי. כך שבלם הרבה יותר נחוץ בכול מקרה...אל תשכח איך ונגר עשה את אשלי קול לאחד המגנים הטובים בעולם. ההעדפה על סילביניו, ומאז קאשלי עושה חייל.
     
  10. Alexander Hleb Member

    הצטרף ב:
    ‏19/8/05
    הודעות:
    2,860
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אריאל אולי אתה תחליף את רודס....
     
  11. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תודה רבה. אני מקווה שאוכל לראות את כל משחקי הבית (טפו טפו טפו), בהתאם למערכת שעות שתהיה לי (מאמין שבשבת וראשון אין לימודים). מאמין גם שאוכל להיות הרבה בפורום, לפחות עד תחילת הלימודים.
     
  12. George Best Member

    הצטרף ב:
    ‏8/10/05
    הודעות:
    16,733
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ארסנל לא תוכל להמשיך לעלות עם כל מיני פלאמינים וסיגאנים בצד שמאל של ההגנה, יש גבול לכמה שזה יכול להצליח.שפלאמיני שיחק שם, הוא היה בסדר גמור בצד ההגנתי, אבל בהתקפה הוא היה די חלש.
    אי אפשר לבנות על זה לתקופה ארוכה, אם קאשלי הולך, חייב להגיע מחליף.
    לבנות על קלישי, שנפצע כל שני וחמישי, ועוד פציעות קשות, זה לא רציני.
     
  13. George Best Member

    הצטרף ב:
    ‏8/10/05
    הודעות:
    16,733
    לייקים שהתקבלו:
    0
    טוב לי עם היונייטד.
    במה להחליף אהבל?
     
  14. Alexander Hleb Member

    הצטרף ב:
    ‏19/8/05
    הודעות:
    2,860
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לדעתי דווקא ונגר יכו לבנות על קלישי כפותח ופלאמיני כמחליף... זה גם יחשל את קלישי.
    שכחת שונגר מטפח שחקנים ולא קונה שמות...
     
  15. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ונגר גם יכול לשים את לאורן מגן שמאלי, אמנם זה לא אופטימלי ממש כי לאורן משחק עם רגל ימין. אני לא מאמין שונגר יקנה מגן שמאלי בעל שם , אולי יקנה שחקן צעיר. לגבי תחילת הליגה, אני חושב שפלאמיני יהיה גיבוי הולם למשחקים הראשונים עד שקלישי יחזור. עוד עם המזל שלי, אני אצטרך לעודד את ויליאם גאלאס במדי ארסנל.