באיירן מינכן 2006/7 - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/7/06.

  1. xmotek Member

    הצטרף ב:
    ‏16/7/06
    הודעות:
    14
    לייקים שהתקבלו:
    0
    פליקס מאגאת' בהחלט יכול להיות מרוצה מהיכולת נגד שטרסבורג.
    שכחתם שהם עוברים עכשיו התעללויות? אימוני כושר בשפע, וגם ביום של המשחק
    הם עברו בתחילת היום אימון כושר של שעה וחצי אז תפסיקו עם השטויות האלה שלכם " אנחנו נרד ליגה ".
     
  2. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    אם התכוונת אלי אז טעית בכתובת - אני מסכים איתך במאה ואחד אחוז אני פשוט צחקתי עלל שטויות של דר קייזר (שלצערי דיבר ברצינות) תסתכל על השחקנים ששיחקו ותבין לבד איך להתייחס לזה ואתה גם צודק בעניין של ההתעללות. המשחק בא רק כדי לתת קצת תחושה של כדור וזהו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏16/7/06
  3. אפנברג Member

    הצטרף ב:
    ‏17/12/05
    הודעות:
    3,689
    לייקים שהתקבלו:
    128
    אני פחות מודאג ממשחקי אימון. עדיף משחקי אימון מול קבוצות נורמליות (למרות ששטרסבורג לא מאריות אירופה) מאשר משחקים עם נצחונות 0:6 על קבוצות מהליגה הרגיונלית מחוז צפון...העיקר שיהיו מוכנים לאמצע ספטמבר-תחילת ליגת האלופות.
     
  4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    http://www.sport1.de/media/redaktionell/bilder/sportarten/fussball/bundesliga/Karimi_Testspiel_Aufmacher.Xxx

    אז קרימי, סנטה, שול, מקאיי והילדים הפסידו.. לחלוטין לא דבר מדאיג (לא סיבה להאשים את קארימי, עדיין לא. אם הוא יקבל הזדמנות בהרכב העונה, ולא יהיה טוב, הוא יקבל ממני אישית בראש)

    אבל כל מה שאמרתי לגבי המשחקים מול מילאן וצ'לסי אמת ויציב.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏16/7/06
  5. אפנברג Member

    הצטרף ב:
    ‏17/12/05
    הודעות:
    3,689
    לייקים שהתקבלו:
    128
    את המסע על הגנת הגביע הגרמני נתחיל ב9 או ב10 בספטמבר בסיבוב הראשון מול סט.פאולי, אותה פגשנו בחצי הגמר בשנה שעברה ונגמר 0:3.

    http://www.bundesliga.de/imperia/md/images/vereine/51.Xxx
     
  6. wolf89 Member

    הצטרף ב:
    ‏9/5/06
    הודעות:
    2,049
    לייקים שהתקבלו:
    0
    רק השבוע גיליתי למה הבלם המצויין של באיירן, *ואן* בוייטן, לא משחק בנבחרת הולנד (הרי הוא ואן).... הוא בלגי.

    מתאזרח או מהגר או משהו??
     
  7. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏18/9/03
    הודעות:
    7,794
    לייקים שהתקבלו:
    191
    מין:
    זכר
    מה מהגר? גם לבלגים יש "ואן" בשם משפחה... הוא בלגי, לא הולנדי.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏16/7/06
  8. Wave Member

    הצטרף ב:
    ‏20/6/06
    הודעות:
    2,625
    לייקים שהתקבלו:
    3
    תגידו, זה נכון שלזה רוברטו אין כרגע קבוצה ?
     
  9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    זה נכון. בהתחלה דיברו על מעבר שלו לאולימפייקוס להצתרף לחברו ריבאלדו, ועכשיו הדיבורים הם על המועדון השני בגודלו במדריד, ואם אני לא טועה בורדו הצרפתית.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏16/7/06
  10. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    ואם אני מכיר את הטלביזיה הגרמנית מספיק טוב הרי שככל הנראה יהיה שידור של המשחק ב ARD או ב ZDF.
     
  11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
  12. אפנברג Member

    הצטרף ב:
    ‏17/12/05
    הודעות:
    3,689
    לייקים שהתקבלו:
    128
    נראה לי שזה מוכיח את שכתבתי לפני זמן מה: באיירן מרוצה מהתארים המקומיים וליגת האלופות היא בונוס, אבל לא הדבר העיקרי. בשל 2 הדאבלים הרצופים של מגאת' יש להנהלה אמון עיוור בו. לדעתי, צריך היה להתנות את החוזה בהגעה לפחות לחצי גמר האלופות. אני מקווה שאנו לא עומדים בפני עונה אירופית נוספת שתסתיים מוקדם מהצפוי.
     
  13. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    התנאי שלך הוא דבר שלילי. ואני אתן דוגמא. נניח שבשלב הבתים מקבלים בית קשה מאוד ועוברים אותו בצורה חלקה. אח"כ בשמינית גמר מקבלים את ברצלונה מביסים אותם 4:0 בבית ו 4:0 בחוץ מגיעים לרבע הגמר. משחקים נגד צ'לסי מנצחים בבית מגיעים למשחק חוץ טעות של השופט שכולם ראו חוץ ממנו. צ'לסי מנצחים מגיעים לפנדלים ומפסידים בפנדלים. גם אז צריך לפטר אותו?
    מקרה דומה היה להרטה ברלין לפני שנה או שנתיים עם הוב סטיבנס אם אני לא טועה. הם נתנו לו אולטימטום לנצח באחד משלושת המשחקים הבאים שהיו להם. הוא הפסיד בשניים ובשלישי שהיה משחק גביע ניצח בפנדלים. אז השאירו אותו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx כל גרמניה צחקה על זה. הרי מה, בגלל שהקבוצה השניה היו טיפשים והצליחו להחטיא פנדל אז הוא נהיה מאמן טוב?

    לכן תבין, השיטה שלך מבססת בעצם את ההצלחה של המאמן בעונה שלמה על משחק אחד בלבד שיכול להיות שישחקו בו טוב והמאמן העמיד את הקבוצה טוב והכל אבל בכל זאת תפטר אותו ולכן היא לא טובה.
     
  14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    זה גם מפעיל לחץ על כל הגורמים. דבר שלא יעשה. בכל מקרה להיות חתום במועדונים גדולים זה מספיק לחץ (וכולם יודעים שיש ציפיות מהמאמן ואם לא אז.. ראוס). מועדונים מנוסים לא עושים אף סוג של לחץ כבר בתנאי חוזה.

    למרות הכל, אני נגד פליקס מגאת'.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏17/7/06
  15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    זה לא חדש.