כי בעקבות הנזקים הכלכליים שנגרמו לקופת המועדון כתוצאה מביטול/שינוי ההסכם על זכויות השידור עם סקיי איטליה (בערך 80 מליון יורו בעונה), הקבוצה לא במצב לסרב לסכומי כסף רציניים. אחרי שקנבארו, אמרסון, זמברוטה וטוראם עזבו תמורת סכומים הנמוכים משוויים האמיתי, הבינו שם שלמרות ההמצאות בליגה השנייה אפשר היה להוציא יותר על השחקנים האלו, וזה בדיוק מה שמנסים לעשות עם זלטאן. יובה לא תוכל לסרב לסכום של נגיד 30 מליון יורו עבורו, דבר שגם יחסוך לקבוצה את החוזה האסטרונומי שהוא צפוי לקבל במידה והוא יישאר. אם הערעור הנוסף לא יתקבל, אני אישית לא רואה למה הוא כל כך נחוץ לנו בליגה השנייה. אבל דשאן חושב אחרת, וכבר שלח את נדבד לדבר איתו במטרה לנסות לשכנע אותו להשאר. בקשר לקאמורנסי, אני מאמין שחלק מהוותיקים פה זוכרים כמה אני לא סובל את השחקן והבן אדם הזה. כלום כבר לא מפתיע אותי בהקשר שלו, אני רק מצטער שהוא לא הועף מהמעודון כבר אחרי ההרחקה מול ארסנל (בגלל התנועות לקהל למי שלא הבין).
אכן המחיר שיובנטוס קבעה על זלאטן איברהימוביץ הוא גדול מאוד, הוא נקנה במחצית מהסכום אם אני לא טועה, והעונה השנייה שלו ביובה+מונדיאל הם כישלון חרוץ. זלאטן בעונה כמעט שלמה פרט כמה משחקים שלא שיחק, ממש כמה משחקים בודדים, כבש רק תשעה שערים. קאפלו העריך אותו יותר מדיי וייבש את דל-פיירו הנפלא על הספסל, למרות שהוא הבקיע והיו הרבה משחקים שזלאטן עלה בלי חשק והיה חלש. Pirlo59, ליובנטוס יש נזקים כלכליים מהירידה לליגה השנייה, מכירה של שחקנים במחיר הלא שלם שלהם בוא נקרא לזה ככה. יובה לא תעיף את זלאטן בגלל עונה אחת חלשה כי נותנים לשחקנים הזדמנות וכל הקבוצה ירדה ביכולת במחצית השנייה של העונה, אבל זלאטן לא שחקן חשוב בהרכב של יובה, בעיקר לו שיש את בוז'ינוב ודל-פיירו נשאר וטרזגה גם ככל הנראה. יובה רוצה לעשות עליו קופה, אבל אני מסכים שהיא צריכה להוריד קצת את המחיר כי אף אחד לא ייקנה אותו. קאמורנסי לא ממצא את הפוטנציאל שלו ביובנטוס ואכן יש הרבה משחקים שהוא מעפן, אבל הוא יהיה חיוני לליגה השנייה, כאשר רק נדבד הוא השחקן הרציני שנשאר מהקישור אפשר לקרוא לזה ככה. אמרסון הלך וגם ווירה בדרך החוצה ככל הנראה לאינטר, מרכז המגרש נעלם ויובה לא תשקיע בשחקני אגף. אני חושב שהאיטלקי יעדיף להישאר בליגה השנייה "בבית שלו" מאשר לקבוצה בינונית ומעלה בספרד ולהסתגל לארץ חדשה, סגנון משחק אחר ועוד.
