טוטנהאם מועדון בלי Class.. שוב אתה מציג טענות שטחיות וכוללניות! בני, אתה כל כך ישראלי בתרבות הויכוח שלך שזה עצוב...
אפשר להבין למה נמחקה ההודעה שבה הבאתי הוכחות לצלילות של אבואה ולהמן? Robin, אם אתה רוצה לראות הוכחה לזה שארסנל עשתה מה שטוטנהאם עשתה פעמיים, תנבור בדיון של טוטנהאם הישן ותחפש את התגובות שאחרי הדרבי, פונקציית החיפוש בפורום הזה היא כל כך לא יעילה... לא הצלחתי למצוא בעצמי.
מדובר על המקרה שויירה שלח את הרגל שלו, והצוללן עשה הצגה ענקית, בעוד הרגל שויירה היתה מטר וחצי ממנו. גיא, אני לא מבין מה הבעיה שלך עכשיו ואין לי ממש כח לזה. סה"כ אמרתי שלטוטנהאם אין קלאסה, אין שום חומר של קבוצה גדולה בשחקנים, פלוס המקרה בהייבורי בדרבי האחרון... זה אומר שאני ישראלי בתרבות הויכוח שלי? אוקיי...
ריברי אומר שרוב הסיכויים שישחק באנגליה! http://home.skysports.com/worldcup/article...ps+Gunners+hint ונגר אומר שקמפבל לא ישחק בליגה האנגלית http://home.skysports.com/list.asp?hlid=40...ad,+says+Arsene
אני לא יודע איפה אפשר להשיג את הקלטת, אבל כל מה שרוד עשה זה לקפוץ אחורה. הוא לא נפל על הקרקע והתפתל בכאבים מדומים. אם זה מה שמצדיק את ההתנהגות הבזויה של שחקני ארסנל, כנראה שמחזות כאלו אמורים להפוך לאירוע קבוע בליגה האנגלית.
כפי שאמרתי, זה לא מצדיק. שחקני ארסנל התנהגו באופן די מחפיר, מה שכן ואן-ניסטלרוי לא חף מפשע כאן, הוא לא סתם קפץ אחורה אלא הוסיף התחזות.
יש לי כמה הסברים בנוגע לזה דחיפות לא בדרך לשער לא אומרות כלום, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx ולאמן עצר על החזה והוא נפל והיריבה המשיכה, כול השחקנים שהיו שם חוץ מ- אשלי קול,ולהמאן,ושרובר פירס נפל אף אחד לא ביקש פנדל השופט נתן.
אני חושב שאתה לא מבין איך זה עובד. ב- 2009 עם סוף החוזה הוא חוזר לקטלוניה, זה כמו השאלה לטווח ארוך - פיתחתם אותו, עכשיו תחזירו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
עזוב בני אתה צודק, רק לראות את שחקני ארסנל מתנפלים על ואן ניסטלרוי גורם לי לענות על השאלה "מה הכי היית רוצה שיקרה" ב"שכל שחקני ארסנל שהתנפלו על רוד, ישרפו חיים". אתה ממש צודק.טוטנהאם זה מועדון בלי class, ארסנל ממש מועדון עם קלאס. מגיבים יפה לשריקות של שופטים, אם אני הייתי אוהד קבוצה מסוימת ורואה את הסרטון הזה, הייתי מתבייש. אבל הנקמה הגיעה, 4 שנים ללא ניצחון ליגה, בקושי גול אתם מצליחים להשחיל לנו.יש צדק בעולם. איך אוהד של קבוצה שמשחקים בה רייס, המאמן שלה הוא ונגר, שיחקו בה ויירה ופירס, קיאון וריי פארלור, שחקנים הכי דוחים בכדורגל האנגלי, יוצא נגד טוטנהאם על סמך מקרה אחד ועל יונייטד בגלל רונאלדו. םשוט מעורר רחמים, אין לי הגדרה אחרת.
בסט, יש מצב שאתה אוהד יונייטד במקרה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx הדיון הוא טיפשי, ברור שאתה תחשוב שארסנל הם יותר מגעילים, אחרת זו לא הייתה יריבות. הקטע פה, להזכירך, הוא שוונגר יוצא נגד תופעת הצלילות וההתחזויות, ובעד להעניש שחקנים שעושים את זה. מניח שהוא לוקח בחשבון שגם שחקנים מארסנל יצטרכו לשפר את דרכיהם הקלוקלות, אבל שהרווח לכדורגל יהיה משתלם. ולכן זו יוזמה ברוכה. נראה את אף וויסקי מצטרף.
החזוה של ססק אצל ארסנל מסתיים ב-2011 ולא ב-2009. יש לו עוד לפחות 5 עונות, בהן הוא מחוייב למועדון. תשתדל להיצמד לעובדות.