אם לוקחים את כל הנשיאים שיתמודדו וכל אחד מביא תשחקנים שהוא סגר איתם לריאל כל הכוכבים יהיו בריאל איזה שטיות.
לא עובר יום שאין שטויות במארקה. קבלו מה רשום הפעם: http://www.marca.com/primeras/06/06/g0630.Xxx גאגו למארקה: "שאני אשחק במדריד? לא יודע כלום, אבל הלוואי", אמר שחקנה של בוקה, שמכונה "רדונדו הבא" "מדריד הסופר-סטארית". המארקה הרכיב את ריאל מדריד לפי כל השמות שהעלו המועמדים עד כה, וזה מה שיצא: קסיאס זאמברוטה, ראמוס, בולהארוז, סיסיניו גאגו, דיארה רובן, קאקה, כ.רונאלדו רונאלדו כל המצטרפים עולים בכללי "רק" 146 מיליון יורו. לצד ההרכב, במלבן אדום - "הפצצה האחרונה! ויאר מיר סגר עם קראבליו". משום מה, לא פורסמה הודעה על כך, לפחות בינתיים. * כן בטח. ממש כולם יגיעו. שמענו על המארקה הפלצני. אין יום שעובר בלי שקר של התקשורת=תשקורת מהמילה שקר. לא מובן לי איפה רוביניו מוצא את מקומו בהרכב הזה וגם איפה ראול. * קרדיט ל - Realmadrid.co.il
שראול כבר יחזור להיות ראול ואז יהיה טוב שרונלאדו יעזוב ביחד עם רוברטו כרלוס להביא את כנברו זמברוטה מרצ'אנו וסביולה
עם זידאן,בקאהם,ראול,פיגו ורונאלדו לא הצליחו להסתדר שם במדריד אז נראה להם שעם ערימת הסופרסטארים יהיה להם טוב , במקרה הטוב אולי שחקן אחד יגיע לשם
אכן שכונה, אבל בהחלט יכול להיות שתראו כמה מהשמות הללו בריאל בעונה הבאה. ודור, זה היה ברור שריאל ישפכו הרבה כסף על העברות. 160 מליון יורו- זהו התקציב להעברות, שמייעד וייאר מיר, במקרה ויבחר, ובטח גם שאר המועמדים. דל נידו בקשר למונצ'י, שלפי סאנז יהיה המנהל המקצועי בפרויקט שלו: "מונצ'י נשבע לי, שמה שאמר סאנז הוא שקר". זה בהחלט לא הגיוני, שמונצ'י יעזוב את כל מה שהוא עשה בסביליה. גם דל נידו בחיים לא ייתן לו לעזוב. פלאסיוס הודיע על הרכש שלו: הפעם יותר סולידי- חואקין, רייס ופאבלו. סרזו בתגובה: תנו "30 מליון יורו", והוא שלכם.
לא מתאים. גם בפלאסיוס אני לא בוחר. אין אף מועמד שמביא בדיוק את כל השחקנים שצריך לריאל מדריד בעמדות הנכונות. חבל שאי אפשר לשלב מכל מתמודד שחקן אחר. דבר ראשון קמאצ'ו הוא מאמן שאני מאוד לא מכבד. הוא פעמיים עזב את ריאל מדריד אחרי כחודש בערך וזה בושה שמאמן מוותר אחרי חודש בלבד!!! דבר שני, במדי נבחרת ספרד הוא חייב את ראול לסיים את האימון בספרד שהוא לא היה בשיא הכשירות(מונדיאל 2002, לפני שמינית הגמר נגד קוריאה), וראול נפצע ולא שיחק ברבע הגמר השערורייתי. לא רוצה את חוסה אנטוניו רייס בברנבאו. יש לו כישרון אבל הוא שחקן טמבל לחלוטין, וגם שחקן מלוכלך. רוביניו בעמדה שלו כקשר שמאלי. את חואקין אני רוצה והלוואי שיבוא, זה מה שאהבתי אצלו אבל זה ממש לא מספיק. פאבלו בלם נחמד שלוקה בחסר במשחק הראש, אבל אני רוצה בלם יותר טוב ממנו. קיבו מרומא לדוגמא. ואני לא ראיתי אף קשר אחורי מוזכר כאן. דיארה? אמרסון? מסרצ'אנו? חסר קשרים אחוריים? הוא לא הבין פלאסיוס מה צריך לחזק בריאל. זה לא התחבר במאת האחוזים. אם זה היה מתחבר בכל מאת האחוזים היינו לוקחים טרבל כי היה לנו סגל לזה. וגם בימים היפים של דל-בוסקה היה לנו השפלות לא מעטות. 4-1 לבאיירן מינכן בשלב הבתים ב00\1999 בליגת האלופות. 3-0 ללה קורוניה במחזור האחרון ב02\2001. 5-1 למאיורקה בברנבאו ב03\2002 במשחק העלוב של קרלוס בקריירה. תבוסה 4-0 למאיורקה בגביע. לא רוצה להמשיך.