האמת שריאל שלך הייתה מוכנה אם לא ואן ניסטלרוי שהוא אחת ההחתמות הכי מיותרות של ריאל יותר מבקהאם וכל השאר שלא תרמו לשלם 28 מיליון יורו.ובצדק לשחקן יש כשרון והוא צעיר לא כמו זמברוטה שמתקרב ל30 ותוראם קנאברו ואמרסון שהצעיר מבניהם,קנאברו בן 33.עם מישהו רוצה אותו שישלם כמו שצריך.אין סיבה למכור אותו בפחות חוץ מזה שצריך כסף.בנושא קמוראנזי בטח שיש שחקן כנף,שדרך אגב לא בטוח שהוא פחות טוב ממנו-מרקו מרקיוני.מה שצריך לדאוג זה האמצע בימים האחרונים היו שמועות שפאלרמו רוצה את זאנטי ויובה אולי תסכים לדיל של זאנטי-בארונה,אני אישית לא מבין איפה פאלרמו מרוויחה פה בדיוק.
בארונה היה בסגל של איטליה במונדיאל, לא? אם כן ראיתי כמה משחקים שלו במדי פאלרמו, והוא ממש לא רע ואפילו יכול להתאים ליובה עכשיו. בקשר לזלאטן- לבן אדם יש המון כישרון וזכורים לי כמה מהלכים יפים מאוד שלו במדי אייאקס, אבל כל מיני בעיות אחרות גורמות לכישרון הזה להתבזבז וחבל. הוא עדיין צעיר ויש לו זמן להפוך לחלוץ בדרג הראשון, רק שישנה קצת את האופי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx וגם אני מעדיף את מרקיוני על פני קמוראנזי, אז אם הוא נשאר או הולך זה ממש לא משנה כי ליובה יש שחקן ברמתו ואולי אפילו ברמה גבוהה יותר.
קודם כל בוא נתחיל בכך שקאמורנסי הצהיר שהוא לא רוצה להישאר ביובנטוס ואין לו שום כוונה לבזבז שנה בקריירה שלו ולרדת ברמה. קאמורנסי לא יעבור לשום קבוצה בינונית ומעלה בספרד-הוא טוב מרוב הקיצונים בליגה הזאת ובינתיים הקבוצה שהכי רציני לגביו היא ליון. מרכז המגרש של יובנטוס לא נעלם גם אם ויירה יעזוב, גאניצ'דה וזאנטי הם מעל הליגה הזאת ועם פארו שמתגלה כשחקן לא רע בכלל ואוליברה שיכול לשחק באמצע יובה מכוסה בעמדה הזאת. יובנטוס לא צריכה להשקיע בשחקני אגף-נדבד, קאפו, אוליברה ומארקיוני הם מספיקים וטובים בהחלט.
איזה מזל שהורדיו למילאן רק 8.. תארו לכם איך אינטר הייתה דורסת עם פור של 15 כשווירה מחזיק את הקישור (בהתחשב בכך שרומא לא הביאו איזה שם גדול)
מילאן. אני תוהה איך זה לא מובן מתוכן ההודעה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
בתור אוהד מילאן, אתה לא צריך לחשוב ש-15 נקודות הפרש היו גורמות לכך שאינטר היתה דורסת את הליגה. תגידו מה שתגידו, למרות הרכש הנהדר של אינטר, אני עדיין חושב שלמילאן יש סגל שחקנים הרבה יותר טוב.
דורסת את הקבוצות הקטנות, מה שלא השכילה לעשות עד היום.. כאלה לוזרים שזה לא יאומן.. ווירה אחד לא הופך את אינטר ליותר טובה ממילאן.. "בחלומות", מה שנקרא..
אני לא חושב כמוך. מילאן עולה על אינטר אך ורק בחוליית הקישור, וגם זה רק בזכות העובדה שאין לנו שחקני אגף ברמה גבוהה. אני עדיין לא יודע אם אינטר תהיה טובה ממילאן העונה, אבל אם וכאשר זה יקרה זה לא יהיה רק בגלל ויירה. יש באינטר שורה של שחקני טופ-קלאס. **עריכה** למה אנחנו דנים בזה בדיון של יובנטוס? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
:aa1: יובה וטורינו מיתחרות על שירותיו של ריקרדיניו,קשר קורניטאס וניבחרת ברזיל. ריקרדיניו,בן ה-29 השתייך לסגל הסופי של פאריירה למונדיאל,ואף שיחק פעמיים.