מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

  1. הרצליה Member

    הצטרף ב:
    ‏10/9/03
    הודעות:
    12,636
    לייקים שהתקבלו:
    2,451
  2. vivalaunited Member

    הצטרף ב:
    ‏26/6/06
    הודעות:
    512
    לייקים שהתקבלו:
    0
    עכשיו גם אולארה נפצע, משהו עם הקרסול.
    לא נראה לי זה משהו רציני אבל תחשבו שסואן נכנס מחליףף במקומו לעמדת הבלם וזה לא נראה טוב בכלל.
     
  3. tough_gunner Member

    הצטרף ב:
    ‏26/7/06
    הודעות:
    21
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא נראה לי, מכבי צריכה לרכוש בלם בכל אופן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx היא חייבת !
     
  4. ManUtd Fan Member

    הצטרף ב:
    ‏14/1/06
    הודעות:
    3,278
    לייקים שהתקבלו:
    26
    אני שמח שקולאוטי קיבל אזרחות, אבל עדיין זה לא אומר שאדרסון ישחק בקבוצה שנה הבאה. הוא עוד לא חתם על חוזה אם אני לא טועה, וצריך לחכות עד שיחתום. אבל, כשהמצב ככה בארץ, הוא יחשוב כמה פעמים לפני שהוא יחתום. אני לא ראיתי אותו משחק או משהו, לכן אני לא יכול להגיד אם אני רוצה שהוא יחתום או לא.

    עכשיו חיפה צריכה לקנות בלם, ואפילו שניים, שיהוו גיבוי לאולארה ודקל קינן. כי במידה ומישהו יפצע, חרזי ככל הנראה יחזור לשחק בעמדת הבלם, ולאחר מכן משומר, חסר הניסיון יפתח בעמדת המגן השמאלי, ואז גם לא יהיה לנו גיבוי לעמדת המגן השמאלי במקרה שמשומר יפצע. צריכים לקנות לדעתי שני בלמים, בלמים שיהוו גיבוי לאולארה וקינן. אבל זה לא יהיה קל להביא שני בלמים.
     
  5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/9/02
    הודעות:
    17,976
    לייקים שהתקבלו:
    0
    משומר מגן ימני-בשמאל יש את קייסי ומגרשוילי כמובן,אבל זה לא העניין,העניין הוא באמת הבלם המחליף..
    עכשיו...בדקת מחשבה עלה לי בלם עם המון ניסיון בלי שום בעיות לשבת בספסל והוא פנוי בשוק...
    אסי דומב!!!!חיפה...לכו עליו.
     
  6. ManUtd Fan Member

    הצטרף ב:
    ‏14/1/06
    הודעות:
    3,278
    לייקים שהתקבלו:
    26
    סליחה, טעות שלי.

    בקשר לאסי דומב, בהחלט הייתי רוצה לראות אותו משחק בחיפה עונה הבאה, ואם אני לא טועה הוא גם שחקן חופשי, נכון? הוא בהחלט יכול להיות גיבוי מצוין, והלוואי ורוני לוי ילך עליו, ויחתים אותו בקבוצה.
     
  7. נדב מיכאלי Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    6,334
    לייקים שהתקבלו:
    0
    דומב לא יכול לתרום למכבי חיפה השנה.
    הוא כבר הרבה מעבר לשיא שלו ומה שנישאר לו זה רק משחק הראש המצויין שלו.
     
  8. vivalaunited Member

    הצטרף ב:
    ‏26/6/06
    הודעות:
    512
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אם דומב יגיע זה לא שהוא יגיע בשביל לתרום משהו, אין בלם אחר שיכול להגיע בהתראה קצרה כל כך.
    לדומב יש ניסיון באירופה, וגם הוא שחקן חופשי שיכולים להחתים אותו במידי, אני לא רוצה לראות אותו כל כך בירוק אבל אין מה לעשות.

    בלם טוב מקבוצה אחרת יעלה לנו עכשיו הרבה כסף והמשא מתן יקח המון זמן.
     
  9. bayer04 Member

    הצטרף ב:
    ‏24/9/05
    הודעות:
    1,109
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בקיצור עוד פעם נתאכזב במוקדמות הצ'מפיונס.
    אוף, איפה הקבוצה הנהדרת מ-2002?
     
