אני לא חושב...נראה לי שאחד מהם עבר לאמצע...הם לא יכולים לשחק בימין..כלומר לא ראיתי אותם משחקים בימין... וכמו שלא נלחצתי מההפסדים בארץ אנלא מתרגש מהמשחק אימון הזה שלא אומר כלום...חבל ששום לא שיתף את יוליץ' באמת..
הפועל לדעתי אחת קבוצות ההתקפה הטובות בארץ רק צריכים זמן להתחבר בעיה גדולה להפועל זה בעמדת ההגנה .. פנסטיל,גרשון ודומב עזבו וחייבים בהפועל למצאו תחליף ראוי
אני לא מבין איך אתה אומר שהפועל היא אחת מקבוצות ההתקפה הטובות בארץ אחרי שבעונה השעברה בקושי כבשנו..והעונה בכלל לא ראית את הפועל משחקת...ובמשחקי האימון שלא ממש נחשבים כבשנו שער אחד בכל משחק..
אין צורך להתרגש מניצחון מוחץ על קבוצה בליגה השלישית בבלגיה, שאומנם טובה יותר מהליגה הארצית הישראלית, אך בכל זאת אינה מהווה קנה מידה אמיתי עבור הפועל ת"א. על כן "ההתקפה המרשימה" (אמרו זאת גם בעונה שעברה, להזכירכם) אינה מרשימה כלל ועיקר עד לרגע שבו היא תצטרך להוכיח עצמה, קרי אל מול קבוצות בעלות יכולות הגנתיות מספקות. אגב, ברוך דגו כמעט ולא שיחק באגף ימני במדי הפועל ת"א, מכבי ת"א ומ.ס. אשדוד, ולרוב שיחק או במרכז או בצד שמאל של הקישור, על כן טענת הצבתו בצד ימין של הקישור טעונה הוכחה. לעומת זאת, יותר מסביר שטועמה היה דווקא הבחור שהועבר לצד ימין של הקישור. ימים יגידו איך יצחק שום אכן יציב את שחקניו בהרכב, בין כה וכה. וכפי שהמאמן הכפר-סבאי אמר: משחקי האימון הללו אינם מדד לדבר, על כן את ההתרגשות יש לשמור לליגה ולגביע.
רק מהשמות אפשר להבין לבד.. כאשר יש לך שחקנים התקפיים כמו גיל ורמוט,ברוך דגו,סלים טועמה,אליניב ברדה,אוגבונה ושתי הזרים שהחתמתם ועוד יצחק שום שידוע באופיו ההתקפי אפשר להבין לבד שהפועל תיהיה קבוצת התקפה חזקה מאוד
אותם השמות היו פה, פחות או יותר, גם בעונה שעברה, ולא הציגו יכולת התקפית משובחת כלל ועיקר, וליתר דיוק אף ביישו את הפירמה מבחינה זו. הגדיל לעשות ברוך דגו כשהפגין יכולת עלובה במיוחד. המסקנה היחידה שאוכל להגיש לך היא: לעולם אל תיתפס לשמות שעל הנייר, כי אם היכולת שעל המגרש קובעת. על כן, אם נסתכל על יכולתם של דגו, אוגבונה, ברדה ואף טועמה, בשנה וחצי האחרונה נזכה לראות יכולת בינונית עד חלשה, ולא יותר מזה. חובת ההוכחה מוטלת על רוב השחקנים הללו, שמרוב "השם" שלהם, הם הפסיקו או מעולם לא נתנו את תוצרתם על המגרש.
קודם כל ברוך הבא משה...[זה השם לא? אם לא אז חשבתי כי קוראים לך Moses...לא משנה] אתה אוהד הפועל? ואחלה כותב אתה נראה לי... בכל מקרה לעניין: לקבוצה היה מאמן שהוא לא ממש דוגל בהתקפה כשמדובר בהפועל...בשנה האחרונה גילי ורמוט היה היחיד שהראה ניצוצות של שחקן טוב בתוך המשחק ההגנתי של קשטן..וזה אני מניח אחת מהסיבות שהשמות שעל הנייר מבטיחים לא שיחקו כל כך טוב...עכשיו עם שום על הקווים יש מצב לקבוצה שתשחק יפה...אבל כל זה כמובן זה תאורטי וזה על הנייר...בגלל זה מקודם לא הייתי באותו הראש של Daniel_Harush
הבעיה של שום שהוא רוצה להיות יותר מדי התקפי רק התקפי וזה עולה לו במחיר ההגנה ראיתם נגד כפר סבר ניסה לשחק התקפי וקיבל שלושה גולים וכשמקבלים גולים קשה לתת גולים
יש בזה משהו....אם הפועל רוצה לשחק התקפי היא חייבת לכבוש שער ב20 הדקות הראשונות בשביל שהיריבה לא תסתגר בהגנה בכל המשחק
דגו שיחק העונה פעמים רבות בתור קשר ימני, בדרך כלל פתח כקשר שמאלי אבל לפעמים בזמן המשחק שלא הלך קשטן אמר לו להחליף צד, ורמוט משחק בשני האגפים ובאמצע, אבל לדעתי הוא מוכיח את עצמו הכי טוב דרך האגפים.
המשחקים בין הפועל לבית"ר השנה יכולים להניב משהו כמו 6-7 שערים. 2 מאמנים התקפיים שהגנה זה בכלל לא בלקסיקון שלהם.
די כבר עם כל הסיסמאות תקשורת שלך. לא כל מה שכותבים בעיתון הוא נכון. שום מאמן התקפי, על פי הקדנציה שלו במכבי חיפה, יותר מזה אתה לא יודע, אז אל תאמר סתם דברים.