באיירן מינכן 2006/7 - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/7/06.

  1. דניאל א. Member

    הצטרף ב:
    ‏4/7/06
    הודעות:
    1,063
    לייקים שהתקבלו:
    0
    על פי התקשורת האנגלית לא פורסם שום דבר בקשר לבאיירן ורוד.
    נחכה...
     
  2. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    אני אנסה להסביר לך (שוב).

    קודם כל ולא יעזור כלום 4 זה תמיד יותר מ 1. לכן קישור שבנוי על 4 שחקנים שבונים את המשחק יהיה יותר חזק מקישור שבנוי על שחקן אחד שיבנה את המשחק. בטח כשהקשר הזה הוא יותר חצי חלוץ מאשר קשר. זה עניין תפיסתי שאני תמיד האמנתי בו ואני שמח שחוזרים אליו בבאיירן.
    לכן גם פחות חשוב השמות שישחקו. ואם ישחקו עם 5 קשרים אז אפילו יותר טוב.

    מעבר לזה העזיבה של זה רוברטו לא משמעותי. בבאיירן הוא לא תרם התקפית וכששיחק הוא עשה את זה במקום שוויני. שוויני שחקן יותר טוב ממנו (לפחות לטעמי) וכשבאלאק איננו הוא מעלה את המשחק שלו לפחות בדרגה אחת (כמו שהוכח בשנה שעברה ובמונדיאל).
    באלאק עזב וזה לא הפסד (לא בגלל היכולת שלו) אלא שפשוט כנראה מוותרים על התפקיד שלו ולכן גם לא צריך למצוא לו מחליף. הוא היה קשר מרכזי חצי חלוץ והשנה, כאמור, כנראה לא יהיה תפקיד כזה. אף אחד לא יצטרך לסחוב את הקבוצה לבד. לכן גם קארימי לא יצטרך להראות שהוא מרדונה, אלא רק לעשות את העבודה שלו. ככה גם כל האחרים.

    מעבר לזה ואם אתה כבר רוצה להיכנס לשמות אז אני חושב שדוס שחקן עם הבנה מצויינת. במשחק שראיתי אותו ראיתי אצלו תנועה ופעולות שמראות שיש לו הבנה מצויינת.
    אנדראס אוטל אכן כשרון גדול שיהיה שחקן מצויין (שוב הוא לא יהיה מרדונה אבל אנחנו לא מחפשים כאלה).
    אומרים שגם שטפן פרוסטנר יהיה שחקן גדול ומשווים את הכישרון שלו לזה של פיליפ לאם.
    כך גם קארימי והארגריבס - אף אחד לא מרדונה ולבד לא יסחוב את הקישור אבל כחלק מצוות הם יעשו עבודה מצויינת. כאשר אם זו הכוונה אז קארימי בהחלט הראה בעונה שעברה שהוא מתאים ויודע לעשות את זה.
    ברצו, שול, סניול ולאם כל אחד יעשה גם הוא את חלקו בקישור.
    ואתה יודע מה? אם ואן ניסטלרוי יבוא ומקאי לא ילך אז גם פולדי יכול להיות חלק מהקישור.
    דווקא מי שלא ממש מתאים לעניין הוא סנטה קרוז שהוא יותר סוליסט ואוהב את הכדור אבל אם הוא יבין שהוא צריך להיות חלק ממערך ולא גולת הכותרת שלו אז גם הוא יוכל לתרום.

    מקווה שהבנת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx
     
  3. אפנברג Member

    הצטרף ב:
    ‏17/12/05
    הודעות:
    3,689
    לייקים שהתקבלו:
    128
    הנה הקישור לכתבה בתקשורת הגרמנית, ב"בילד". סכום הרכישה עומד על 13 מליון יורו,התנאים סוכמו ורק החתימה חסרה. אני מרוצה מהעניין: מקאיי היה מעולה בבונדסליגה אך לא באירופה. במשחק בו חייבים להבקיע בליגת האלופות אני מעדיף את ואן ניסטלרוי על מקאיי. זה אומר שיש רוויזיה שלמה בחוד שלנו. !!!!It's about time

    http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/aktu...oy-abloese.html
     
  4. reda Member

    הצטרף ב:
    ‏23/9/02
    הודעות:
    1,413
    לייקים שהתקבלו:
    1
    13 מליון? נראה לי מוגזם...בכל זאת הוא בן 30 ומשו כבר...נראה לי בליגה הגרמנית הפתוחה אנחנו נהנה ממנו הרבה יותר..