מתאומר..... כן בטח... ראיתי את כל המשחק של נבחרת ספרד והוא לוקה בחסר במשחק הראש. שער עצמי גם במשחק ידידות נגד קרואטיה. אני לא יודע מה הגובה שלו אבל הוא לא קופץ גבוהה לנגיחה והוא מפספס גם כדורים, גם בכדור הנייח של צרפת כאשר היא כבשה את השער השני. גם העונה בדרבי בקאלדרון שניצחנו 3-0, גוטי שלח לרונאלדו כדור יפה בשער השני. הכדור חלף מעל שחקן של אתלטיקו שכשל בנגיחה, ופיספס את הכדור. מי הוא היה? כן....... פ-א-ב-ל-ו. אין לי שום דבר נגדו. המנהל של אתלטיקו רוצה 30 מליון עליו? מי הוא בכלל בסכום הזה אפשר להביא שחקן אדיר כמו דיארה או מסרצ'אנו לחיזוק מרכז השדה שהוא יותר חשוב, ועוד יישארו לנו כמה מליונים. יש הרבה יותר טובים מפאבלו גם בתפקידו שיעלו פחות, כריסטיאן קיבו הוא אחד מהם. גם ככה הוא שחקן אתלטיקו לא נראה לי הוא יגיע ושוב אני אגיד, מקווה שפלאסיוס לא ייבחר. רק רייס המתחזקה חסר לי באגף במקום רוביניו!!!!
דור, רק שתי דברים. סרזו הוא היו"ר של אתלטי. וקמאצ'ו עזב, בגלל שהוא לא סבל את ההתערבות של פרז בעבודתו. לאור הלחץ הגדול שיש בריאל, קמאצ'ו החליט שכל זה לא בשבילו, לגיטימי.
סרזו הגזים קצת עם הסכומים שלו. פאבלו צעיר מאוד, זה טעות לשלם 30 מליון על בלם, כבר עשינו את זה על ראמוס, שהוא עדיין לא בין העשירייה הטובה בעולם, והוא גם צעיר מאוד. אני בכל מקרה לא רוצה את פאבלו בריאל מדריד. אולי בשליש הסכום כן. קמאצ'ו התפטר לפי מה שאתה אומר בגלל שהלחץ לא בשבילו והקבוצה קירטעה. הלחץ שיהיה השנה על ריאל מדריד יהיה גדול לא פחות בגלל שכולם מחכים לשינוי, וסביר להניח שיגיע חיזוק הולם, למרות שבריאל כמו ריאל יש אופצייה לקניית חלוץ במקום קשר אחורי. מי מבטיח לקמאצ'ו שהפתיחה תיהיה טובה....? ומה אז? אחרי חודש הוא יתייאש ונישאר בלי מאמן?
עוד קצת עידוכנים מהקישקושים של התקשורת=תשקורת: אתר האס מדווח: פג'ה מיאטוביץ' לא הירפה אתמול ממילאן, וניהל מגעים עם הרוסונרו על מנת לסגור מחיר על קאקה. לפי ההשערות, המחיר ינוע בסביבות ה-50 מיליון יורו. הנהלת מילאן כבר דאגה לפרסם הודעה (בפעם המיליון אני חושב) שקאקה בלתי ניתן להעברה. לורנזו סאנז טס אתמול למארסיי על מנת לסגור עם מארסיי סכום העברה עבור ריברי. המו"מ נמשך עד השעות המאוחרות של הלילה, וסאנז עשוי להודיע היום במהלך מסיבת עיתונאים על כך שריברי יגיע למדריד, במידה ויבחר. קמאצ'ו טוען שרק 200 אלף יורו מפרידים בין חואקין לריאל מדריד. בטיס דורשת 200 אלף יורו יותר מההצעה של פלאסיוס. כמובן, ההצעה תקפה למקרה שפלאסיוס נבחר. במקרה שלא - אפשר לשכוח מזה. ---------------------------------------------------------- הלוואי שחואקין יגיע אבל פלאסיוס לא שם דגש על חיזוק בקישור האחורי וזה מאוד לא מוצא חן בעיני. אף מתמודד לנשיאות לא פגע בול לפי דעתי ברכש. את רייס צריך לשלוח לקורס צלילות בים, כמו גם את ואן ניסטלרוי, שסתם דיברתי על צלילות וישר נזכרתי בו. אם רייס היה ממצא יותר מ20% מהפוטנציאל שלו...