  10. Paolo Maldini שחקן ותיקים

    הצטרף ב:
    ‏1/11/03
    הודעות:
    4,350
    לייקים שהתקבלו:
    9
    מין:
    זכר
    ממש לא איכפת לי שלמכבי יהיה עוד זר, וגם לא איכפת לי שהוא קיבל אזרחות. אם הוא באמת רוצה לחיות פה עם אשתו הישראלית, ברוך הבא.
    אבל אני מאוד מאוד נגד הכנסת מתאזרחים לנבחרת ישראל. גם בכדורגל, גם בכדורסל. מה אנחנו צרפת? פורטוגל? לא! לנבחרת שלנו יש זהות, היא מייצגת אומה, מייצגת את המדינה היהודית המיוחדת, שונה מכל המדינות. אסור לתת למתאזרחים להיכנס לנבחרת, ולא משנה כמה הם טובים.
    לדעתי צריך לחוקק מעין חוק שכזה, שמתאזרח יכול לשחק בנבחרת ישראל רק אם הוא נמצא בארץ X שנים מאז ההגירה/מאז ההתאזרחות.
     
  11. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,668
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    מכבי חיפה ממשיכה להפסיד כאמור במשחקי אימון. אומנם זה לא מדד כל-כך רציני אבל יש מקום קטן לדאגה, כבר עברו שישה וחצי משחקי אימון(אחד פוצץ במצב של 0-0 במחצית בגלל שחיפה טענה שהקבוצה השנייה רוצה לשבור לה רגליים), ואין אף ניצחון למכבי חיפה. ההתקפה לא פוגעת למרות שהיא הכשרונית ביותר בארץ עם קטן, קולאוטי, מסודי ובוקלי. יניב קטן צריך לפתוח באגף שמאל, בוקולי בימין ומסודי חלוץ לצידו של קולאוטי.

    נדב, דומב כן יוכל להיות אופצייה מהספסל, לא הייתה לו עוד הצעה רצינית. חיפה צריכה בלם מחליף, לדקל קינן אין מספיק ניסיון לפתוח במשחקים בליגת האלופות, והסגל הקצר של חיפה ייקרוס תחת העומס כמו ב03\2002, עם הפציעות של פראליה, באדיר, עזיבת יעקובו.

    בקבוצה הזו היה לך שחקן כמו יוסי בניון ואין אף אחד במכבי חיפה שהוא ברמה שלו. ג'ובאני רוסו גם היה בשיא שחקן מדהים. הכי חשוב: יעקובו. אולי קולאוטי הבקיע יותר ממנו בליגה(אני לא בטוח שיעקובו הגיע ל19 שערי ליגה בעונה הראשונה), אבל יעקובו היה הרבה יותר כשרוני ולכן הוא בליגה האנגלית כיום וגם שם כובש מספר דו ספרתי.

    אני לא מוצא סיבה שחיפה שנכשלה בשנתיים האחרונות, דווקא העונה תצליח. היה לה שחקן כמו עידן טל בקבוצה לדוגמא ואין לו מחליף היום. בלם כמו בנאדו. זנברג. הכי חשוב השחקן במשבצת של טל.
     
  12. נדב מיכאלי Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    6,334
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מסכים איתך.
    החוק הזה באמת בעייתי.
     
  13. דניאל א. Member

    הצטרף ב:
    ‏4/7/06
    הודעות:
    1,063
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הגיע הזמן לתת צ'אנס לדקל.
     
  14. Paolo Maldini שחקן ותיקים

    הצטרף ב:
    ‏1/11/03
    הודעות:
    4,350
    לייקים שהתקבלו:
    9
    מין:
    זכר
    אל תיקחו את משחקי האימון יותר מדי ברצינות.
    הם כמעט תמיד לא משקפים את הרמה הכללית וקשה להסיק מהם מסקנות.
    בואו נחכה לתחילת העונה ונהיה הרבה יותר חכמים.
     
  15. vivalaunited Member

    הצטרף ב:
    ‏26/6/06
    הודעות:
    512
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אל תדאג יתנו לו צ'אנס וגם רוני לוי יודע שמגיע לו.
    אבל יש לנו בסגל רק 2 בלמים ועוד אלון חרזי שצריך אותו ברוטציות עם תפקיד המגן הימני, אולי הוא ישחק כמה פעמים כבלם אבל לפי דעתי אם חרזי נפצע למשל וזה יכול לקרות כי הוא כבר מבוגר מאוד ולא יכול לסחוב עונה שלמה בצורה טובה מאוד, אז אין לנו שום חילוף לא לעמדת הבלם ולא לעמדת המגן הימני ולכן אני חושב צריך להביא עוד בלם וכמה שיותר מהר.