    אגב מי החלוצים הנוספים של באיירן?
     
  5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    לירן ניסה לומר בעצם שאנחנו בדיוק עם אותו הקישור של עונה שעברה מינוס 2 שחקנים. בעיקרון איך אפשר להיות יותר טוב כשיש 2 שחקנים פחות? נשמע הגיוני נכון?
    אז הכלב וחברו הברזילאי שהגיעו מלברקוזן הלוזרית הנצחית, הם גורם מקלקל למועדון. לפני שהם הגיעו היה הרבה יותר טוב, ומאז שהם הגיעו באיירן הפכה להיות הבינונית של אירופה. בעונה הראשונה שלהם לא עברנו את שלב הבתים. בעונה השניה הצלחנו לעבור את שלב הבתים עם דפיקות לב במחזור האחרון ועפנו בשמינית. בשנה השלישית נעלמו מול ארסנל (ועברנו בזכות קלאדיו פיזארו, דמיכאליס שהצטיינו. הלוזרים שוב נעלמו). בשנה הרביעית החברים מלברקוזן לא עשו כלום בשלב הבתים, אך בשמינית הגמר משהו קרה..אחת הבעיטות לקהל של באלאק בטעות נכנסה!!! (סטטיסטית זה כבר היה חייב לבוא מתישהו) הוא גאון! איך אפשר לומר עליו שהוא שחקן שהורס לסובבים אותו איך? הרי מדובר בגאון שלא נברא מאז דייגו ארמנדו באלאקונה.

    (סליחה על זה כן) שילכו קיבינימט!


    בקשר לרוד וניסטלרוי, זה מאוד מחמיא שהוא רוצה דווקא אותנו (אולי גם הוא יודע כמה דברים על באלאק). אני לא סגור בקשר אליו, אבל גם מקאיי קצת נעלם באלופות בשנה האחרונה (כולם נעלמו, וזה בגלל הגאון ששיחקנו סביבו).
    בכל מקרה, ריאל מדריד בדרך לחזור לעניינים באירופה אחרי קאנברו, אמרסון, קאפלו ומי יודע מי עוד. אנחנו לאומת זאת עדיין בערפל... אם רוד רוצה אותנו בכל זאת, אולי הוא חושב אחרת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏20/7/06
  6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    לדעתי ואן ניסטלרוי ומקאיי הם באותה רמה. לכן, כל מי שתבחר (להביא את ואן ניסטלרוי או להשאיר את מקאיי, בהנחה ששניהם ביחד לא ישאר - זה מאוד לא סביר) זה הימור. זה לא שאתה יכול להגיד אם שניהם נותנים 80% או 100% ממה שהם יודעים אז אחד עדיף על השני. ככה שבכל מקרה אין מה לשמוח או להיות עצובים (שוב בהנחה שואן ניסטלרוי יבוא על חשבון מקאיי שיילך או שמקאיי ישאר בלי שואן ניסטלרוי יבוא), אלא לקוות שלא לקחנו את ההימור הלא נכון ושדווקא זה שאצלנו נותן עונה חלשה וזה שלא נותן עונה טובה. גם זה יכול לקרות.
     
  7. Eden Member

    הצטרף ב:
    ‏15/8/04
    הודעות:
    177
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הוא בדיוק בן 30, והחלוצים הנוספים הם קלאודיו פיזארו, רוי מקאי(בסימן שאלה, רוזנר אומר שהוא עוזב אז לא יודע), רוקה סנטה קרוז הפצוע כרונית ופודולסקי.

    אני מקווה שואן ניסטלרוי לא יצטרף, לא סובל את השחקן הזה, וחבל שנצטרך לסבול אותו בליגה המהנה הזאת..
     
    נערך לאחרונה ב: ‏20/7/06
  8. אפנברג Member

    הצטרף ב:
    ‏17/12/05
    הודעות:
    3,689
    לייקים שהתקבלו:
    128
    נראה לי שהחוד יורכב מואן ניסטלרוי ופודולסקי, כאשר אם מקאיי ישאר הוא יהיה מחליף ראשון ואח"כ פיזארו. אם מקאיי לא יעזוב ויהיה משחק בו נהיה חייבים לכבוש אפשר לשחק גם עם 3 חלוצים: מקאיי, ואן ניסטלרוי ופודולסקי.

    לגבי סכום הרכישה, מעניין שהיונייטד דחתה את הצעת ריאל, שעמדה על 10 מליון פאונד, שזה בערך 15.5 מליון יורו, ומכרה לנו בפחות. אמנם הסכום לא מבוטל אך הגיע הזמן שבבירת באוואריה יפתחו את הארנק. את מקאיי הבאנו בזמנו ב-19 מליון יורו (כמובן אז הוא היה הרבה יותר צעיר מרוד) כך שאני לא רואה בעיה עם הסכום.
     
  9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    מנצ'סטר עדיין לא מכרו לנו אותו. כל שנעשה הוא סיכום בין באיירן לשחקן (הוא אמר שהוא רוצה באיירן מינכן!)
     
  10. Makaay#10 Member

    הצטרף ב:
    ‏25/11/04
    הודעות:
    1,420
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני לא רוצה אותו, בטח שאם זה על חשבון מקאיי.
    אני לא מבין במה ואן ניסטרוי עדיף על מקאיי לשניהם היו עונות דיי חלשות והם עושים בדיוק אותו דבר, מבקיעים שערים לא יותר ולא פחות. ואן ניסטלרוי לא דריבלר וגם מקאיי לא, שניהם לא מכונת בישולים, פשוט שני סקוררים, אם כבר הייתי רוצה לראות שלושה חלוצים בהרכב
    אבל לא נראה לי מגאת' יעשה את זה אז לא צריך שום ואן ניסטלרוי שישאר בליגה האנגלית שלו
    ויתרחק מגרמניה.
     
  11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    Entschuldigen mir, dass ich Hebraeisch nicht schreiben kann. Die RVN und Makaay Thema sieht nicht gut aus. wie kann ein sehr gut spieler, der fuer das verein schwer gearbeitet hat, Wechsel fuer andere fussball spieler. Ich mag das nicht! Unsere Mannschaft macht einen ueblen Schritt, den ich nie moegen kann.

    :aaaprot:
     
    נערך לאחרונה ב: ‏21/7/06
  12. אפנברג Member

    הצטרף ב:
    ‏17/12/05
    הודעות:
    3,689
    לייקים שהתקבלו:
    128
    כמובן שמעמדו של מקאיי בסכנה בגלל ואן ניסטלרוי. ב"בילד" נאמר שיש תקווה למקאיי אם מגאת' יציב את פולדי כקשר תוקף, כפי שקרה לו לפעמים בקלן, ואז נשחק עם 2 ההולנדים בחוד. אגב, ואן ניסטלרוי כבש 47 שערים בליגת האלופות (וכיבוש בליגת האלופות שווה הרבה יותר מכיבוש בליגה המקומית-פה מתמודדים עם הגנות חזקות וטקטיות ובדר"כ אין קבוצות קיקיוניות שאפשר לחגוג מולן עם שלושער אישי). מישהו יודע כמה מקאיי הבקיע במפעל?

    http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/aktuell/2006/07/21/_21buehnenteaser/1-1-sport-van-nistelrooy-5146374.Xxx
     
  13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    נערך לאחרונה ב: ‏21/7/06
  14. אפנברג Member

    הצטרף ב:
    ‏17/12/05
    הודעות:
    3,689
    לייקים שהתקבלו:
    128
    לא מצאתי כמה מקאיי כבש אבל הבאתי קישור לטבלת הכובשים בכל הזמנים של מפעל ליגת/גביע האלופות. ואן ניסטלרוי מקום 4 בכל הזמנים, כאשר עוד 3 שערים הוא נכנס לשלישייה המובילה בכל הזמנים, אחרי שיעקוף את די-סטפאנו האגדי מריאל של שנות החמישים. הטבלה עד מקום 17, מקאיי לא שם. לא יעזור כלום: לא מדובר בשני חלוצים באותה רמה ולהבקיע מול דואיסבורג זה לא כמו להבקיע מול מילאן.

    http://en.wikipedia.org/wiki/European_Cup_...top_goalscorers
     
  15. אפנברג Member

    הצטרף ב:
    ‏17/12/05
    הודעות:
    3,689
    לייקים שהתקבלו:
    128
    אני רואה קייזר שהחלטת להריץ אותי למילון עם כל תגובה שלך... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx